yazdım oraya![]()
yazdım oraya![]()
Türkiye kupası ilk turunda kolay galibiyet..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefada Zor bir gruba düştük işimiz gerçekten bu sefer çok zor![]()
Kura sonrası grupları değerlendiren Gökhan Akdenizli :
Aek'yı yenebiliriz diğer takımlarla yapcağımız 4 maçtan 4 puan alabilirsek gruptan çıkarız ama umutlu olmamalıyız. Gerçekçi olup çok çalışıp başarıya koşmalıyız..
Last edited by meterden : 29.Aralık.2008 at 14:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Grup gerçekten zor olmuş.. Çıkman zor ama inşallah çıkarsın.
yok yaww... çıkarsın bu gruptan bence... zaten benfica ve AEK o kadar iyi değil oyunda...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kariyerni baştan bir göz geçirdim denizlisporla uefay gitmen çok iyi olmuş transferlerinde çok iyi bu sene denizli en azından ilk 8i zorlar![]()
Last edited by meterden : 29.Aralık.2008 at 14:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
babuş sırtın yere gelmez senin![]()
maskotumuz hazır
uefayı istiyoruz
Bir yanda yunan ekibi AEK diğer yanda TÜRK ekip DENİZLİ..!!
Maç öncesi sular durulmadı. Ege 'de kriz çıktı. Egedeki adalar için !!!
Kazanan Egedeki adalara hakim ülke olacak.
Anca böyle duruldu ülkeler sana güveniyoruz DENİZLi!!!
![]()
Maç öncesi aek tarafları denizli ATATÜRK stadını doldurdu. Yönetim dostluk kardeşlik diye tam 7 bin Yunan taraftara izin verdi ve bu görüntüler yaşandı...
Denizli taraftarlarının tepkisi çok sert oldıu polis taraftarları zor durdurdu... İnanılmaz saatler yaşanıyor denizli ATATÜRK stadyumunda...
İŞTE BU KADAR GERGİN BİR ORTAMDA DENİZLİSPOR vs AEK!!!
Tahminlerinizi alalım arkadaşlar.
denizli taraftarı diye bursanın texas grubunu koymuşsun hocamsag alttaki atkıdan anlaşılıyor açık açık
![]()
2-1denizli
bu gerin maçta 11 ler ve diizilişler belli oldu...
Denizli kendinden emin cesur bi takım ve taktikle sahaya çıkarken. Konuk ekip Korktuğunu dizilişiyle belli etti..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
denizli taraftarı diye arattım o çıktı dikkat etmedimolsun Türkiye mucadelesi sonuçta kardeşiz bugun hepimiz ondan hem
![]()
Last edited by meterden : 29.Aralık.2008 at 15:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
edit: gözden kaçtıgını sandım![]()
Çin'den bir takımla başlayıp sonra Denizlispor ile devam etmek![]()
başarılar.
4-1 biter maç![]()
güzel sonuç
tebrikler![]()
iyi gidiyorsun hacı darısı benim başıma
Kayseri'yi devirmen takım içinde morallerin yükselmesine sebep oldu güzel skor![]()
kötü olmuş
Nede olsa benim takim hocam :Pp Elenmen normal)
Bursaspor maçından sonra bir açıklama yapan Yakışıklı teknik adam..
Amacımı uefada adımızı duyurmak Türkiye kupasına bu sene önem vermedik. Nasılsa ligteki konumumuzla uefaya katılmaya hak kazanırız dedii.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ethem hoca kadrolarını bi görsen korkarsınilhan parlaktan ferdi elmasa andersona dizdirmişler
![]()
Last edited by meterden : 29.Aralık.2008 at 16:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Denizli puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi..
Yaptığı basın toplantısında gelen bir soru üzerine :
Sorun kendi hatamdan kaynaklandı. Orta saha mevkisiniin alternatiflerini hep kanat olarak aldık. Elde olanlarıda kiraya gönderdik onları geri çağırmam gerekiyor. Ve artık O anlayışlı yüzümü göstermeyeceğim futbolculara hata yapan yedek klubesine oturacak !!!!
hocam hızına yetişilmiyor valla..uefa süper olmuş evinde mağlubiyet almazsan tamamdır..
bu arada kızancıklarda iyiymiş![]()
buda kötü yav