Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 229 sonuç

Konu: Giderim Çizme’ye, çıkarım zirveye… ( Fiorentina ) 3. sezon, 6 kupa

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

valla benim takımın açıgı sag bekinin olmaması sag bekte bi stoperi oynatiyorum kardeşim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Liverpolu 2-0 Iyi

basarilar Hocam guzel gidiyosun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok teşekkürler arkadaşlar..
    Bugun ders çalıştım o yüzden oynayamadım hiç.. 1 saat sonra felan oynayıp eklerim bir kaç maç daha.. İnşallah eleyeceğiz liverpool'u.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rotasyonun bedelini ağır ödedik!!!

60 küsür dakika 10 kişi oynadığımız maçı kaybetmedik ve adımızı UEFA yarı finaline yazdırdık!!! Yeni rakip ispanyanın son zamanlarda yükselen kulüplerinden Sevilla...

Güzel oyunumuzun karşılığını 3 puan kazanarak aldık...

İtalya kupası yarı final ikinci maçı... İlk maçı inter 2-1 kazanmıştı. Biz de 2-1 kazandık ama şanssız bir şekilde elendik. Kırmızı kart gördük sonra 105. dakika'da oyuncumuz sakatlandı son 15 dakika 9 kişi oynadık.. Ben susayım istatikler konuşsun !!! Adeletin bumu FM

Osvaldo 1 gol 1 asistle yıldızlaştı. Rakibimizin 10 kişi kalması işimizi kolaylaştırdı ve kazanmasını bildik.

UEFA yarı final ilk maçında rakibimize yenildik ve avantajlı bir şekilde dönemedik... Ama son zamanlarda oynadığımız futbol bize umut veriyor... Turu geçeceğiz İNŞALLAH!.

İstatistiklerin canı cehenneme! Önemli olan kazanmaktı

VE FİORENTİNA ADINI UEFA FİNALİNE YAZDIRIYOR!!! RAKİP MANCHESTER CİTY. KORKUMUZ YOK, UMUDUMUZ ÇOK! O KUPA BİZİM OLACAK, BAŞ KOYDUK BİZ BU YOLA... TARAFTARLARIMIZIN COŞKUSU TÜM İTALYAYI ETKİSİ ALTINA ALDI... MUTLUYUZ, GURURLUYUZ... LİGDE İŞLER İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİTMESE DE AVRUPA'DAKİ BAŞARILI SONUÇLARIMIZ CAMİAMIZIN YÜZÜNÜ FAZLASIYLA GÜLDÜRÜYOR...

MAÇ ÖNCESİ TRİBÜNLERİMİZDE BU GÖRÜNTÜLER VARDI...

MAÇ SONU İSE KONFETİ SHOW YAPARAK ORTALIĞI ŞÖLEN YERİNE ÇEVİRDİLER...

Hocam Bu Fiorentine Bende acaip bi haz uyandiriyo.. kariyer mi acsam ne

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fioo hımmm canım cektıı sımdı bu takımla oynamayı

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

ooooo kardeşim takımdaşım sölemiştim sana uefa da final die helal olsun kardeşim finala çıkmısın artık kupayı almadan gelme tmm ligde en azından şampiyonlar ligine git be kardeşim yaparsın başarırsın sen kardeşim başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kritik haftalara girilirken çok sağlam bir galibiyet oldu bu...

Romayı ezdik...

UEFA KUPASI FİNALİ AYRINTILARI BİRAZDAN...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA KUPASI FİORENTİNA'NIN!. 90 DAKİKA BİRBİRİNE ÜSTÜNLÜK KURAMAYAN İKİ EKİP UZATMA DAKİKALARINDA DA EŞİTLİĞİ BOZAMADI... PENALTILARA UZAYAN FİNAL MAÇINDA KUPAYI KAZANAN TAKIM BİZ OLDUK... TARAFTARLARIMIZ MUTLULUKTAN DÖRT KÖŞELER...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

SON HAFTALARDA ÇOK FORMDAYIZ...

KUPADA HAKSIZ BİR ŞEKİLDE BİZİ ELEYEN İNTER'DEN İNTİKAMIMIZI TARAFTARLARIMIZIN ÖNÜNDE ALDIK...

LİG SONA ERDİ...
    Last edited by S4mp1y0N : 31.Aralık.2008 at 12:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DA UEFA KUPASINI ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ... LİGDE İLK 4'E GİREMEDİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ.

