Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 46.67%
  • Eskişehirspor

3 20.00%
  • Beraberlik

5 33.33%
1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Trabzonspor - Eskişehirspor [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Hiç bir şeye değil... Fırat Aydınus gibi inandığım bir adamı kaybetmeye üzülüyorum bu maçta.
    Bende Fırat Aydınus'a çok güvenirdim.Fakat bu sezonki bizim maçımızdan önceki Fenerbahçe maçında Lugano'ya sarı kart istediği için sarı kart vermediğinde güvenimi kaybetmiştim.Ne yazıkki bir tane bile hakem yokki güvenebileceğim.Umarım devre arasında toparlanırlar ve ilerisi için artık bu konuda somut önlemler alma çabasında bulunur Federasyon..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bende Fırat Aydınus'a çok güvenirdim.Fakat bu sezonki bizim maçımızdan önceki Fenerbahçe maçında Lugano'ya sarı kart istediği için sarı kart vermediğinde güvenimi kaybetmiştim.Ne yazıkki bir tane bile hakem yokki güvenebileceğim.Umarım devre arasında toparlanırlar ve ilerisi için artık bu konuda somut önlemler alma çabasında bulunur Federasyon..
    Şemsi orada kart istemiyor ki Lugano, diğer köşede bulunan hakeme neden ofsayt kaldırmadığını, pozisyonun ofsayt olduğunu söylüyor. Bunu da oradan bağırarak yapamaz herhalde mutlaka elini kolunu kullanacak.

Emrah sürekli attığımız gollere bakın diyorsun, bir türlü hakemin hatalarını görmüyorsun. Sen geçen hafta deseydin ki hakem hatası yüzünden kaybettik, bunu haketmedik, net ofsaytı vermedi ve 1 puanımız gitti, o zaman bu hafta bu yorumlarına da katılırdım.

Ama sen geçen hafta hakemler bilerek yolumuzu kesiyordan başladın ve türlü şeyler söyledin. Sonra başkan bir açıklama yaptı ve bu maç. Diyorsun ki atılan gollere bakın, tamam bakıyorum ama ortada yapılan hatalar yok mu? Yapılan hataları kabul ediyor musun?

Trabzonspor haksız kazandı demiyorum, senin geçen hafta yaptığın yorumlara ve başkanın açıklamasına göre hakem maçı Trabzonspor'a vermek için elinden geleni yaptı. Penaltıyı atamadık diyorsun, ama hakem acayip bir kararla penaltıyı vermiş yani Trabzonspor'u kayırmış yani hakem geçen haftakiler gibi kötü niyetli. Sonra atılması gereken oyuncuları atmıyor, rakibin oyuncusunu nasıl attığı ortada, peki şimdi diyebiliyor musun ki 10 kişi olmak ya da 11 kişi olmak maçın sonucuna etki etmez? Ve sürekli attığımız goller temiz diyorsun.

Eskişehir kazanmak için hiç birşey yapmamış olabilir ama hakem de Trabzon lehine çok hata yapmıştır. Şimdi bunu hakemin yetersizliğinden kaynaklanan hatalar olarak mı değerlendirelim yoksa yapılan açıklamalardan etkilenmiş ve eyyam yapıyor mu diyelim? Bunun cevabını alırsam da sevinirim.

Geçen hafta hatta bu sezon yapılan hatalardan sonra hep hakemlerin yetersiz olduğu için hata yaptıklarını yazdım, geçen hafta sen art niyetli yapıyorlar dedin. Ben bu haftaki kararlar için de hakemin yetersiz olduğunu yazacaktım ama Sadri başkanın açıklamalarından sonra ilk maçta böyle hatalar oluyorsa hakemin yetersizliğine bağlayamam bunu.

Senin sürekli attığımız goller temizdi demen ve kart görmesi gerekn oyuncuların kart görmemesi ve gelecek haftalarda oynanacak maçlara etki edecek olması, oynanan maçta sayısal olarak üstün olmanın avantajını Eskişehir yaşayacakken Trabzonspor'un yaşaması oyunu hiç mi etkilemez, sadece gollere mi bakarız, hakemin hatasının oyunu etkileyip etkilemediğini anlamak için?

Dayanamadım artık 2 haftadır yazılan mesajlara ve içimi döktüm. Gollerde bir sorun olmasa da, Eskişehir kötü de olsa, penaltı kaçmış da olsa hakem bu hataları yapmış mı yapmış, olay bitmiştir.

Dün gece yazmıştım, şunu da atlamayayım, Trabzonspor'u kazanmaya yönelik çabasıyla, isteğiyle ve aldığı galibiyet nedeniyle tebrik ediyorum. Şüphesiz şampiyonluk yarışında olmaları ayrı bir heyecan ve keyif katacaktır ligimize...
    Last edited by Sekopej : 22.Aralık.2008 at 12:54
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri