1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Semih'in bitiriciliği az değil mi? Daha yüksek olması gerektiğine inanıyorum. Güiza'nın ise biraz daha düşmesi gerekiyor. Selçuk'un ise kafası mutala artamlı...
    Güiza son derece bitirici bir oyuncu. Tek eksikliği konsantrsayon ve soğuk kanlılık O özellikleri olsa geçen sene la ligada -abartmadan söylüyorum- 40 golü geçerdi.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Anders View Post
    Güiza son derece bitirici bir oyuncu. Tek eksikliği konsantrsayon ve soğuk kanlılık O özellikleri olsa geçen sene la ligada -abartmadan söylüyorum- 40 golü geçerdi.
    Sonuçta ilk yarıda kaçırdığı goller ortada, her oyuncunun atabileceklerini kaçırdı.

R.Carlos'un ise frikikleri hiç kaleyi tutmuyor ama; Carlos'un frikiklerinden Fenerbahçe gol bulabiliyor. Belki frikikler gol olmuyor ama hızlı gittğinden kaleciden dönebiliyor. Birde Fenerbahçe'nin duran top etkinliği artması gerekiyor. Korner'de çok az gol oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Sonuçta ilk yarıda kaçırdığı goller ortada, her oyuncunun atabileceklerini kaçırdı.

R.Carlos'un ise frikikleri hiç kaleyi tutmuyor ama; Carlos'un frikiklerinden Fenerbahçe gol bulabiliyor. Belki frikikler gol olmuyor ama hızlı gittğinden kaleciden dönebiliyor. Birde Fenerbahçe'nin duran top etkinliği artması gerekiyor. Korner'de çok az gol oluyor.
    Evet. Sorunda o zaten. Kaleciyle karşı karşıya kalırken gereksiz heyecan yapıyor ve çok rahatlıkla atabileceği poziyonları harcıyor. Poziyonları değerlendiremeyince üzerinde baskı hissediyor vs. vs

Mesaj Yetkileri