ziplenmiştir bir farkı yok yani
ziplenmiştir bir farkı yok yani
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
toplam kaç mb olacak gerçekten ?
Arkadaşlar yama toplam 224 mb ve ilk mesajda linke ulaşarak Turksportal sunucularından indirebilirsiniz. Bazı sayfalarda arkadaşların verdiği linkler ise sıkıştırılmış ziplenmiş, rarlanmış dosyalar olduğu için boyutları daha küçüktür. Ama rardan çıkardığınızda diğeriyle bir farkı yoktur. Kotalı arkadaşları düşünerek bazı arkadaşlarımızın yaptığı bir olaydır.
Ve daha iyidir![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Arkadaş verdiğin linkten indirmeye başladım fakat %99'da yetersiz disk alanı dedi neyse ben o arada sürücüde boş alan açtım yamayı free download manager adlı programla indiriyodum işte %99'da kaldı durdurdu ben indirmeye devam et diyorum o aynı saniye içerisinde yine durduruldu diyor nedir bunun çözümü
80 ytl veremeyenleri tabi ki anlarım, herkesin durumu olmayabilr ama sigamesin korsan oynayanları düşünmemesinden yakınmak asıl komik olan. Adam korsan oynayanlar için patch mi yapcak
Ayrıca şöyle bi durum var, 5 ayrı pc ye yüklenebiliyor oyun. 80i 5e bölüp kişi başı 16 ytl den oynanabilr oyun.
Ayrıca yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim , evet denendi ve görüldü, aynen 9.0.1 ile başlanan oyuna 9.0.2 ile devam edilebiliyo.herkese kolay gelsin.
beyler bnm bir sorum olacak..ben oyuna başlamak için 9.2 versiyonunu bekledim fakat 9.1 i yüklemedim.9.1 yüklememe gerek var mı şimdi yoksa direk 9.2 yi yüklesem 9.1 deki eksikliklerde otomatik olarak düzeltilir mi..
Türkçesi çıksa bir de.
Beyler bu patch 9.2.0, neden 9.0.2 yazıyosunuz?
10 senede yabancıuların türk olması hatası 5 seneye indi mi yeni patchte patchi kuran bi arkadaş söylerse sevinirim.
tamamdır hallettim başlığıda.Uyarın için teşekkür ederiz.
bende gelen sorulara cevap veremiyorum ve hali ile ilerleyemiyorum.Acaba benim dışında böle bir hata alan varmı =?
5 sene değilde 3 sene olmasın o? :s
10 sene hakkında bişey demedim dkkat ettiysen. Milli olmayanlar 5 sene değilde, 3 seneydi diye hatırlıyorum dedim.
Hayır o olay korsana girmiyor. SIGames'in izin verdiği bir yöntem o
Futbolcu Bilgileri
şimdi sigames in yaması 220 mb
ripleyen arkadaşlar bunu 100 mb a kadar indirmiş.
ripliyi yüklersek bi eksiklik olurmu ben onu tam anlamadım ?
hayır bir eksiklik olmaz arkadaşlar sadece boyutu düşürmek amaçlı yapılan.
Futbolcu Bilgileri
bravo forumcular hepınız sutten cıkmıs ak kasık odulunu kazandınız... sankı hıc bırınız hayatında bır tane bıle korsandan cd almadınız.. anlayısınız ıcın tesekkurler
Bak bende korsan kullanıyorum ama kalkıp burada korsandan bahsetmiyorum ? Neden etik değerler vardır.Sen kalk 10 ytl atkı yap ben karşına tezgah açıyım senin atkını 5 ytl ye satıyım.Güzel olurmu ? Pahalıda olsa korsana kaçmak doğru değildir.Ha kaçıyorsan burada haktan hukuktan bahsetmiceksin arkadaşım.Ki bahsını yaptığımız şey suç ve forum kuralları dışında..
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...