Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

35 67.31%
  • Beşiktaş

16 30.77%
  • Beraberlik

1 1.92%
1 ile 30 arası toplam 422 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Başka platformlarda yeterince tartıştım,sıkıldım...
    Galatasaray'ın attığı ilk gol fauldü bence...Zaten hatırlayan Beşiktaş'ın Belediye ile oynadığı maçı da hatırlar.
    6Pas'da tartışılmıştı bu. Bence de fauldu fakat herşeyden önce hakemlerde insan, insan demek hata demek bir yer de. Hatalardan ders alınıp en aza indirgenmesi lazım. Fakat klasikleşti, klişeleşti artık bu cümleler, hatta müfredattan kalkmalı

Dün diğer bir konuda hakemlik meslek haline gelsin tartışılması da yapılmıştı, bu durum 6pas programında da tartışıldı. Bence de hakemler, hakemliği artı bir gelir olarak düşünüyorlar. Hani olsa da olur olmasa da. Hatta çoğunun bu işi keyf-i yaptığına da eminim. O yüzden rahatlar ve hakemlik meslek haline gelmedikçe de kafaları rahat olacak, çünkü bizlere muhtaçlar zihniyeti var kafalarında bana göre.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    6Pas'da tartışılmıştı bu. Bence de fauldu fakat herşeyden önce hakemlerde insan, insan demek hata demek bir yer de. Hatalardan ders alınıp en aza indirgenmesi lazım. Fakat klasikleşti, klişeleşti artık bu cümleler, hatta müfredattan kalkmalı

Dün diğer bir konuda hakemlik meslek haline gelsin tartışılması da yapılmıştı, bu durum 6pas programında da tartışıldı. Bence de hakemler, hakemliği artı bir gelir olarak düşünüyorlar. Hani olsa da olur olmasa da. Hatta çoğunun bu işi keyf-i yaptığına da eminim. O yüzden rahatlar ve hakemlik meslek haline gelmedikçe de kafaları rahat olacak, çünkü bizlere muhtaçlar zihniyeti var kafalarında bana göre.
    İnsan elbette hata yapar hocam haklısın.
    Ama aynı iki pozisyonda iki kararında Beşiktaş alehine olması artık dur orda dedirtiyor-en azından bana-...
    Hakemliğin meslek olması zor,çünkü hakemler 34 hafta maç yönetmiyorlar.En iyi hakem bile ortalama en fazla 20-22 civarı yönetiyor diye aklımda kalmış.
    Ne kadar aldıklarını bilmiyorum ama yazında çalışmadıklarını düşünürsek,pek olmaz bence...

Madem konu açıldı,hakemlerin temel sorunu ''güvensizlik'' kendine ve karşında kine güvenmeyen hakem iyi maç yönetemiyor,eyyam peşinde koşuyor.
    Bu hakemleri baskı altına almaktan vazgeçmek lazım...Mesela en son TS başkanının ve taraftarlarının yaptığı gibi sonucu ne olduğu da ortada...

Mesaj Yetkileri