Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 46.67%
  • Eskişehirspor

3 20.00%
  • Beraberlik

5 33.33%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 126 sonuç

Konu: Trabzonspor - Eskişehirspor [ TSL 16. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Futbol'un, Turkiye'de sadece futbol olmadigini bir defa daha gorduk..

Colman'in yumruguna direk kirmizi,
    Cale'nin ikinci sarisi atlandi.
    Penalti yaratildi demeyecegim cunku o pozisyonlarin bence zaten calinmasi gerekir ama hemen hemen kimse calmaz.

Bursa'da Trabzonspor'un kaybettigi 1 puan, kendisine 3 puan olarak geri dondu...

Neden mi? Hafta ici soylendigi, yuruyusler duzenlendigi icin..

Sahadaki futbol mu? Iki takim da futbol falan oynamadi. Bir tarafta topa hakim olmayanlar, diger tarafta topa hic hakim olmayanlar. Atletizm ve gures musabakalari duzenlenseydi belki de daha cok ilgi cekerdi...
    Ömer abi şimd snaa sorarım Gökhana o gollerı hakem veya bı baska tff yonetıcımı ttırdı.dıyelımkı kırmızıyı verdıler onlara o kırmızıda golden sora oldu

penaltı verılmesede olurdu nıtekım atamadı da bız yıne o penaltıdan veya elle atılan veya ofsayttan olan bı golle almadık 3 puanı gökhan kendı becerılerını kullanıp 2 guzel gol attı.

Tayfuna verılen karta gelırsek hakeme ıtraz ettı sarı degıl dıyolar hakeme ıtraz benım bıldıgım sarı sora arakadan vurdu ındırdı oda sarı ve soncuta krmızı.Caleye verılmeyen dedınız tamam ondada hatalı olsun

yürüme konusuna gelınce adamalr ole yüssüz ki acıklama yapıp bızım baskanımıza saygısız dıyorlar kabul bıle etmıyolar hata oldugunu sora açıklama yapınca ustune hem para cezası hemde başkanı PFDK denen kuruma sevkedıyorlar.

Bnede Emraha katılıyorum harbıden sen boyle yaparrsan başkası ne yapmasın kı abı neyse ıyı asksamalr hepınıze bu bolume daha hıc gırmem valla bende her lafımız olay oluyor.

Nesil
    2006

Trabzonspor'lu oyuncuların şampiyonluğu ne kadar istediğidir. Maç sonunda sadece Eskişehir galibiyetinden sonra şampiyonluğu geitren üç puanı elde etmiş kadar sevinmeleridir. İsteyerek oynuyorlar ve kazanıyorlar. Tebrikler...

Bu arada penaltı atışı tekrar edilmeliydi. Yattara daha topa vurmadan, Es Es'li oyuncu Yattara'nın yanına kadar geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Eskişehir'in hakkı yendi , Trabzonspor 3 puanı hakemle aldı diyenler ;

Eskişehir'in 2 isabetli şutu var

1 tane korneri var

Eskişehir'in golü ofsayt diye verilmedi mi ?

Eskişehir haklı olarak penaltı kazandıda o da mı verilmedi ?

Naptı bu Eskişehir de 3 puan elinden alındı ya da Trabzonspor'a 3 puanı hakem hediye etti ?

Gökhan Ünal'ın ilk golü uzaktan vurdu mükemmel bir gol. Ofysatmıdır ?

Gökhan Ünal'ın 2.golü de tertemiz kişisel becerisiyle golünü attı. Burda da elleriyle mi attı golü ?

Söyleyin bana şimdi hakem nasıl Trabzonspor'a 3 puanı hediye etti.

Verilmeyen kırmızılarmış öylemi ? Bu tip pozisyonları her maçta görüyoruz.Lincoln'un , Baros'un verilmeyen 2şer 3şer sarı kartları,Tello'nun yumruğu vs. Tayfun'un kırmızısında ne var ? ilk sarı faul ve itirazdan ikincide Isaac'ı sert bir şekilde düşüşerek gördü. E bunda ne var ?

Bir tek geriye kalan penaltı pozisyonu. Çekme var ama evet o penaltıyı her hakem vermez. Verdi ama gol olmadı ve haksız yere beraberliği de sağlamadık. E söyleyin hadi nedir bu yaygara ne oluyor size beyler ???

Buraya gelipte al işte balans ayarı , hakemler Trabzonspor'a yardım etti vs fln demeyin. Ha diyeceksenizde benim yazdığım gibi sebeblerini de bir bir açıklayın.

Bir de şu sahaya yabancı madde atılma olayı var yok saha kapanacak oyuncuya geldi falan. Bunu nasıl gördünüz ? Şu an bütün sitelere bakıyorum ve hiçbir yerde göremedim eğer öyle birşey olsa bütün Tv'lerde altyazı geçerdi Trabzon'da kanlı gece diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu arada Fırat Aydınus'un hakemligini gördük.Kurallar , kurallar diye bagıran yorumcular bakalım ne diyecek.G.Saray macında Arda sırtını gösterdi ve gidiyordu numarasını gördü illa yanın çagırtı otorite hesabı.Trabzon-Es-Es maçında ise Tayfun u uyarmadan , yanına çagırmadan ,Tayfununda haberi olmadan bir kart gösterdi.2.Sarı dan atılan Tayfunda dogal olarak kendisine verilen ilk sarı karttan habersiz oldugu için itiraz etti.Sayın Fırat Aydınus'un kuralları her maça göre her futbolcuya göre tek tek degerlendirmemesi lazım

Kurallar,Kurallardır
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Eskişehir'in hakkı yendi , Trabzonspor 3 puanı hakemle aldı diyenler ;

Eskişehir'in 2 isabetli şutu var

1 tane korneri var

Eskişehir'in golü ofsayt diye verilmedi mi ?

Eskişehir haklı olarak penaltı kazandıda o da mı verilmedi ?

Naptı bu Eskişehir de 3 puan elinden alındı ya da Trabzonspor'a 3 puanı hakem hediye etti ?

Gökhan Ünal'ın ilk golü uzaktan vurdu mükemmel bir gol. Ofysatmıdır ?

Gökhan Ünal'ın 2.golü de tertemiz kişisel becerisiyle golünü attı. Burda da elleriyle mi attı golü ?

Söyleyin bana şimdi hakem nasıl Trabzonspor'a 3 puanı hediye etti.

Verilmeyen kırmızılarmış öylemi ? Bu tip pozisyonları her maçta görüyoruz.Lincoln'un , Baros'un verilmeyen 2şer 3şer sarı kartları,Tello'nun yumruğu vs. Tayfun'un kırmızısında ne var ? ilk sarı faul ve itirazdan ikincide Isaac'ı sert bir şekilde düşüşerek gördü. E bunda ne var ?

Bir tek geriye kalan penaltı pozisyonu. Çekme var ama evet o penaltıyı her hakem vermez. Verdi ama gol olmadı ve haksız yere beraberliği de sağlamadık. E söyleyin hadi nedir bu yaygara ne oluyor size beyler ???

Buraya gelipte al işte balans ayarı , hakemler Trabzonspor'a yardım etti vs fln demeyin. Ha diyeceksenizde benim yazdığım gibi sebeblerini de bir bir açıklayın.

Bir de şu sahaya yabancı madde atılma olayı var yok saha kapanacak oyuncuya geldi falan. Bunu nasıl gördünüz ? Şu an bütün sitelere bakıyorum ve hiçbir yerde göremedim eğer öyle birşey olsa bütün Tv'lerde altyazı geçerdi Trabzon'da kanlı gece diye.

Hakem ne yapsın yahu penaltıyıda mı atsın..
    Penaltıyı vermesi zaten skandal..
    Umut kendini yere atmak için can atıyor orda..

Sonuçta hakem dolaylı olarakta olsa maça tesir etti..Belki 10 kişi kalsanız es es gol atıcaktı ne biliyosun?

Sonuca etki edip etmemesinden çok hakemlerin trabzonspor lehinede kararlar verebilmesi önemli.

