1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2003

Pozisyona girmesi zaten supriz olmaz Fenerbahce'de.

Bu pozisyonlar ne kadar etkili pozisyonlar ondan emin degilim. Zaten sut cekmeye de acele ediyor biraz.. Kafa karistirici bir paradox Guiza bence simdiye kadar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Bu pozisyonlar ne kadar etkili pozisyonlar ondan emin degilim. Zaten sut cekmeye de acele ediyor biraz.. Kafa karistirici bir paradox Guiza bence simdiye kadar..
    Kesinlikle kafa karıştırıcı olduğuna inanıyorum. Birde oyunda olmayan ama gerçekte kesinlikle çok etkili olan öz güven meselesi var. Mesela bir santrafor bir gol kaçırıp özgüveni sarsıldımı o maç bir çok kaçırmayacağı golü kaçırabiliyor (en baba örnek Hakan Şükür)
    Tam tersi de olabiliyor tabi. İyi başlayıp iyi gitme...

Bence Güiza önemli bir özgüven sorunu yaşıyor. Birde hakikatten tek forvette çok yoruluyor sağa sola giderken. O yüzden son vuruşları yeterince güçlü olmuyor. Son pozisyonlarda yeterince sağlam olamıyor.

Tabi Fenerbahçe'de de olsa. Bir Semih onun kadar pozisyona giremiyor. Baroş dahi onun kadar pozsiyona giremiyor. O çok giriyor, çok kaçırıyor.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Hemen hemen çözdüm Güiza'yı, hiç düşündüğün gibi değil abi inan.
    Evet aceleci, hala kanıtlama peşinde, üzerinde baskı hissediyor, zor durumlarda pas vermek yerine gol atmayı deniyor atamayacağını bile bile de olsa.Gol beklendiğini farkediyor, soğukkanlı olamıyor, panikatak oluyor hemen vuruyor.

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bence guiza bitirici bir oyuncu felan değil..Mallacoda attığı gollerde bitiricilik değildi bence..Saç baş yolduran Kezman bile psv de harika biticilikte goller atmıştı..Ben soğukkanlılığa felan bağlamıyorum olayı..
    Tam tersi çok iyi bitirici, köşeyi rahatlıkla bulabilir topa düzgün vurabilirse heyecanlanmadan.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri