Barosun şu anki performansı üst seviyede ve sizin dediğiniz sayıya ilk yarı itibarı ile ulaştı. İyi performans sergileyen birisine bir anda çok yüksek değerler vermek istemiyorsunuz biliyorum çünkü bi performans düşüklüğündü tekrar düşürmemek için ve çok da doğru bir karar bence.
Ama yapay zeka ile bile 20 golu geçebilmesi şu ana için daha mantıklı olabilir (tüm kulvarlarda) ve bunun için finishinginde 1-2 puanlık artış çok mu abartı olur, bu konuda yorumunuzu bekliyorum.
Eğer 2. yarı itibarı ile de bu performans devam ederse belki üzerinde biraz daha düşünme olabilir.
Bir de Lincoln konusunda passing 1 puan düşürüldü. Şimdi 1 puan o kadar önemli değil. Ama yanlış hatırlamıyorsam zor pasları çok deneyip başaramadığı için 1 puan düşürülme olmuştu. Şimdi Decoyu izliyorum. Passingi 19 bu arada. Lincolnun 2 katı zor toplar deniyor dafansın arkasına olsun araya olsun ama başarı oranı onun da çok düşük. Tabii ki bu konuda lincoln bir deco demiyorum ama düşme nedeni bu ise düşmeyebilirdi demek istiyorum. Saygılar..