1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Fm 2009 Kaç Sattı?

Hybrid View

bilmiyorum ama en az türkiyede satıldığını umuyorum

türkçe yoksa parada yok!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by salihsacma View Post
    bilmiyorum ama en az türkiyede satıldığını umuyorum

türkçe yoksa parada yok!
    Oyun almazsanız Türkçe yapmayı düşünmezler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    oyunu almamaız için türkçe olması lazım ama!!!
    türkçe olmayan oyuna bu kadar para verilmezki...
    onlar satmıyorki türkçe yapalım diyo...
    bizler niye alalımki türkçe yok diyoruz.....
    kaybeden her 2 kesim oluyor...

o zaman bi teklifiim war...
    ingilizceyide kaldırsınlar bakalım ingilterede yine aynı oranda satacakmı.....
    satamaz o zaman türkçe fm yapmayıp türkiyede niye satmıyo diyemezler
    Last edited by mamili : 29.Aralık.2008 at 10:23

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by mamili View Post

Doğru bir tespit

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kaybeden tek kesim biz oluyoruz maalesef. SIGames bu pazardan birşey kaybetmiyor. Hele ki FM2009 ile getirdikleri sistem ile orijinal oyun almak neredeyse şart oldu.

İngilizce'yi çıkarmak biraz ütopik bir teklif olmuş. Oyuna Türkçe koydurmanın yolu önce iyi bir pazar olduğunu kanıtlamaktan geçiyor. Yani koysunlar baksınlar satışlara demek manasız biraz. Gerçi ben sanmıyorum herkes orijinal alsa dahi Türkçe'yi koyacaklarına ya konumuz o değil.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Kaybeden tek kesim biz oluyoruz maalesef. SIGames bu pazardan birşey kaybetmiyor. Hele ki FM2009 ile getirdikleri sistem ile orijinal oyun almak neredeyse şart oldu.

İngilizce'yi çıkarmak biraz ütopik bir teklif olmuş. Oyuna Türkçe koydurmanın yolu önce iyi bir pazar olduğunu kanıtlamaktan geçiyor. Yani koysunlar baksınlar satışlara demek manasız biraz. Gerçi ben sanmıyorum herkes orijinal alsa dahi Türkçe'yi koyacaklarına ya konumuz o değil.
    İşaretlemiş olduğum yer yazının kritik bölümü.Bende sana katılıyorum orjinal alınmıyor, korsan çok vb, şeyler sadece bahane.
    Bir dönem lacoste ürünlerinin taklitleri almış yürümüştü (ki şimdide bir çok ünlü markanın orjinalinden fazla taklidi vardır) ama lacoste türkiyede çok taklit (korsan) var ben çekiliyorummu dedi?Hayır.
    Adamlar paşa paşa satışlarına devam ettiler.
    Oyun içerisindeki dillere bir bakarsanız nufus'u istanbulun bile 5 te 1 etmeyecek ülkelerin dili oyunda varken türkçenin olmayışını hangi mantığa sığdırabilirsiniz?Ülkenin nüfusu 2 milyon bu oyunla ilgilenecek insan sayısı 1000 i geçermi acaba böyle bir toplumda?
    Ticari mantığa sığmaz ama eğer bir topluma karşı anti bir tutumunuz varsa böyle şeyler olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Quote Originally Posted by El Barto View Post

şart oldu diye birşey söz konusu degil bence...kırılamıycak sistem yok..bunuda kırdılarr...ben suan orjinal oynamıyorum...internetten indirdigim oyun...ve hiçbir şekilde oyunda bug denilen hata yok..2013 yılındayım..
    diycegim :
    arkadasın dedigi gibi ingilizceyi kaldırın oyundan bakalıl ne kadar satacak...oyuna türkce dil secenegini koymadan Türkiye de yuksek oranda satılmasını bekleyemezler...ŞAHSEN BEN TÜRKCE OLMADIGI SÜRECE BU OYUNA O KADAR COK PARA VERMEYECEGİM....

Nesil
    2006

Kaybeden biz oluruz, yapımcı onlar. Oyunu zaten yapıyorlar bizim alışımıza göre Türkçe yaparlar. Sonuçta Tükrçe olduğunda oyun İngiltere'de, Fransa'da daha fazla satamyacak Türkiye'de satacak ve Türkiye'de oyun eğer şuan satılmıyorsa oyuna Türkçe ekleyip riske girmek istemezler.

iki gözümsün,

bundan daha mantıklı bir cevap olamaz.

şirket avukatlığına gerek yok yani!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    türkçe yapmazlarsa almayı düşünmüyorum
    Last edited by salihsacma : 29.Aralık.2008 at 22:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by salihsacma View Post
    iki gözümsün,

bundan daha mantıklı bir cevap olamaz.

şirket avukatlığına gerek yok yani!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

türkçe yapmazlarsa almayı düşünmüyorum
    Kimse Türkçe alınmış alınmamış önemsemiyor.
    Siz onları önemsemezseniz, kimse sizleri önemsemez.

