Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 15. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor
-
Eskişehirspor
-
Beraberlik
-
Arkadaşlar arada kopukluk oluyor işte, o yapılanlarda siz bize oyunlar oynanıyor diyordunuz, burada hakemdir hata yapar diyenlere karşı çıkıyordunuz, bizim lider olmamızı istemiyorlar diyordunuz şimdi de hakemdir hata yapar diyorsunuz. Ben 2 olayda da aynı duruşu göstermenizi beklerdim.
Tabi ben hakeme bu maçı Trabzon alması için elinden geleni yap dediler demiyorum ama hakeme mutlaka aman bu maçta hata yapma, aman senin hatanla Trabzon kaybetmesin gibi laflar maç gününe kadar söylenmişti. Bu da hakemin bilinçaltındayer edinmiştir.
Hala diyorsunuz ki hatallı golle almadık maçı, tamam almadınız ama 1 kişi eksilmek oyunu büyük oranda etkilemez mi? Hem burada hakemin niyeti önemli değil mi, hakem o yanlış kararı vererek penaltı çaldığında ne bilsin Trabzon'un kaçıracağını, önemli olan hakemin bilerek ya da bilmeyerek yapmış olduğu hatalar.
Ben eğer hafta içi yapılan açıklama olmasa bu maçı da hakemin yetersizliğine bağlardım ama bu açıklamadan sonra yapılan hatalar miğde bulandırıyor işte. Sizlerden de evet hakem maçın sonucuna etki edecek hatalar yaptı, bu ne bize karşı ne de bizim lehimize yapılsın, biz hiç birini istemiyoruz deseydiniz - atılan 2 gol temizdi diyeceğinize sürekli- bu konu bu kadar tartışılmaz, uzamazdı.
Mesaj Yetkileri