2 puan daha kaybettik.![]()
2 puan daha kaybettik.![]()
oyuncularını bi gösterirmisin sen..
kardeşim Transferler Süper ötesi Ama Sonuçlar Biraz Istikrarsiz Ya Taktigini Falan Değiştirsen Ne Bilim Yap Bişeler Kardeşim Hadi Ya
arkadaşıma aynen katılıyorum.
Basın toplantısı.
-Fiorentina’ya geldiğinizden bu yana bir çok şey değişti. Özellikle kadronuza geleceğin süper starlarını kattınız ama bir türlü beklenen sonuçları alamıyorsunuz. Bunu neye bağlıyorsunuz?
Doğrusunu söylemek gerekirse bu sonuçların tek sorumlusu benim. Oldukça geniş kadromuz var fakat ben bu kadroyu yeterince iyi kullanamadım. Tek bahanem İtalya liginde yeteri tecrübemin olmaması.
-Ligdeki hedeflerinizi ilk 4 olarak belirtmiştiniz fakat artık bunun olması pekte kolay değil. Hedeflerinizde bir sapma olacak mı?
Biz koyduğumuz hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Şu dakikadan itibaren puan kaybına tahammülümüz yok rakip kim olursa olsun. Kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
-Ligin dışına çıkacak olursak; İtalya kupasında yarı finale yükseldiniz ve UEFA’da yolunuza devam ediyorsunuz. Bu kupaları kazanacağınıza inanıyormusunuz?
Hedefimiz kesinlikle UEFA kupasını ve İtalya kupasını müzemize götürmek. Ligi de bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirip taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz.
-Son olarak taraftara bir mesajınız var mı?
Taraftarımızdan destek olmalarını istiyorum. Bu takım harika oyunculardan kurulu bir takım ve oyuncularımın bana saygısı sonsuz. Bunca iyi şeyin olduğu yerde başarısızlık söz konusu olamaz. Varımızı, yoğumuzu ortaya koyup yarıştığımız her kulvarda en iyisini yapmak istiyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 29.Aralık.2008 at 16:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Corriella della Sports muhabiri olarak bir soru sormak istiyorum sevgili hocam..
Biliyorsunuzki italya dünyada defansı ön planda tutan bir ligtir sizin anlayışınızla bu anlayış arasında bir zıtlık olduğunu söyleyebilirmiyiz yani görünen o ki kapanan takımları açmakta zorlanıyorsunuz bunun için devre arasında bir transfer düşünüyormusunuz ?
4-3-1-2 oyna
beni tavsiyelerim 4-4-2 ,4-3-3,3-5-2'(fark yersin) bu taktiklerle sahaya çıkma benim sana tavsiyem 4-2-3-1 , 4-4-1,4-1-4-1,4-1-2-1 istersen bunları dene ama sen bilirsin çünkü sen patronsun.
İyi oynadık ve kazandık... Perfect Attack'a döndüm değiştirmemek üzere. Önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.
Harika oynadık... Bu serinin böyle devam etmesini istiyoruz..
FİORENTİNA'da ŞOK!
Fiorentina takımının kalecisi Sebastian Frey antrenmanda sakatlandı ve sahalardan tam 2 ay uzak kalacak. Son zamanlarda güzel sonuçlar almaya başlayan Mor Menekşeler Frey'in yokluğundan etkilenecek mi hep beraber göreceğiz...
topladın güzel gidiyosun tebrkler
Saolasın kardeş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fiorentina kendini buldu!!!
UEFA kupası 1. tur ilk maçında Feyenoord'a konul olan mor menekşeler güle oynaya kazandı..
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 29.Aralık.2008 at 17:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi takımdaş topladın valla sevindim ama frey in sakatlına üzüldüm ya
Evet Frey'in sakatlanması gerçekten kötü oldu. İnşallah onu aramayız.
inş aramassın kardeşim..
İstatistiklerde de görüldüğü gibi üstün oynadık ama şansın da bazen yanınızda olması gerekiyor...
Ragat bir galibiyetle UEFA'da son 16'ya kaldık... Çeyrek finale çıkma yolundaki yeni rakibimiz Schalke oldu.
reggina yenilgisi yakışmamış kardeşim ama uefada iyi gidiyosun schalke yi elersin yaa
Hocam istikrar yakalaman lazim....
Basarilar
Evet kardeşim yakışmadı ligde bir iyi bir kötüyüz. Sorunu çözeceğiz inşallah... Bu sene UEFA bizim takımdaşım bundan şüphen olmasın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler renkdaşım. İstikrarı sağlamak için uğraşıyorum ama başaramadım henüz.. Düzeleceğiz çok yakında.
Last edited by S4mp1y0N : 29.Aralık.2008 at 18:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam ligde şampiyonlar ligine gidecek sırada ol bence yeter derim..
ama uefada bu takımla şanslı kura gelirse final bile oynarsın her zaman montolivo derim başkada birşey demem.
KAZANAMIYORUZ!!!!!!!
İtalya kupası yarı final ilk maçı...
Lider'i yenmek istiyorduk olmadı.
UEFA kupası 2. tur ilk maçında istediğimiz sonucu alamadık...
Büyük maçlarda sönük kalıyoruz her zaman ki gibi :/
Avantaj rakibimizdeydi ancak oyuncularımın özverili oyunu sayesinde UEFA'da çeyrek finale yükselmeyi başardık...
Rakibimiz ingiliz devi Liverpool. İşimiz zor olsa da umudumuz var..
Pazzini'ye kurban olayım.. Son zamanlarda mükemmel oynuyor. Taliplisi de oldukça arttı. Gol atamadığı zamanlarda da yüksek ortalama ile oynuyor hep...
Liverpool maçı öncesi yedeklerle çıktığımız maçı kazanmasını bildik...
Yenilgilere moralin bozulmasin hocam yenildigin takimlar ust seviye takimlar..
Liverpool maçı öncesi Van Der Vaart ve Thiago Silva 2'er ay sakatlandılar..
Bu arada kötü gitmeme rağmen Real ile birlikte adım anılmaya başladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet kardeş haklısın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
crash dumps hatası verdi lanet olsunAllah'tan kaydetmiştim.
Last edited by S4mp1y0N : 29.Aralık.2008 at 22:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
UEFA kupası çeyrek final ilk maçında Liverpool'a top göstermedik. Mükemmel oynadık. Ligde böyle oynayamıyoruz neden acaba :/
![]()
Gökhan İnler 28 lig maçında 16 gol attı Udinese'de... Gol krallığında Rocchi'nin ardından 2. sırada![]()
vay helal olsun kardeşim mahvetmişşin liverpoolu bravo kardeşim uefa bu sezon bizimdir![]()
hadi bakalım kardeşim herşet fiorentina için kardeşim hadi bakalım sen uefa ben CL alim ne güzek kardeşim![]()
2 fiorlu güzel paslaşıyosunuz birbirinze takımın açıklarını anlatında bizde öğrenmiş oluruz