Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 46.67%
  • Eskişehirspor

3 20.00%
  • Beraberlik

5 33.33%
1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Trabzonspor - Eskişehirspor [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Teksasvega16 View Post
    tabi bize dokunmayan yılan bin yaşasın hesabına yatıyor trabzon 1 ofsayt oldu 1 hafta anlatıldı hakemler sıyrılmak için 1 k.kart 1 de penaltı verdi umarım ES ES ten 2.yarı trabzon rahat çıkar bu haksız maça rağmen ne kadar kötü oynansada hakkı yenmiş bir takım var ortada ama Eskişehir taraftarı uyumaz bunu hepimiz biliyoruz 2.yarı görüşmek üzere
    Bunu siz yapiyonuz biz hakimizi istedik. 3 hafta hakemler bizim maclarimizda degisik kararlar verdi, kac puan ondeyken ne olduk. Ligin ikinci yarisinda Bursa ya Trabzonda en az 3 tane atacaz

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50123

Bu arada futbolcular arasinda en guzel oynayan kim ?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bunu siz yapiyonuz biz hakimizi istedik. 3 hafta hakemler bizim maclarimizda degisik kararlar verdi, kac puan ondeyken ne olduk. Ligin ikinci yarisinda Bursa ya Trabzonda en az 3 tane atacaz

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50123

Bu arada futbolcular arasinda en guzel oynayan kim ?
    Bence Büyük Lokma Ye Ama Büyük Laf Söyleme Futbol Bu Bursa Avniakerde 3 Gol Atarsa Bu Sayfa Senin İçin Kötü Bir Anı Olur Bence Gökhan Hem Maçta Hem Kolbastıda Güzel Oynadı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Bence Büyük Lokma Ye Ama Büyük Laf Söyleme Futbol Bu Bursa Avniakerde 3 Gol Atarsa Bu Sayfa Senin İçin Kötü Bir Anı Olur Bence Gökhan Hem Maçta Hem Kolbastıda Güzel Oynadı
    Tamam senin icin degistirim . 3 gol atmaktan beter etcez. Ben Bursayi kendimize asla rakip gormuyorum. Kesinlikle 3 puan alinmasi gereken bi mac.

Simdiden konusulmasi gereksiz bi konu ama.

1 ay tatil var, bu hakemlerimizi bi kampa alip duzene sokmalilar. Seminerler yapiliyor sezon basinda acaba burda ne ogretiyolar bunlarada boyle maclar cikartiolar

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Tamam senin icin degistirim . 3 gol atmaktan beter etcez. Ben Bursayi kendimize asla rakip gormuyorum. Kesinlikle 3 puan alinmasi gereken bi mac.

Simdiden konusulmasi gereksiz bi konu ama.

1 ay tatil var, bu hakemlerimizi bi kampa alip duzene sokmalilar. Seminerler yapiliyor sezon basinda acaba burda ne ogretiyolar bunlarada boyle maclar cikartiolar
    Hakemlerimizin En Büyük Sorunu Baskı Değil mi? Bence Seminerden Çok Şu Hakeme Baskı Yapanlara Karşı Bir Seminer Düzenlemeliyiz Bir Hakem Anadolu Takımlarının Maçlarında İyi Bir Yönetim Gösterip 4 Büyüklerin Maçında Çok Kötü Bir Yönetim Gösteriyorsa Bu Baskıdandır
    Ayrıca 4 Büyüklerin Lehine Yapılan Hatalar Konuşulmuyor Aleyhine Yapılan Hatalar Konuşuluyorsa Buradan Hakemlerin Özelliklede 4 Büyüklerin Maçını Yöneten Hakemden Sağlıklı Bir Maç Yönetilmesi Beklenilmez Ayrıca Bursasporu Neden Rakip Olarak Görmediğini Alabilirmiyim Bende Bursaspor-Galatasaray Maçına Kadar Rakip Olarak Görmüyordum Ama Fikrimi Bayağı Değiştirdiler Bu Maçta

Mesaj Yetkileri