SI Türkiye Ligi çıkarıyor ise sizler için değil, Avrupa ülkeleri için sırf onlar oynasın diye yapılıyor, zira Türkiye'deki lig kalitesi arttı ve oyunda alternatif gerekiyor.Bu bir arcade değil, tamamen simulationa döndü, her sene daha fazla gerçekçilik isteniyor SI Games'ten.

Korsan kullanan ülkelere bundan sonra oyun satışı bile olmayabilir bence (bilgi yok, şahsi kanaatim).
    Başta Çin..

Şahsınıza bir yorumum yok, lafım meclisten dışarı, genele söylüyorum.

benim yazdığımı iyi oku...
    türkiyede satmıyor o yüzden türkçe yok diyolarsa
    ingilizceyi kaldır ingilterede sat bakalım dedim...
    ingilizce fmi toptan kaldırın demedim...
    kendi dilimle oyun oynamak istemek ülkemin itibarını düşürmez yükseltir!!!!!!!
    bana ne taraflarıyla gülerlerse gülsünler ben onlara fm 2005 ten bu yana her organımla gülüyorumda ne oluyor...koskoca bi firma 1 yılında bile türkçe çıkaramıyorsa onlar bana degil ben onlara gülerim!!!!!
    İngiltere'de korsan oyun sattırmazlar, deneyen kişinin sonu hapis oluyor.Tek şansınız orjinal almak, internetten indirirseniz ABD menşeili bir grup var, dünyadaki tüm korsan yapıları takip ediyor, hemen tepenize biniyorlar çünkü yasa ile korunuyor, bu grup da takibini sağlıyor.

Bırakın korsan oyunu, karaborsa bilet satışına bile izin vermiyorlar.

Biletlerin çoğu home-grown taraftarlara aittir.Yani yıllardır üstüste kombine alan taraftarlara, bu taraftarların önceliği vardır, siz biletlerin çoğunu bulamazsınız, göremezsiniz bile.Abidik, gubidik yerlerin biletlerini bulabilirsiniz ancak, tabi o ana kadar bilet için önceden sıraya girmediğiniz ise.Az da olsa bilet var, tabi her takımın fanatik-holigan grubu var, onlardan bilet kalırsa
    Last edited by Cengo : 30.Aralık.2008 at 00:50

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Türkçe yapmazlarsa oyun almayız

Oldu olcak oyunu dilsiz çıkartalım. nerde satarsa oranın dil desteğini ekleyelim.

Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Önce alışveriş sonra fiş.

Önce bi türkçesini çıkart fişi bende hazır sigames

EA de olan zekanın gramı sigamesde olsaydı ihya olurlardı :S

Örnek crysis
    Last edited by medievil : 29.Aralık.2008 at 18:59

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Türkçe yapmazlarsa oyun almayız

Oldu olcak oyunu dilsiz çıkartalım. nerde satarsa oranın dil desteğini ekleyelim.

Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Önce alışveriş sonra fiş.

Önce bi türkçesini çıkart fişi bende hazır sigames

EA de olan zekanın gramı sigamesde olsaydı ihya olurlardı :S

Örnek crysis

Crysis'in yapımcıları EA Games ile Türkçe dil şartı ile anlaştı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

komik olmayın ben müşteriyim beni şirketin politikası ilgilendirmez.türkçe varsa alırım yoksa almam bu kadar basit.
    zaten bu saatten sonra türkçe olsa bile orjinal oyuna para vermem(belki çok süper bi oyun çıkarsa)
    alıştık korsana çatır çatır oynuyoruz oyuna verceğimiz parayla gidip ekren kartı ram hdd fln alırım..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Korsan ve uyuşturucu satışlarının bir kısmı pkkya gidiyor, doğrudur.
    Onların tek geliri bunlardır ve bunlara izin veriyoruz, Her Türk Asker Doğar, bu insan dahi olamayacaklar bu dünyadan silinmeden hiç bir Türk rahat edemez.
    orjinal oyuna verdiğin para da amerikan ekonomisine gidiyor o paralar da gidip bomba olarak filistinli çocukların başına yağıyor.ayrıca ben türküm ama asker doğmadım insan olarak doğdum var mı itirazın?
    Last edited by antipatiq : 06.Ocak.2009 at 16:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antipatiq View Post
    bu sitenin sahibi yada bunların abileri diyelim bunlara emir veriyor orjinal oyunu övün diye bunlarda gelip böyle abuk sabuk şeyler yazıp çoluk çocuğu kandıracaklarını sanıyolar olay bu.
    sonuçta bu sitenin sahibi sigamesle alakalı ve bu işten para kazanıyor.onun gözüne girmek için tabiki böyle şeyler yazmak zorundalar bunlarda...
    SIGames'in bizden böyle bir beklentisi ya da yaptırımı yok, herkesin kişisel görüşü tamamen.
    Last edited by Cengo : 07.Ocak.2009 at 00:47

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Fm 2009 satın almak istiyorum ancak Kredi kartı kullanmıyorum..Aral Game sitesinden havale yoluyla alayım dedim stoklarda tükenmiş vala sabırsızlıkla bekliyorum Kırıkkalede yaşıyorum buralarda böyle oyunları bulmak çok zor acaba bu konuda yardımcı olabilecek varmı?Başka bir siteden temin edebilirmiyim?

Mesaj Yetkileri