Bir maç yüzünden yürüyüş yapıldı..Ondan önceki haftada çizgiyi geçmeyen topunuz gol verildi..Ha olur anlarım geçen seneki bjk gibi hakkınız yenir tmm derim..1 gol hatalı yediniz diye kıyameti kopardınız..Sen değilmiydin onca hataya rağmen beşiktaş hataların bahanesine sığınmasın diyen?Hakemi baskı altına alıp hata üstüne hata yaptırdınız..Bu maçın bu hale gelmesinin tek sebebi ts yönetimi ve taraftarıdır..

Quote Originally Posted by thehell61 View Post

yürüme konusuna gelınce adamalr ole yüssüz ki acıklama yapıp bızım baskanımıza saygısız dıyorlar kabul bıle etmıyolar hata oldugunu sora açıklama yapınca ustune hem para cezası hemde başkanı PFDK denen kuruma sevkedıyorlar.

Bnede Emraha katılıyorum harbıden sen boyle yaparrsan başkası ne yapmasın kı abı neyse ıyı asksamalr hepınıze bu bolume daha hıc gırmem valla bende her lafımız olay oluyor.
    Hakemleri şike yaptığına ima eden mi yüzsüz yoksa bunu savunan federasyon mu?
    Siz bu kadar abartmasaydınız olayları bu hale gelmezdi..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Aslında çok iyi özetliyor Maraton programı olayı.

Geçen hafta atılan manşet '' Trabzon artık Lider değil '' !!!

Oysa ki 90+1 de ofsayt sonucu yediğimiz golle liderlikten olmuşuz ama çok hoşlarına gitmişler nedense.

Bugun ise Hakem fiyaskoydu diye başlık atmışlar. Ha birazda Şansal Büyüka'nın yüzü asık.. Acaba neden..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Hakem ne yapsın yahu penaltıyıda mı atsın..
    Penaltıyı vermesi zaten skandal..
    Umut kendini yere atmak için can atıyor orda..

Sonuçta hakem dolaylı olarakta olsa maça tesir etti..Belki 10 kişi kalsanız es es gol atıcaktı ne biliyosun?

Sonuca etki edip etmemesinden çok hakemlerin trabzonspor lehinede kararlar verebilmesi önemli.

Bir maç yüzünden yürüyüş yapıldı..Ondan önceki haftada çizgiyi geçmeyen topunuz gol verildi..Ha olur anlarım geçen seneki bjk gibi hakkınız yenir tmm derim..1 gol hatalı yediniz diye kıyameti kopardınız..Hakemi baskı altına alıp hata üstüne hata yaptırdınız..Bu maçın bu hale gelmesinin tek sebebi ts yönetimi ve taraftarıdır..

Hakemleri şike yaptığına ima eden mi yüzsüz yoksa bunu savunan federasyon mu?
    Siz bu kadar abartmasaydınız olayları bu hale gelmezdi..

Geç bunları efendim bana somut şeyler söyle hadi naptı bu hakem Eskişehir gol attı da ofsayt mı verdi yoksa penaltısınımı çalmadı ????

Hakem bize yanlış bir penaltı vermiştir doğru ama penaltı kaçtı ve HAKSIZ YERE BERABERLİĞİ SAĞLAMADIK..! Gökhan Ünal'ın 2 kLas ve tertemiz golüylede maçı kazandık ve Lideriz bu kadar basit.

Bunu anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz ?
    Last edited by shamur1 : 21.Aralık.2008 at 00:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ne kadar da iyimsersin Shamur.Verilmeyen kırmızı kartları, rakibe gösterilen ucuz kırmızıyı ne güzel küçümsüyorsun.Penaltının gol olmaması da hakemin ordaki hatasını örttü zaten.Bunlar öyle ufak tefek hatalar değil, maçın kaderine etki eden hatalar.Sonuçta haksız taç kararı, yanlış faul kararı falan değil bildiğin gibi bunlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Resme çenesine çok sert bir yumruk atıyor ve kesinlikle kırmızı kart.Hakem görmediyse ,Tff izlesin cezasını versin,Aynı şekilde Tello'yoda olmustu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aslında çok iyi özetliyor Maraton programı olayı.

Geçen hafta atılan manşet '' Trabzon artık Lider değil '' !!!

