Bu pozisyona itirazı olan varsa benimde söyleyecek başka sözüm yok zaten...
Galatasaray
Beşiktaş
Beraberlik
Bu pozisyona itirazı olan varsa benimde söyleyecek başka sözüm yok zaten...
Yahu arkadaşlar siz maçı izlerken gol sandınızmı ? Sandınız. Çünkü aniden gelişen bir olaydı. Anca ağır çekimde izleyince faul dediniz. Hakemin ağır çekimde izleme şansı olmadığına göre ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Çünkü uzaktan gelen bir şuttu ve ceza sahası içinde çok kalabalık degildi.Nobre topa hareketlendi direk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tamam beşiktaş harika oynadı sahayı bize dar etti,darmadagn olduk ama hakem katletti maçı G.Saray oynamadan kazandı sizin demek istediigniz.![]()
Last edited by Alicanfmfan : 22.Aralık.2008 at 23:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Last edited by Alicanfmfan : 22.Aralık.2008 at 23:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İşte sorun bu zaten. Herkes inanmak istedigine inanıyor. Belki o pozisyon buz gibi el, belki de bu pozisyon buz gibi faul. Kimse de kendi takımının galibiyetine laf söyletmeyecegi için bunu kabul etmiyor ve bizde burada boşuna konuşmuş oluyoruz. Bana göre de temiz bir gol Servet'inki kim ne anlatırsa anlatsın bu fikir değişmez bende. Aynı benim ne anlatrsam anlatayım senin Önderin pozisyondaki fikrinin degişmeyecegi gibi...
Ben pozisyon için birşey demedi, bana görede temiz gol. Hakem için dedim orada arkadaş hakemin tekrar izleme şansı veya yavaş görme şansı yok demiş. Ben ise bunun üstüne hakemin işi bu görmek zorunda... Zaten hangi pozisyona yavaş çekimde bakarsanız bakın her pozisyon faul veya el ile oynama çıkar...
Bu gol nasıl temiz anlamadım ben...
Belediye maçında kuralı öğrenmiştik.
Kaleci topa hakimse -ki hakim olmasa için sadece elini koymuş bile olması yetiyordu,bu da görüntülerde gayet açık- top onundur,faul olmuyor muydu futbolcu müdahale edince?
Gerçi her türlü bizim hakkımız yeniyor da kural belli,görüntü belli nasıl gol diyebiliyorsunuz valla hayret.![]()
Tamam faul...
Resime bakarsanız yanılırsınız tabi. Pozisynu agır cekimde olmadan normal akışında izleyin![]()
Maçı izlemek için 7.5 lira verdiğimde seyir zevki yüksek bir maç izleyeceğimden hiç şüphem yoktu. O yüzden maç sonunda harcadığım paraya da kesinlikle acımadım.
Beşiktaş daha heyecanlı, Galatasaray daha rölantiydi ilk yarıda. Skibbe contain defending'i tercih etmişti. Galatasaray nitekim çok iyi kapandı ve Beşiktaş'a atılan gol dışında net pozisyon vermedi. Beşiktaş alan daraltmalı savunma uyguladı, rakibe baskı yaptılar ancak rakipte top taşıma yeteneği üstü düzey olan iki futbolcu bulunduğu için alan daraltmanın pek bir etkisi olmadı. Nitekim Galatasaray kontra ataktan pozisyon bile buldu ancak Lincoln değerlendiremedi.
Denizli hücum zenginliği açısından iyi bir Beşiktaş sürdü sahaya, hatta elindeki kadro ile yapabileceği en iyi şeyi yaptı ancak Beşiktaşlı futbolcular Galatasaray sahasındaki büyük boşlukları değerlendiremediler. Çünkü Galatasaray da alan daraltmalı savunmayı daha iyi yapan bir takım görüntüsünde. Özellikle Seric beni çileden çıkarttı. Orta açarken kafasını kaldırıp bakmıyor. Pek çok pozisyonda önünde 30 metrekarelik boş bir alan olduu halde top sürme becerisine sahip olamadığından süremedi. Ortaları da isabetsizdi.
Sağbek Barış'ı beğenmedim açıkçası. Beşiktaş solda çok büyük boşluklar buldu.
Galatasaray daha akıllı oynadı, Beşiktaş şanssızdı, bunlar maçın skorunu etkileyen faktörlerdi.
Delgado vücut dilinin kurbanı oldu. İyi Türkçe konuşabilseydi "Bana ilk faulümde kart gösterdin, bir de şunu yaptığına bak!" cümlesini kart işareti yapmadan söyleyebilirdi. Ben olsam kırmızı kart göstermezdim çünkü Delgado çok hırpalandı maç boyunca ve kart göster işaretini kastetmedi o hareketinde.
Servet'in golünü ben olsam ben de verirdim çünkü Nobre'nin sayılmayan golü bu gol yanında slow motion kalır. Ha gol kurallara aykırıdır derseniz, birşey diyemem.
Denizli takımda kalmalı bence. Devre arasında iyi bir revizyonla Beşiktaş çok daha başarılı olur. Hatta uzun vadede emanet etmek gerek Mustafa hocaya.
Skibbe'nin takımın savunma sistemi hususunda uzunca düşünmesi gerektiği aşikar diye düşünüyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Deniz Li Beşiktaş ın geLeceği değiLdir. İLhan heLe bu Lafı senden duydum ya çok şaşırdım. DenizLi yi en çok eLeştiren kişiLerden birisi de sendin
Beşiktaş ne ErtuğruL iLe ne de DenizLi iLe geLecek oLuşturamaz. Beşiktaş a ne yaptığını biLen, oyun okumayı biLen, yeri geLdiğinde sen yıLdızmışsın biLmem neymişsin dinLemeyen formsuz ise yanında otutturan bir adam Lazım. Ve masaya transfer döneminde yumruğunu vurup bana bu adamLarı aLacaksınız diyecek bir adam Lazım. Gerçi çok şey istedim gaLiba öyLe birisi yok gibi ama. Var biLen biLiyor. Pek te uzakta değiL..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İlhan abi ben Barış'ın yalnız kalmasını başka sağ kanat olmadan oynamamıza bağlıyorum![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hayrettin abi Denizli'nin oynattığı futbolu izlerken en azından zevk alıyorum. Zaten bu sezon Beşiktaş'ın başarılı olmadığı ortada, ama en azından TV'nin başına geçip maçı izlediğimizde maçın akabildiğini görmeliyiz diye düşünüyorum.
Denizli'nin 3'lü savunma sistemini halen beğenmiyorum ve başarısız bulduğumu da belirtiyorum ancak bu oyunun seyir zevkini pek de etkilemiyor.
Ben istikrardan yanayım. Sevmediğim bir adam olsa bile.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Niye koydun ki bunu?
Buna itiraz eden biri mi vardı?
Onu bulsam onu da koyardım![]()