SERİE A'DA YILIN KADROSUNA FİORENTİNA'DAN ZAPATA DAHİL OLDU...

TAKIM TABLOSU:

OYUNCU TABLOSU:

GÖKHAN İNLER'e DİKKAT!!

ŞAMPİYON LİGİ KUPASINI REAL MADRİD KAZANDI...

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

kardeşim walla helal olsun uefayı almısın süpersin sen ya kardeşim zapatayı kaç paraya aldın ya uefa kupasına gitmen iyi olmuş ligde ama şampiyonlar ligine gitseydin keşke yaa

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    kardeşim walla helal olsun uefayı almısın süpersin sen ya kardeşim zapatayı kaç paraya aldın ya uefa kupasına gitmen iyi olmuş ligde ama şampiyonlar ligine gitseydin keşke yaa
    kardeşim 10,75 milyon'a aldım.. keşke cl ye gitseydim ama olmadı...

CHELSEA KUZMANOVİC İÇİN 32,5 MİLYON POUND ÖNERDİ.. YAKLAŞIK 70 MİLYON YTL YAPIYOR... SİZCE NAPAYIM???

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    kardeşim 10,75 milyon'a aldım.. keşke cl ye gitseydim ama olmadı...

CHELSEA KUZMANOVİC İÇİN 32,5 MİLYON POUND ÖNERDİ.. YAKLAŞIK 70 MİLYON YTL YAPIYOR... SİZCE NAPAYIM???
    hımmm tmm kardeşim keşke CL gitseydin yaa

vallla kuzmanovici o parayı verdilerse biraz daha pazarlık yap ha bu parayı peşin veriyorlarsa sat kardeşim sen bilirsin yinede

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sattım kardeşim... bombalarım birazdan 40 milyon transfer bütçesi verdiler

hobaleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    sattım kardeşim... bombalarım birazdan 40 milyon transfer bütçesi verdiler

hobaleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    HADİ BAKALIM KARDEŞİM BAYA Bİ PARAN OLMUŞTUR OZAMAN BOMBALARI BEKLİYORUZ KARDEŞİM PATLAT BOMBALARI HADİ

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

güzel bir kariyer...
    kuzmanovicide iyi paraya çakmışsın..
    bombaları bekliyoruz...

Vay be süper sezon olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

BEDELSİZ OLARAK BOSKO JANKOVİC'İ KADROMUZA KATTIK.. İYİ BİR ALTERNATİF OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. KENDİSİYLE 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADIK.

VARAN 1:
    BOSKO JANKOVİC FİORENTİNA'DA!..

FM2009'DA BÜTÜN KARİYERLERİMDE GİGNAC'I HEP KADROMA KATTIM VE PERFORMANSINDAN DAİMA MEMNUN KALDIM... FİORENTİNA KARİYERİMDE DE BU DEĞİŞMEDİ.. 1 MİLYON POUND PEŞİN, 7 MİLYON POUND'DA 24 AY TAKSİTLE ÖDEMEK ŞARTI İLE KENDİSİYLE 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADIK...

VARAN2:
    ANDRE PİERRE GİGNAC FİORENTİNA'DA!...

ARJANTİN MİLLİ TAKIMINA GÖZ KIRPAN SEVİLLANIN YENİ GÖZ BEBEĞİ FEDERİCO FAZİO'YU BÜYÜK UĞRAŞLAR VE FEDAKARLIKLAR SONUCU KADROMUZA KATMAYI BAŞARDIK... SİSTEMİMİZ 3'LÜ SAVUNMA ÜZERİNE OLDUĞU İÇİN DAHA İYİ VE FAZLA ALTERNATİFE İHTİYACIMIZ VARDI. DARİO DAİNELLİ İLE YILDIZLARIMIZ BİR TÜRLÜ BARIŞMADI... 20 MİLYON POUND GİBİ ÇOK BÜYÜK BİR MEBLA KARŞILIĞINDA FEDERİCO FAZİO'YU FLORANSA'YA GETİRDİK...

VARAN 3:
    FEDERİCO FAZİO FİORENTİNA'DA!...

