hocam çok sağlam galibiyet almışsın..
bu sene tuttun mu takımı gerisi kolaylaşır daha iyi bir takım kurdun mu hadii..
eyvallah watforda gelirken yönetimle konuşmamda ben bu takımı ligte tutarım dedim. Tuttumda yönetim ve taraftar çok mutlu bende ingilterede mutluyum seçenekler var ama düşünmüyorum. Watfordla devam kararı aldık..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞOK ŞOK ŞOK !!!
Watford Blackpool deplasmanında hezimete uğradı...
Last edited by meterden : 28.Aralık.2008 at 01:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Devam edersen aynı takımla 5 ya da 6 sezon sonra müthiş bi kadro olur bence.
Çıkan regenler küçük takımların çok işine yarıyor.
"Supersport United" burdan çıkan oyunculara dikkat et ne zaman oynasam burdan kesinlikle süper bir oyuncu çıkıyor
abi MSN'de gönderdiğin skorun yarısı olmuş yaaa
bu ne ne güzel olmuş
geçmiş olsun.
Bence iyi bir sezon geçirdin
Gelecek sezon çıkarırsın bu takımı.
Ve Son maçımız da güzel futbol sergileyerek bu sezonu kapattık.
Ve sezon sonu lig tablosu...
Gökhan Akdenizli Sezon sonu basın toplantısı...
Ligde kalmayı başardık seneye free oyuncuları kadromuza katıp premier lig için mucadele edeceğiz. Bu sezonun bize kattıkları : 4lü orta sahamız oldu iskeleti koruyacağız. defansın solu takımda kalacak sağı takımda kalcak 1 takviye yapacağı DC bölgesine kaleci alacağız smith ve porteri satmay düşünüyoruz piyasa değerlerinden satarsak bu iki futbolcu bize 12 mytl getirecek. 2 forvet 1 kaleci 2 defans 2 de orta sahayla transferi kapatırız..
Başlığı değiştirt be abicimseneye EPL'e çıkarsın umarım
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
değiştiremedim ki nerden değiştircemi bulamadım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Şok gelişme Gökhan Akdenizli istifasını sundu..
Basına yaptığı yazılı açıklamada ...
Yönetime daha fazla maaş isteğinde bulundum yönetim bunu reddetti istediğim oyuncular bu takıma getirilmeyecekse bende yokum...
Dedi ve istfasını sundu Gökhan Akdenizli'nin sırada hangi takımı çalıştırcağı merak konusu..!
Last edited by meterden : 28.Aralık.2008 at 03:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sen yapamazsın abi yöneticilerden birine söyle onlar yapar
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
reputation ne durumda hocam![]()
Hocam Burda da mi Tutunamadin.. Senin yerin TSL !![]()
Beylerbeyi![]()
Abi gördüğüm kadarıyla ÇİNCE'yi sökmüşsün profil öyle gösteriyor![]()
Futbolcu Bilgileri
Onur her şeyden önce gelir
Helal olsun Hoca Man city parayı vermesin ben iki dakika durmam
ahaha ben napoliyi samp. yaptim ufada finalde elendim itl. kupasini aldim beni karin tokluguna calisitiriyo allahcilarr. sorarim hesaplarini simdi![]()
Menajer maaşlarına zam
Yok sorun menajer maaşları deği bana yatacak yer yemek versinlr yeteroyuncu maaşları önemli olan bugun mehmet topuz free yıldıray free ama alamıyorum !!
içime oturduu
l
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Shaclke 04 Mathias Sammer'in görevine son verdi. Adı geçen menejerler arasında Gökhan Akdenizli'nin adı yok. Bakalım Shaclke genç teknik adama teklif götürecekmi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Celta Teknik Direktörüde kovuldu..
Not = Ben istifa etmiştim![]()
Last edited by meterden : 28.Aralık.2008 at 03:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
belki merinosspordan teklif gelir he hocam![]()
celta celta celta![]()
usta çok hızlısın valla bence watford ile devam etseydin hazır adamları ligde de tutmuşun seneye daha güzel olabilirdi..
neyse yinede çine geri dönmede diğer gittiğin yer önemli değil![]()