1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: YoZgaTGFB & Yimpas YOZGATSPOR el ele [9.0.2]

Hybrid View

79 gol waow bank asya korkmuştur

Quote Originally Posted by meterden View Post
    79 gol waow bank asya korkmuştur
    Ewet Hocam Maclar Cok gollu geciyo ya Cok gol atildi Ligde ama Bank asyada 1 yil kaldiktan sonra geri gelebilirim hocam oyuncular gitmek istiyo mutsuzlar mecbur gondericem cepte 1 lira yok hapi yuttum anliycan

Sezon basi Secmelerden Bulup getirdigimiz Emre Yuksel Yilin Oyuncusu Odulunu Aldi... Basina Konusan Emre " Bana Guvenip Surekli ilk 11 de oynattigi icin ozel olarak benle ilgilenip gelismemi daha da hizli sagladigi icin Bu Güzel ödülü Ethem Hoca Sayesinde Aldim" dedi.

EThem Karakocluoglu Yilin Menejeri ödülünü alirken yaptigi konusmada
    " Bu Sene gercekten COk iyi bir Performans Sergiledik ve Bu Odulu Kazanmamda bana Yardimci oLan oyuncularima Sonsuz Tesekkür Ediyorum" dedi.. Transfer ile ilgili sorulan sorulara cevap vermeyen Karakocluoglu Onumuzdeki gunlerde Hersey netlik kazanacaktir cevabini vermekle yetindi

Sezon basi ucretsiz kadromuza kattigimiz 24 yasindaki Genc Oyuncumuz Engin Sariusta 3.1M € karsiliginda PSV takimina transfer oldu... Olaganustu bir Form Sergileyen Oyuncumuzu gercekten arayacagiz...

Oyuncularimizin Hemen Hemen hepsine teklif var Ne yapacagimi Sasirdim.. Gidenlerin Yerine bile Oyuncu Bulamamisken Gidenler Kervanina Yenileri Ekleniyor.. Bank asya Seruvenimiz Kisa Sürecek gibi...

Kadrodaki Son Durum
    Goruldugu gibi her oyuncuya 1 alternatif olmasi icin bile 10-12 transfere ihtiyacimiz var allah sonumuzu hayir etsin...

Mesaj Yetkileri