VE GELDİK EN BÜYÜK BOMBAMIZA... ADRİAN MUTU'YU CHELSEA'YE SATTIĞIMIZ İÇİN FORVET MEVKİİNDE DRİBBLİNG'İ VE BİTİRİCİLİĞİ YÜKSEK BİR PIRPIR FORVET ARAYIŞLARINA GİRMİŞTİK... ALBERTO GİLARDİNO, PAZZİNİ VE GİGNAC'IN YANINA GİUSEPPE ROSSİ'Yİ DE EKLEYEREK ÖLDÜRÜCÜ BİR HÜCUM HATTI OLUŞTURDUK... GİLARDİNO VE PAZZİNİ DEV KULÜPLERİN KISKACINDA OLDUĞU İÇİN İYİ BİR TEKLİF GELMESİ DURUMUNDA ALTERNATİF SIKINTISI YAŞAMAYACAĞIZ. 22 YAŞINDAKİ İTALYAN YILDIZ İÇİN KULÜBÜ VİLLARREAL'E TAM 17 MİLYON POUND ÖDEDİK... KENDİSİNE 10 NUMARALI FORMAYI DA VERDİK VE BEKLENTİLERİMİZ GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK...

VARAN4:

GİUSEPPE ROSSİ FİORENTİNA'DA!..

GİDENLER HAKKINDAKİ AYRINTILAR BİRAZDAN...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

nihat daha iyi olurdu.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

rossi çok iyi olmuş diger isimlerde çok iyi kardeşim başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GEÇEN SEZON TAKIMI İÇİN VAR GÜCÜYLE SAVAŞAN VE HÜCUM GÜCÜMÜZE BÜYÜK KATKILARI OLAN TECRÜBELİ OYUNCUMUZ ADRİAN MUTU'YU 30 YAŞINDA TEKRAR CHELSEA'YE YOLLADIK... 30 YAŞINDAKİ BİR OYUNCU İÇİN İNGİLİZ DEVİ REDDEDEMEYECEĞİZ BİR TEKLİF SUNDU... TRANSFERDEN KASAMIZA TAM 16,5 MİLYON POUND GİRECEK. HEMDE PEŞİN PARA...

ADRİAN MUTU'YA BUNDAN SONRAKİ KARİYERİNDE BAŞARILAR DİLER, VERDİĞİ HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

ORTA SAHAMIZIN DİNAMOLARINDAN, SIRP FUTBOLUNUN SON ZAMANLARDA YETİŞTİRDİĞİ EN BÜYÜK YETENEKLERDEN OLAN KUZMANOVİC İÇİN CHELSEA ÇOK BÜYÜK RAKAMLARLA KAPIMIZI ÇALDI... 25 VE 28 MİLYON GİBİ TEKLİFLERİ REDDETSEK TE, 32,5 MİLYON POUND'LUK TEKLİF GELİNCE AKLIMIZ KARIŞTI... ÖNCE İYİCE DÜŞÜNDÜK SONRA KARAR VERDİK... VAN DER VAART, MONTOLİVO, DONADEL, VELOSO, MELO, JANKOVİC GİBİ ORTA SAHADA ALTERNATİFLERİMİZİN OLDUĞU DÖNEMDE BU TEKLİFİ REDDETMENİN APTALLIK OLACAĞINA KARAR VERDİK VE KUZMANOVİC'İN İNGİLTERE'YE GİTMESİNE İZİN VERDİK...

KUZMONOVİC'E BUNDAN SONRAKİ FUTBOL HAYATINDA BAŞARILAR DİLER, VERDİĞİ HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...

FRANCO SEMİOLİ SİSTEMİMİZE UYMAYAN BİR FUTBOLCUYDU. KENDİSİNİ SATILIK LİSTESİNE KOYDUK VE BOLTON'A 4 MİLYON POUND KARŞILIĞINDA SATTIK...

SEMİOLİ'YE BUNDAN SONRAKİ FUTBOL HAYATINDA BAŞARILAR DİLER, VERDİĞİ HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...

GEÇEN SEZON BAŞINDA BEDELSİZ OLARAK TRANSFER ETTİĞİMİZ STEPHAN APPİAH'I BOLTON'A KİRALAMIŞTIK... OYUNCUNUN PERFORMANSINDAN MEMNUN KALAN BOLTON KULUBU APPİAH'I BONSERVİSİYLE ALMAK İSTEYİNCE BİZDE FAZLA DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİK...

