Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 46.67%
  • Eskişehirspor

3 20.00%
  • Beraberlik

5 33.33%
1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Trabzonspor - Eskişehirspor [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Colman'in yumruguna direk kirmizi,
    Cale'nin ikinci sarisi atlandi.
    Neden?

Trabzonspor'un bir sonraki rakibi Fenerbahçe, bu iki isim kırmızı kart görse Trabzon o maçta eksik kadro ile çıkacak. Sonra Sadri Şener, balans ayarı diyecek. Hakemlerin bütün ayarları tekrar bozulacak...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Trabzonspor'lu oyuncuların şampiyonluğu ne kadar istediğidir. Maç sonunda sadece Eskişehir galibiyetinden sonra şampiyonluğu geitren üç puanı elde etmiş kadar sevinmeleridir. İsteyerek oynuyorlar ve kazanıyorlar. Tebrikler...

Bu arada penaltı atışı tekrar edilmeliydi. Yattara daha topa vurmadan, Es Es'li oyuncu Yattara'nın yanına kadar geldi.
    Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Neden?

Trabzonspor'un bir sonraki rakibi Fenerbahçe, bu iki isim kırmızı kart görse Trabzon o maçta eksik kadro ile çıkacak. Sonra Sadri Şener, balans ayarı diyecek. Hakemlerin bütün ayarları tekrar bozulacak...

Senaryon da baya güzelmiş. Oysa ki yukarıdaki ilk yorumundan sonra heleşükür tarafsız birini görebildik demiştim. Yanılmışım.

Nesil
    2006

Benim anlamadığım, Trabzon taraftarı Fenerbahçe'ye yüklenmiş. Sanki Denizlispor maçında sayılmayan iki golümüz ve Antalyaspor maçında verilmeyen penaltımız hemen unutuluyor keşke onun içinde pankart açsalardı Trabzon taraftarıda bizim hakkımızıda savunsaydı. Konyaspor'un hakkını savunmayı biliyorlar...

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Senaryon da baya güzelmiş. Oysa ki yukarıdaki ilk yorumundan sonra heleşükür tarafsız birini görebildik demiştim. Yanılmışım.
    İki yorumumda arkasındayım. İlk yorumda Trabzonlu oyuncuların isteğinden v hakemin yaptığı yanlıştan bahsettim. İkinci yorumumda ise gene hakem hatasından bahsettim. Türkiye'de böyle hakemler olduğu sürece insanın aklına ne yazıkki ki ikinci yorum gelebiliyor. Ama şu var arada Türkiye Kupası maçları olduğundan kart görselerdi Fenerbahçe maçında cezalı olmayacaklardı. Bu nedenle yanlış yorumdan dolayı özür dilerim.

Mesaj Yetkileri