Basın toplantısı.
-Fiorentina’ya geldiğinizden bu yana bir çok şey değişti. Özellikle kadronuza geleceğin süper starlarını kattınız ama bir türlü beklenen sonuçları alamıyorsunuz. Bunu neye bağlıyorsunuz?
Doğrusunu söylemek gerekirse bu sonuçların tek sorumlusu benim. Oldukça geniş kadromuz var fakat ben bu kadroyu yeterince iyi kullanamadım. Tek bahanem İtalya liginde yeteri tecrübemin olmaması.
-Ligdeki hedeflerinizi ilk 4 olarak belirtmiştiniz fakat artık bunun olması pekte kolay değil. Hedeflerinizde bir sapma olacak mı?
Biz koyduğumuz hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Şu dakikadan itibaren puan kaybına tahammülümüz yok rakip kim olursa olsun. Kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
-Ligin dışına çıkacak olursak; İtalya kupasında yarı finale yükseldiniz ve UEFA’da yolunuza devam ediyorsunuz. Bu kupaları kazanacağınıza inanıyormusunuz?
Hedefimiz kesinlikle UEFA kupasını ve İtalya kupasını müzemize götürmek. Ligi de bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirip taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz.
-Son olarak taraftara bir mesajınız var mı?
Taraftarımızdan destek olmalarını istiyorum. Bu takım harika oyunculardan kurulu bir takım ve oyuncularımın bana saygısı sonsuz. Bunca iyi şeyin olduğu yerde başarısızlık söz konusu olamaz. Varımızı, yoğumuzu ortaya koyup yarıştığımız her kulvarda en iyisini yapmak istiyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()