APPİAH'A BUNDAN SONRAKİ FUTBOL HAYATINDA BAŞARILAR DİLER, VERDİĞİ HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...

GELEN-GİDEN GENEL GÖRÜNÜMÜ:

KASAMIZDA 40 MİLYON POUND CİVARI BÜTÇEMİZ KALDI... HER AN BAŞKA BİR BOMBA DAHA PATLATABİLİRİZ...

AYRICA DARİO DAİNELLİ'DEN KAPTANLIK ALINARAK SEBASTİAN FREY'E VERİLMİŞTİR... TAKIMIMIZIN İKİNCİ KAPTANI İSE MONTOLİVO OLMUŞTUR.

DAİNELLİ'NİN TALİPLERİ DE VAR, SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

fazio müthiş
    tebrikler..
    diğer oyuncuları kadromda hiç görmediğim için performansları nasıldır bilemiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    nihat daha iyi olurdu.
    Nihat yaşlı olduğu için almak istemedim kardeş.. Rossi'yi aldığım fiyatın iki katına satabilirim... Ayrıca italya'da uyum sorunu çekmeyeceğini düşündüm...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    rossi çok iyi olmuş diger isimlerde çok iyi kardeşim başarılar
    Eyvallah kardeş teşekkür ederim başarı dileklerin için... Yeni sezona başlamadan senden daha büyük başarılar bekliyorum kardeşim... Beni gölge de bırakmalısın

Güveniyorum sana hadi bakim...
    Last edited by S4mp1y0N : 31.Aralık.2008 at 16:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

forvetlerin çok iyyidi bence yanlış mevkilere transferler olmuş çık para harcamışsın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BolivyaliSero View Post
    fazio müthiş
    tebrikler..
    diğer oyuncuları kadromda hiç görmediğim için performansları nasıldır bilemiyorum
    Teşekkür ederim kardeş... mükemmel bir kadromuz oldu gerçekten.

Büyük ihtimalle klasik 11'imiz bu şekilde olacak...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by meterden View Post
    forvetlerin çok iyyidi bence yanlış mevkilere transferler olmuş çık para harcamışsın
    Yorumun için teşekkür ederim kardeş..
    Şöyle bir baktığımız zaman herkezin 1'er alternatifinin olduğu bir kadro kurmaya çalıştım... Gilardino ve Pazzini için çok ciddi teklifler geliyor belki satabilirim.. O yüzden forvet hattımızın geniş olmasını istedim...Mutu'yu da Chelsea'ye sattığımızı düşündüğümüzde bence güzel oldu.

Kuzmanovic'e alternatif birini almaya ihtiyaç duymadım... Melo, Donadel, Montolivo gibi sağ içte oynayabilecek oyuncularımız var...
    Last edited by S4mp1y0N : 31.Aralık.2008 at 16:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

vallla süper kadro olmuş kardeşim çok başarılar kardeşim inş en kısa zamanda bende yeni maçları eklicem kardeşim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

vallla süper kadro olmuş kardeşim çok başarılar kardeşim inş en kısa zamanda bende yeni maçları eklicem kardeşim
    saol kardeşim... bekliyoruz yeni maçları.

hocam rossi transferi sağlamda fazio ya çok para vermişin gibime geldi..20 milyon pound fazla ona...ama yinede kadron baya sağlam ligdeki son hafta performanslarında mükemmel..bunu tüm seneye yayarsan seneye seri a da zirve senindir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mimar35 View Post
    hocam rossi transferi sağlamda fazio ya çok para vermişin gibime geldi..20 milyon pound fazla ona...ama yinede kadron baya sağlam ligdeki son hafta performanslarında mükemmel..bunu tüm seneye yayarsan seneye seri a da zirve senindir
    haklısın biraz fazla oldu ama para sorunumuz yoktu.. fazio'ya değeceğini düşündüm.

hedef şampiyonluk zaten sizin desteklerinizle
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    eski kaptanımız Dario Dainelli'yi 7,5 milyon pound karşılığında Napoli'ye sattık... Bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diler, verdiği hizmetler için teşekkür ederiz.

Last edited by S4mp1y0N : 31.Aralık.2008 at 17:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

HAZIRLIK DÖNEMİ...

SÜPER KUPA FİNALİNİ REAL MADRİD KAZANDI... CANIMIZ SAOLSUN.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri