Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 46.67%
  • Eskişehirspor

3 20.00%
  • Beraberlik

5 33.33%
1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Trabzonspor - Eskişehirspor [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Maçı hakettik ve kazandık attığımız goller tertemiz , Eskişehir'in verilmeyen golü yok , çalınmayan penaltısı yok. Allah'a şükürler olsun ki o penaltıyı Yattara kaçırdı ve haksız yere skoru 1-1 e getirmedik ve galibiyetimize leke sürülmedi.

Tekrar Lideriz ve keyfini sürecem. Artık siz nasıl düşünürseniz düşünün.

2 şut çekip , 1 korner kullanan Eskişehir var önümüzde ve o korner ile şut da 10 kişilerken gerçekleşti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ne anlaması yahu benim anlatmak istediğim zaten size hata yapabileceği sizin bunu kabul etmemeniz ve bu maçın tokat olması olay bu..

Sen değilmiydin servetin elle gol atmasında sayfalarca mesaj yazan?
    E oda gol olmasaydı 2-0 olucaktı ne konuştun o zaman o kadar?

Üstelik 2 kırmızı kartı maça etki etmedi diyorsan oda ilginç tabi..
    Bak kendin diyorsun işte Servet'in elle attığı gol. Tıpkı Önder'in ki gibi. Yani yanlış bir kararla gol atılmış. Bu maçta ise öyle bir durum yok. Ha Yattara golü atsaydı haklısınız derdim ki Allah yardımcımız oldu da o penaltı gol olmadı yoksa 2.yarı başlıyana kadar bu maç konuşulurdu.
    Last edited by shamur1 : 21.Aralık.2008 at 00:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Maçı hakettik ve kazandık attığımız goller tertemiz , Eskişehir'in verilmeyen golü yok , çalınmayan penaltısı yok. Allah'a şükürler olsun ki o penaltıyı Yattara kaçırdı ve haksız yere skoru 1-1 e getirmedik ve galibiyetimize leke sürülmedi.

Tekrar Lideriz ve keyfini sürecem. Artık siz nasıl düşünürseniz düşünün.

2 şut çekip , 1 korner kullanan Eskişehir var önümüzde ve o korner ile şut da 10 kişilerken gerçekleşti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bak kendin diyorsun işte Servet'in elle attığı gol. Tıpkı Önder'in ki gibi. Yani yanlış bir kararla gol atılmış. Bu maçta ise öyle bir durum yok. Ha Yattara golü atsaydı haklısınız derdim ki Allah yardımcımız oldu da o penaltı gol olmadı yoksa 2.yarı başlıyana kadar bu maç konuşulurdu.

Servet kasti birşey yapmadı top eline çarptı.Ayrıca tolganın Sabri'ye sarılısı verilmeyen kırmızı kart penaltı ardından Aydın ın golünün iptal olması.Geçmişe dönmek istemiyorum.Bu maçı tartısalım.Zaten herşeyde geriye dönüyorsun
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri