Beşiktaş dünkü maçı kendi eLLeri iLe GS ye verdi. Yanarım yanarım ona yanarım. RahatLıkLa kazanabiLeceğimiz maçLarda hep böyLe kendi hataLaramızdan doLayı kaybediyoruz. GS kendi üretkenLiği iLe birşey yapmadı 4 goLü de biz hediye ediverdik. SağoLasın Takım.
Hakem geneL oLarak iyi maç yönetti. Verdiği kararLarda sonuna kadar hakLıydı. PenaLtıLar net penaLtıdır. Kırmızı kartta doğruydu. Gerçi orda DeLgado bana birde direk sarı kart verdin ona neden yok dercesine birşey söyLemeye çaLıştı ama sen DeLgado ne kadar Türkçe biLiyorsun yapmayacaksın o hareketi. Sen o takımın kaptanısın. Hakem bizim sert oyunumuza fazLa biLe töLerans tanıdı. Daha fazLa kart görebiLirdik.
Sonuçta kötü bir mağLubiyet oLdu. Herkes nerde hata yaptığını düşünsün. Üç haftadır basit hataLardan doLayı kaybediyoruz. Hep maçLarı eksik tamamLıyoruz. FB ve GS maçLarını rahatça aLabiLecek iken durumu bu kadat kötüLeştiren teknik adam ve oyuncuLar kendiLerine geLmeLeri gerek. Yoksa biz bu işi yapamıyoruz deyip bıraksınLar.
Ve artık Yönetim ve DenizLi den istifa bekLiyorum. EtmiyorLar ise Beşiktaş taraftarı birLik oLsun bu adamLAr görevi bırakana kadar İnönü de ki maçLara tek bir taraftar biLe gitmesin. Takıma oLan desteği kessin. Takıma maddi destek oLMası adına dışarıdan storeLerden aLışverişi kessin. Yoksa bu adam gitmeyecek. Haydi birLik oLaLım eLeLe kovaLım şu adamLarı.