Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 15. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor
-
Eskişehirspor
-
Beraberlik
-
21.Aralık.2007, 08:50
Hangi taraflı kararla maçı almışız lütfen onu da söylermisin ?
Yahu niye anlamak istemiyorsunuz. Attığımız goller temiz , rakibin verilmeyen golü yok , verilmeyen penaltısı yok kalemize 2 şut çekmişler 1 tane korner kullanmışlar. Hangi haksız kararla maçı kazanmışız ?
Geçen hafta 1.05 cm ofsayt ile 1 puanı kaybettik 91.dakika da ve liderlikten olduk hatalı karar budur işte. Bu maçta Eskişehir ne yaptı da vermedi hakem ?
Bari sen yapma.
Colman'ın kırmızı kartı gibi pozisyonlar her maçda oluyor Tello'da yumruk attı hakem vermedi vermedi ya da görmedi pozisyonu. Ama bu kart olayıyla , 1 metrelik ofsayttan yenilen gol aynı şeyler mi ?
İstatistik gösterdim çünkü izlemeden etmeden atıp tutanlar var Trabzonspor hakem ile kazandı diye.
Tekrar söylüyorum Allahtan o penaltıyı kaçırdı Yattara ve gol olmadı yemin ediyorum lig bitene kadar konuşulurdu bu.
Bu son msjım olsun lütfen daha fazla cevap yazdırmak zorunda bırakmayın. Bu maçta maçın skorunu değiştirecek , bir takımın hakettiği puanı ondan alıp rakip takıma hediye edilen hakem hatası yoktur bu maçta.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Extensor ; Trabzonspor şampiyon olamaz , peki kaçıncı olur bari buna da sen karar ver ?
Last edited by shamur1 : 21.Aralık.2008 at 02:41
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri