1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Fm 2009 Kaç Sattı?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by mamili View Post
    oyunu almamaız için türkçe olması lazım ama!!!
    türkçe olmayan oyuna bu kadar para verilmezki...
    onlar satmıyorki türkçe yapalım diyo...
    bizler niye alalımki türkçe yok diyoruz.....
    kaybeden her 2 kesim oluyor...
    Kaybeden tek kesim biz oluyoruz maalesef. SIGames bu pazardan birşey kaybetmiyor. Hele ki FM2009 ile getirdikleri sistem ile orijinal oyun almak neredeyse şart oldu.

Quote Originally Posted by mamili View Post
    o zaman bi teklifiim war...
    ingilizceyide kaldırsınlar bakalım ingilterede yine aynı oranda satacakmı.....
    satamaz o zaman türkçe fm yapmayıp türkiyede niye satmıyo diyemezler
    İngilizce'yi çıkarmak biraz ütopik bir teklif olmuş. Oyuna Türkçe koydurmanın yolu önce iyi bir pazar olduğunu kanıtlamaktan geçiyor. Yani koysunlar baksınlar satışlara demek manasız biraz. Gerçi ben sanmıyorum herkes orijinal alsa dahi Türkçe'yi koyacaklarına ya konumuz o değil.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Kaybeden tek kesim biz oluyoruz maalesef. SIGames bu pazardan birşey kaybetmiyor. Hele ki FM2009 ile getirdikleri sistem ile orijinal oyun almak neredeyse şart oldu.

İngilizce'yi çıkarmak biraz ütopik bir teklif olmuş. Oyuna Türkçe koydurmanın yolu önce iyi bir pazar olduğunu kanıtlamaktan geçiyor. Yani koysunlar baksınlar satışlara demek manasız biraz. Gerçi ben sanmıyorum herkes orijinal alsa dahi Türkçe'yi koyacaklarına ya konumuz o değil.
    İşaretlemiş olduğum yer yazının kritik bölümü.Bende sana katılıyorum orjinal alınmıyor, korsan çok vb, şeyler sadece bahane.
    Bir dönem lacoste ürünlerinin taklitleri almış yürümüştü (ki şimdide bir çok ünlü markanın orjinalinden fazla taklidi vardır) ama lacoste türkiyede çok taklit (korsan) var ben çekiliyorummu dedi?Hayır.
    Adamlar paşa paşa satışlarına devam ettiler.
    Oyun içerisindeki dillere bir bakarsanız nufus'u istanbulun bile 5 te 1 etmeyecek ülkelerin dili oyunda varken türkçenin olmayışını hangi mantığa sığdırabilirsiniz?Ülkenin nüfusu 2 milyon bu oyunla ilgilenecek insan sayısı 1000 i geçermi acaba böyle bir toplumda?
    Ticari mantığa sığmaz ama eğer bir topluma karşı anti bir tutumunuz varsa böyle şeyler olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Quote Originally Posted by El Barto View Post

şart oldu diye birşey söz konusu degil bence...kırılamıycak sistem yok..bunuda kırdılarr...ben suan orjinal oynamıyorum...internetten indirdigim oyun...ve hiçbir şekilde oyunda bug denilen hata yok..2013 yılındayım..
    diycegim :
    arkadasın dedigi gibi ingilizceyi kaldırın oyundan bakalıl ne kadar satacak...oyuna türkce dil secenegini koymadan Türkiye de yuksek oranda satılmasını bekleyemezler...ŞAHSEN BEN TÜRKCE OLMADIGI SÜRECE BU OYUNA O KADAR COK PARA VERMEYECEGİM....

Mesaj Yetkileri