Eskişehir'in hakkı yendi , Trabzonspor 3 puanı hakemle aldı diyenler ;
Eskişehir'in 2 isabetli şutu var
1 tane korneri var
Eskişehir'in golü ofsayt diye verilmedi mi ?
Eskişehir haklı olarak penaltı kazandıda o da mı verilmedi ?
Naptı bu Eskişehir de 3 puan elinden alındı ya da Trabzonspor'a 3 puanı hakem hediye etti ?
Gökhan Ünal'ın ilk golü uzaktan vurdu mükemmel bir gol. Ofysatmıdır ?
Gökhan Ünal'ın 2.golü de tertemiz kişisel becerisiyle golünü attı. Burda da elleriyle mi attı golü ?
Söyleyin bana şimdi hakem nasıl Trabzonspor'a 3 puanı hediye etti.
Verilmeyen kırmızılarmış öylemi ? Bu tip pozisyonları her maçta görüyoruz.Lincoln'un , Baros'un verilmeyen 2şer 3şer sarı kartları,Tello'nun yumruğu vs. Tayfun'un kırmızısında ne var ? ilk sarı faul ve itirazdan ikincide Isaac'ı sert bir şekilde düşüşerek gördü. E bunda ne var ?
Bir tek geriye kalan penaltı pozisyonu. Çekme var ama evet o penaltıyı her hakem vermez. Verdi ama gol olmadı ve haksız yere beraberliği de sağlamadık. E söyleyin hadi nedir bu yaygara ne oluyor size beyler ???
Buraya gelipte al işte balans ayarı , hakemler Trabzonspor'a yardım etti vs fln demeyin. Ha diyeceksenizde benim yazdığım gibi sebeblerini de bir bir açıklayın.
Bir de şu sahaya yabancı madde atılma olayı var yok saha kapanacak oyuncuya geldi falan. Bunu nasıl gördünüz ? Şu an bütün sitelere bakıyorum ve hiçbir yerde göremedim eğer öyle birşey olsa bütün Tv'lerde altyazı geçerdi Trabzon'da kanlı gece diye.