Ne yönetimin ne taraftarın bana benmde onlara tahammülüm kalmadı. İyisiyle kötüsüyle bu sezonu bitirip tekliflere bakıcam. Çok zor bir lig hırs olmalı bi gün geri dönücem ve BEiJiNGi şampiyon yapıcam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kadromuzun son hali içler acısı![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve beklenen basın toplantısı Gökhan Akdenizli hakkındaki eleştirilere basın toplantısıyla cevap verdi..
- Sevgili arkadaşlar 13 kişiyle maça çıkılırmı ? Reserve takımdan oyuncu kabul etmiyorsunuz kadroda çin uyruklu hariç 4ten fazla futbolcu kabul etmiyorsunuz ülkeye yabancı kaleci sokturmuyorsunuz 3 tane yabancı oyuncudan başka ilk onbirde oyuncu oynatmaya izin vermiyorsunuz. devre arası 30 gün veriyorsunuz ama transfer sezonu lig başlayınca açılıyor. Bu sistemle ancak kendi yağınızla kavrulursunuz. Ne asia cup ta ne diğer organizasyonlarda başarılı olamazsınız. Burdan federasyona sesleniyorum ya sisteminizi değiştirin yada kimseden kupa beklemeyin. Parası olan bir kulup olan shandong ligi domine etmiş ligin bitmesine 6 hafta var açık ara şampiyonluğunu ilan etmiş. Parası olanın kazancağı bir lig çekişmenin az olduğu bir lig... Üzülerek açıklıyorum sezon sonu Beijingle yollarımızı ayırıyoruz...