Quote Originally Posted by perpetua View Post
Guiza'nin fiziksel ozelliklerinde biraz sorun var bence. Jumping, Acceleration, Strength, balance hep 1-2 puan dusebilecek ozellikler.

Bir de movement bence balta yiyebilir. Topsuz kosular cok yapiyor ama bu kosularin ne kadar etkili oldugu tartisilabilir (yani movement'dan ziyade work rate yuksek). Veya Fenerbahceli oyuncularin pas atma becerisini sorgulayabiliriz. Ama bence tek ayakli oldugu icin sorun off the ball'da. Sagdan sola kosu yaptigi zaman cok etkisiz cunku sol ayagi da yok denilecek kadar az.
Hayır, kesinlikle değil.Güiza'nın tüm koşuları defansın boşta kaldığı yerlere, ayrıca defansın arkasına da çok iyi sarkıyor.Pozisyonların nasıl geleceğini bildiği için daha önceden iyi pozisyon alıyor, her atılan topta ters hamle ile rakibi zor durumda bırakıyor ama tek ayaklı oluşu dribblingi iyi yapmasını engelliyor.

Orta sahanın çooook geride oluşu, Selçuk ve Josico'nun geriden çok kötü pasları, kanatların ileride top aldıklarında yalnız kalmaları vs vs..
Güiza tek başına boğuşuyor, size de o şekilde görünüyor.İyi de top saklıyor daha ne yapsın.

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
Bana görede çok beleşçi bir oyuncu Güiza. Ne kadar koşuyor olsada sizlerin belirttiği gibi(bu iyi bir şey) ama bana beleşçi ve çok iyi bir bitirici bir oyuncuymuş gibi gelliyor geçen sene attığı bütün golleri seyrettim ya kaleciden top dönmüş bomboş kale, ya top bir şekilde önünde düşüyor, ve ya çok güzel bir pas alıyor. Ve bunları gole çeviriyor Bitiricilik bu yüzden yüksek sanırım off the ball da öyle. Ama yarı beleşçiliği yansıtılırmı oyuna bilemeyeceğim
Hayır, kale içi oyuncusu değil, topu geriden alan, pas trafiğinin içinde olan bir oyuncu.Mental sorunları var, bir çoğu da ülke değiştirmekten kaynaklı psikolojik sorunlar.