Oysa ki 90+1 de ofsayt sonucu yediğimiz golle liderlikten olmuşuz ama çok hoşlarına gitmişler nedense.

Bugun ise Hakem fiyaskoydu diye başlık atmışlar. Ha birazda Şansal Büyüka'nın yüzü asık.. Acaba neden..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Geç bunları efendim bana somut şeyler söyle hadi naptı bu hakem Eskişehir gol attı da ofsayt mı verdi yoksa penaltısınımı çalmadı ????

Hakem bize yanlış bir penaltı vermiştir doğru ama penaltı kaçtı ve HAKSIZ YERE BERABERLİĞİ SAĞLAMADIK..! Gökhan Ünal'ın 2 kLas ve tertemiz golüylede maçı kazandık ve Lideriz bu kadar basit.

Bunu anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz ?
    Ne anlaması yahu benim anlatmak istediğim zaten size hata yapabileceği sizin bunu kabul etmemeniz ve bu maçın tokat olması olay bu..

Sen değilmiydin servetin elle gol atmasında sayfalarca mesaj yazan?
    E oda gol olmasaydı 2-0 olucaktı ne konuştun o zaman o kadar?

Üstelik 2 kırmızı kartı maça etki etmedi diyorsan oda ilginç tabi..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Maçı hakettik ve kazandık attığımız goller tertemiz , Eskişehir'in verilmeyen golü yok , çalınmayan penaltısı yok. Allah'a şükürler olsun ki o penaltıyı Yattara kaçırdı ve haksız yere skoru 1-1 e getirmedik ve galibiyetimize leke sürülmedi.

Tekrar Lideriz ve keyfini sürecem. Artık siz nasıl düşünürseniz düşünün.

2 şut çekip , 1 korner kullanan Eskişehir var önümüzde ve o korner ile şut da 10 kişilerken gerçekleşti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ne anlaması yahu benim anlatmak istediğim zaten size hata yapabileceği sizin bunu kabul etmemeniz ve bu maçın tokat olması olay bu..

Sen değilmiydin servetin elle gol atmasında sayfalarca mesaj yazan?
    E oda gol olmasaydı 2-0 olucaktı ne konuştun o zaman o kadar?

Üstelik 2 kırmızı kartı maça etki etmedi diyorsan oda ilginç tabi..
    Bak kendin diyorsun işte Servet'in elle attığı gol. Tıpkı Önder'in ki gibi. Yani yanlış bir kararla gol atılmış. Bu maçta ise öyle bir durum yok. Ha Yattara golü atsaydı haklısınız derdim ki Allah yardımcımız oldu da o penaltı gol olmadı yoksa 2.yarı başlıyana kadar bu maç konuşulurdu.
    Last edited by shamur1 : 21.Aralık.2008 at 00:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçı hakettik ve kazandık attığımız goller tertemiz , Eskişehir'in verilmeyen golü yok , çalınmayan penaltısı yok. Allah'a şükürler olsun ki o penaltıyı Yattara kaçırdı ve haksız yere skoru 1-1 e getirmedik ve galibiyetimize leke sürülmedi.

Tekrar Lideriz ve keyfini sürecem. Artık siz nasıl düşünürseniz düşünün.

2 şut çekip , 1 korner kullanan Eskişehir var önümüzde ve o korner ile şut da 10 kişilerken gerçekleşti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bak kendin diyorsun işte Servet'in elle attığı gol. Tıpkı Önder'in ki gibi. Yani yanlış bir kararla gol atılmış. Bu maçta ise öyle bir durum yok. Ha Yattara golü atsaydı haklısınız derdim ki Allah yardımcımız oldu da o penaltı gol olmadı yoksa 2.yarı başlıyana kadar bu maç konuşulurdu.

Servet kasti birşey yapmadı top eline çarptı.Ayrıca tolganın Sabri'ye sarılısı verilmeyen kırmızı kart penaltı ardından Aydın ın golünün iptal olması.Geçmişe dönmek istemiyorum.Bu maçı tartısalım.Zaten herşeyde geriye dönüyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

E tartışalım A.can nedir şimdi Gökhan Ünal'ın ilk golü ofsayt ikincisini smaçla mı attı ? Eskişehir'in penaltısı verilmedi , Youla'nın attığı gole ofsayt denildi vs ( misal ) nedir yani durum ?

Üstüne basa basa söylüyorum penaltı yanlıştı ama atamayarak haksız yere skoru 1-1 e getirmedik. Eğer o penaltı gol olsaydı ve 1-1 e gelip maç , 2-1 bitseydi burda ilk eleştiren ben olurdum zaten.

Maçı kazanmayı istemişiz direkten dönen topumuz var , kaçan goller var Eskişehir'in pozisyonu yok , verilmeyen golü yok , çalınmayan penaltısı yok gelip burda hakemin sayesinde kazandı Trabzon demeyin. Ben yazarım cevap veririm ama o sahadaki futbolcuların emeklerine yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

E tartışalım A.can nedir şimdi Gökhan Ünal'ın ilk golü ofsayt ikincisini smaçla mı attı ? Eskişehir'in penaltısı verilmedi , Youla'nın attığı gole ofsayt denildi vs ( misal ) nedir yani durum ?

Üstüne basa basa söylüyorum penaltı yanlıştı ama atamayarak haksız yere skoru 1-1 e getirmedik. Eğer o penaltı gol olsaydı ve 1-1 e gelip maç , 2-1 bitseydi burda ilk eleştiren ben olurdum zaten.

Maçı kazanmayı istemişiz direkten dönen topumuz var , kaçan goller var Eskişehir'in pozisyonu yok , verilmeyen golü yok , çalınmayan penaltısı yok gelip burda hakemin sayesinde kazandı Trabzon demeyin. Ben yazarım cevap veririm ama o sahadaki futbolcuların emeklerine yazık.
    Öncelikle benim adım A.can degil.Kısaltma filan istemiyorum Alican yeterlidir . Ben trabzon haksız kazandı demedim ki .Sadece colman ın kk si atlandı dedim.Trabzon aleyhine bişey dedimmi attıkları gol ofsayt filan demedim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sürekli aynı şeyi yazıyorsunuz bıktırdınız vallahi.

Anlaşamıyorsanız tartışmayın kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Öncelikle benim adım A.can degil.Kısaltma filan istemiyorum Alican yeterlidir . Ben trabzon haksız kazandı demedim ki .Sadece colman ın kk si atlandı dedim.Trabzon aleyhine bişey dedimmi attıkları gol ofsayt filan demedim
    Tamam Alican sorun yok o zaman objektif görüş bekliyordun ikna oldun mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Maç tescillenmiştir.

Maç sonucu: Trabzonspor 2 - 1 Eskişehirspor

Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Aralık.2008 at 17:34 Reason: Silinen mesajlardan dolayı düzenlenmiştir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son resimler baya iyi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam Alican sorun yok o zaman objektif görüş bekliyordun ikna oldun mu ?
    Oldum,teşekkürler.Tebrik ederim Trabzon'u.Ama bir soru yönelteyim sana Colman'ın pozisyonu sence kırmızı kart gerekmiyor muydu ?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Colman'in yumruguna direk kirmizi,
    Cale'nin ikinci sarisi atlandi.
    Neden?

Trabzonspor'un bir sonraki rakibi Fenerbahçe, bu iki isim kırmızı kart görse Trabzon o maçta eksik kadro ile çıkacak. Sonra Sadri Şener, balans ayarı diyecek. Hakemlerin bütün ayarları tekrar bozulacak...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maç tescillenmiştir.

Maç sonucu: Trabzonspor 2 - 1 Eskişehirspor
    Bu yorumu keşke geçen hafta da duysaydık senden.

Tebrik ediyorum iki takımı da mücadelerinden dolayı.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Oldum,teşekkürler.Tebrik ederim Trabzon'u.Ama bir soru yönelteyim sana Colman'ın pozisyonu sence kırmızı kart gerekmiyor muydu ?
    Maçı doğru dürüst izliyemedim Alican işte olduğum için ara sıra baktım ama Colman'ın pozisyonunu görmedim kırmızı diyorlar 2.sarıdan dolayı öyle diyorlarsa doğrudur kaçıncı dakika da olduğunu bile bilmiyorum heralde 2.yarıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçı doğru dürüst izliyemedim Alican işte olduğum için ara sıra baktım ama Colman'ın pozisyonunu görmedim kırmızı diyorlar 2.sarıdan dolayı öyle diyorlarsa doğrudur kaçıncı dakika da olduğunu bile bilmiyorum heralde 2.yarıdır.
    2.yarıda galiba.Neyse iyi akşamlar sana Lider oldunuz .Fenerli arkadaşlar gibi Siz konusadurun biz Lideriz filan deme sakın .Tekrar tekrar tebrikler Trabzon'a...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Trabzonspor'lu oyuncuların şampiyonluğu ne kadar istediğidir. Maç sonunda sadece Eskişehir galibiyetinden sonra şampiyonluğu geitren üç puanı elde etmiş kadar sevinmeleridir. İsteyerek oynuyorlar ve kazanıyorlar. Tebrikler...

Bu arada penaltı atışı tekrar edilmeliydi. Yattara daha topa vurmadan, Es Es'li oyuncu Yattara'nın yanına kadar geldi.
    Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Neden?

Trabzonspor'un bir sonraki rakibi Fenerbahçe, bu iki isim kırmızı kart görse Trabzon o maçta eksik kadro ile çıkacak. Sonra Sadri Şener, balans ayarı diyecek. Hakemlerin bütün ayarları tekrar bozulacak...

Senaryon da baya güzelmiş. Oysa ki yukarıdaki ilk yorumundan sonra heleşükür tarafsız birini görebildik demiştim. Yanılmışım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu her maçtan sonra çıkıpta paso istatistik gösterme hastaLığıda nereden çıktıysa. Sanki size istatistik maç kazandırıyor. Garipsiniz yahu.

Hakkımız yendiği zaman Türkiye yi ayağa kaLdır, ama sonra biraz tarafLı kararLar iLe maç aLınca yok öyLe birşey oLuyor demi ?

Hak; Haksız iken hakkını aramak kadar haksızken de haksızdık diyebiLmektir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birde biri CoLman ın kırmızı kartı veriLseymiş ne oLacaktı diyor. Zaten öndeydik feLan. Şimdi sayın arkadaşım. Sezon ortasına girdik ve çıktıktan sonra ki iLk maçın FB iLe. CoLman bu maçta gidip bir goL bir asist yaparsa o zaman ne diyeceksin ? BunLarı düşünmüyorsunuz tabi. NasıL oLsa öndeydik ne oLacak demi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaldı ki Kayseri maçında da topun çizgiyi geçmediği belliydi...
    Zırvalık bunlar. Çocuk gibisiniz.
    Görmüyormusunuz oynanamayan oyunu...
    Görmüyormusunuz Trabzonspor'un haftalardır oynadığı karambolü... Niye tartışıyorsunuz. Bu şekilde nereye kadar gider?

Şampiyon olabilmek hayaliyle oraya buraya saldırmak, taraftarla bir bütün olup tüm iyi niyetiyle... Takımın yırtına yırtına galip gelmesi... size 3 puan kazandırabilir, amenna.

Ama şampiyon olunamayacağını görebilmek ona göre hedefler seçebilmek gerekli.

Tek bir sol açığı olmayan ve oyuncu kaliteleri bir yere kadar olan takımdan şampiyonluk beklemek ayıp. Büyük maçları çevirebilecek, şampiyonluk stresini kaldırabilecek kim var elinde Song'tan başka Trabzonspor'un. Bu takımın Galatasaray'ın 10 dakikalık futboluyla sahadan silindiği aşikar. 1-2 duvar pasıyla... Fenerbahçe maçı farklı mı olacak?
    Yada onlarıda geçiyorum bu 2-1 lik şans maçları bir gün 1-1 bitmeye başlarsa ne olacak. Bakın fixtüre maç 1-1 yada 2-2 iken 2-1 3-2 ye son 20 dakikada dönmüş kaç maçı var Trabzon'un. Ya dönmemeye başlayınca...

Sayfalarca tartışıyorsunuz hakem kararlarını nedir canım bu...
    Bazılarınız Trabzonspor'un olası şampiyonluğundan korkuyor ve yapılanları antipatik buluyor. Bazılarınız at gözlüğü takım gerçek olmayan hülyalara dalıyor.

Adım gibi biliyorum Trabzonspor'un şampiyon olamayacağını. Yazın şu cümleyi bir kenera.
    Trabzon şampiyon o-la-maz. Bu kadroyla olamaz...
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hangi taraflı kararla maçı almışız lütfen onu da söylermisin ?

Yahu niye anlamak istemiyorsunuz. Attığımız goller temiz , rakibin verilmeyen golü yok , verilmeyen penaltısı yok kalemize 2 şut çekmişler 1 tane korner kullanmışlar. Hangi haksız kararla maçı kazanmışız ?

Geçen hafta 1.05 cm ofsayt ile 1 puanı kaybettik 91.dakika da ve liderlikten olduk hatalı karar budur işte. Bu maçta Eskişehir ne yaptı da vermedi hakem ?

Bari sen yapma.

Colman'ın kırmızı kartı gibi pozisyonlar her maçda oluyor Tello'da yumruk attı hakem vermedi vermedi ya da görmedi pozisyonu. Ama bu kart olayıyla , 1 metrelik ofsayttan yenilen gol aynı şeyler mi ?

İstatistik gösterdim çünkü izlemeden etmeden atıp tutanlar var Trabzonspor hakem ile kazandı diye.

Tekrar söylüyorum Allahtan o penaltıyı kaçırdı Yattara ve gol olmadı yemin ediyorum lig bitene kadar konuşulurdu bu.

Bu son msjım olsun lütfen daha fazla cevap yazdırmak zorunda bırakmayın. Bu maçta maçın skorunu değiştirecek , bir takımın hakettiği puanı ondan alıp rakip takıma hediye edilen hakem hatası yoktur bu maçta.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Extensor ; Trabzonspor şampiyon olamaz , peki kaçıncı olur bari buna da sen karar ver ?
    Last edited by shamur1 : 21.Aralık.2008 at 02:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

shamur1, tamtersi size olsaydı ne olurdu sorusunun cevabını geçen hafta aldık. tam 1 hafta konuşulmadı mı? konuşuldu. olayları trabzon cephesi o kadar çok büyüttü ki fırat aydınus trabzona gelirken "akıllı ol fırat" gibilerinden tezahurat bile yazılmış. tehtid eder gibi sanki.

şimdi olaylar sizin lehinize döndü. bunun da konuşulması normal. geçen hafta bu kadar büyütülmeseydi olaylar, bu hafta da bu kadar büyümezdi diye düşünüyorum.

Ben asil bu super iki mactan sonra yarinki derbinin hakeminin nasil bir performans ortaya koyacagini cok merak ediyorum.

Umarim bu haftaki ust duzey hakem yonetimi furyasina katilip sac bas yoldurmaz ne GS ne de biz BJK taraftarina.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bende diyorum ki geçen hafta ki olay ile E.Şehir maçına aynı gözle bakamayız. Geçen hafta son dakika da hatalı bir kararla yenildik. Bu maçta ise bu tip bir olay olmadı E.Şehir cephesi için. Ayrıca Trabzonspor camiası giden 1 puan için yırtınacak bir camia değil fakat bu hakem hataları sırasıyla Sivas,Kayseri ve Bursa maçlarında olduğu için verildi bu tepki.

Maç sonunu geçtim 2-3 gün sonra çıkıp bir açıklama yapsalardı yetkililer taraftarlar olsun camia olsun olaylar yatıştırılırdı. Ama hiçbir açıklama yapmayan yetkili kurum kulübü adına açıklama yapan Başkanımızı anında dsiplin kuruluna sevk etti ve ceza verdi.

23 yaşındasın yaşamışlığın , şahit olmuşluğun vardır İstanbul takımlarının Başkanları ve yöneticileri ne tehditlerde bulundular futbolu yöneten kurumlara , Tff başkanını bile değiştirmek için ellerinden gelenide yaptılar. Şimdi Sadri Şener'in açıklamaları mı ağır geldi bu kadar sanmıyorum.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri