Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 15. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor
-
Eskişehirspor
-
Beraberlik
-
21.Aralık.2007, 17:43
Maçı futbolcu oyunları değil, hakem oyunları değil, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yapmış olduğu açıklamalar almıştır. Ama ne olursa olsun Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Emrah abi istersen ben sana bir kaç pozisyon söyliyim. Colman'ın müthiş sol direği, Cale'nin sarı kartı varken kendisine yapılan bir hareketten sonra faul verilmemesi sonucu yerleri yumruklaması fakat sarı kart görmemesi, buna benzer bir pozisyonda Tayfun'a verilen kart... Bu pozisyonlar maçın kırılma anlarında oldu hep...Trabzonspor'u tekrar tebrik ediyorum...
Maçı biz kazansaydık hakettik demeyecektim çünkü tamamen yanlış bir anlayışla çıktık maça. Böyle olmasında 4 as defans oyuncumuzun yokluğunun payı çok büyüktü. Fakat bu kadro ile bu kadar oldu. Anderson yine golünü attı. Maçı TV'den izlerken 1-0 öne geçtiğimizde yaslanmayın diye bağırdım belki sesimi duyarlar diye.
Ama olmuyor bizim takım bunu beceremiyor. Bu Galatasaray maçındada böyle, Trabzonspor maçındada böyle. Rıza Hoca oyunculara çıkın diyor oyuncular çıkmıyor. Nasıl iş anlamadım...
Last edited by Aşk-ı Şehir : 21.Aralık.2008 at 11:46
Mesaj Yetkileri