Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 346 sonuç

Konu: Farklı bir Hikaye, Farklı bir Kariyer Çin'den geldim Çin'e döneceğim

Üzerimizde TSi 28ci online turnuvada uefa da çeyrek finale çıkmanın mutluluğu vardı gençlerbirliği maçı öncesi. Bir çok oyuncumuz sakat birkaçıda kart cezalısıydı. Gençlerbirliğindede bu tip sıkıntılar vardı. Maç heycanlı başladı.. Mehmet Güneyin kendi kalesine attığı gole Burak Tokla 2 dakika sonra yanıt verdik. Sonra 42 de penaltı oldu gençlerbirliğinde penatlıyı uğur yıldırım kullandı. İlk yarı 2-1 gençlerbirliğininin üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıda acaba nolacak sorusu vardı. Çocuklar bu baskıyı Gökhan hoca bu baskıyı üstünden atamamışmıydı ? İkinci yarı başladı Denizli oyunda dengeyi kurup ataklarını sıklaştırdığı anda kornerden gelen topa gençlerbirliği defansı hakan altuntaş kafayı vurdu ve gençleri 3-1 öne geçirdi. Maç bitti denmeye başlanmıştı.Oyuna genç longobardiyi aldı Gökhan hoca 3-4-3 e geçti. Artık savunmanın arkasına uzun toplar atmaya başlamıştı denizlispor takımı. Derken 75 " Zafer Yelen farkı 1 e indirdi. Gençlerbirliği şoku atlatamamışken 78de geldi beraberlik golu genç zmijani den. Ekipler birbirlerini adeta dövüyor gol arıyorlardı. 87 de sağ köşeden çinli futbolcu Sun Xiangın kullandığı korner savunmadan sekti ceza sahası dışından mükemmel vuran danimarkalı kanat oyuncusu karlsen denizliye 3 puanı getiren müthiş golü attı. İşte böyle yaşandı bir maç bir hikaye. Mükemmel mücadele mükkemmel sonuç...

not : Hikaye beğenilirse bundan sonra güzel maçlara yazabilirim...

gençler maçı sağlam olmus tebrikler hocam kurtar şu denizliyi....

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

genç oyuncular tecrübe kazandığında bu kadronun temeli sağlam şampiyonluk görecektir...

Quote Originally Posted by mimar35 View Post
    gençler maçı sağlam olmus tebrikler hocam kurtar şu denizliyi....
    Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    genç oyuncular tecrübe kazandığında bu kadronun temeli sağlam şampiyonluk görecektir...

Eyvallahhh
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve Gökhan Akdenizli Süper lig hocalarına yoollladığı e- kartını TSi ailesiyle paylaşıyor :P

MUTLU YILLAR ARKADAŞLAR..!

Last edited by meterden : 31.Aralık.2008 at 15:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

gollü galibiyet olmuş hocam yeni yılı nerde kutluyoruz?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post

Biz Dük'teyiz Ankarada olanları bekleriz

Biz futbolla dövdük onlar kung fu ile. ÇİN'den gelen kim ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hun fu ku 2-0 denizli

şuana kadar oynadığım en inanılmaz maçtı. Uzun süredir böyle bir maç yapmamıştım. Ağzım açık kaldı. 81 de beraberlik oldu 90+1 de galatasaray öne geçti. 90+4 beraberlik 90+5 öne geçtik maç bitti :S inanılmazdı

işte o muhteşem maç...

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by meterden View Post
    şuana kadar oynadığım en inanılmaz maçtı. Uzun süredir böyle bir maç yapmamıştım. Ağzım açık kaldı. 81 de beraberlik oldu 90+1 de galatasaray öne geçti. 90+4 beraberlik 90+5 öne geçtik maç bitti :S inanılmazdı

işte o muhteşem maç...

uuuuuuuuuuuv
    harika

Denizli tarihinin fenerbahçeyi şampiyonluktan ettği maçtan sonraki en iyi maçı

Bizi bu şekilde YILDIRAMAZSINIZ!!! maça çıkarıcak oyuncumuz yok adeta böyle bir olay yok..!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

işte o muhteşem maç...

tebrikler gerçekten harika galibiyet...

hocam koyu gs liyim ama gs galibiyeti harbiden sağlam olmuş.çocuklara ders diye okutmak lazım ....
    yalnız takımın durumu fena acil servis gibi mübarek yokmu alt yapıdan genc kızancıklar

Sezon öncesi numara vermedim diye kaydedemedim ama gençler utandırdı beni trabzonsporu lideri kendi evimizde hırpaladık tony sylva yı 84te zaferle geçebildik. Zirveye yaklaşır gibi olduk Puan durumu birazdan önce trabzon maçı..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gökhan Akdenizli Kariyerinin 100cü teknik adamlık maçına çıkıyor. Show birazdan!!

İşte puan durumumuz...

Last edited by meterden : 31.Aralık.2008 at 17:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

show felan olmadı ama 100.cü maçta 3 puan oldu Kazanmaya devam ediyoruz...

vay be lig düşersin diye düşünüyordum.utandırdın beni

başarılar süper ligde funku yapıyosun

Quote Originally Posted by qrK3M View Post
    vay be lig düşersin diye düşünüyordum.utandırdın beni

devre arası takıma aldığımız orta sahalar cuk oturdu onların sayesinde büyük bi toparlanmaya girdik : )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    başarılar süper ligde funku yapıyosun

şampiyonluk ve ikincilik uzak gibi ama ilk 4e giricez gibi : )
    Last edited by meterden : 31.Aralık.2008 at 17:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Denizliye Gökhan Akdenizli Büyüsü...!

YOGANIN FAYDASI...
    Kapalı defansı açamadık. Frikikten bulduğumuz gol bize 3 puanı getirdi. ÇİNlli topçumuzda bu sene baya verim sağladı. Japon kalecimizde olağan üstü form sergiliyor..

Kaldı 5 hafta liderle aramızda 4 puan...

Denizlispor Şampiyon olabilir mi? Bir mucize gerçekleşebilirmi ?

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

süpersin daha söylicek bişi bulamıyorum
    ___gursugur___

30. hafta toplu sonuçlar ve puan durumu.

Önümüzdekilern puan kaybı yapmasını bekleyeceğiz tabiki kalan 4 maçta takılmamamız lazım işte kalan 4 maçımız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

harikasın... şampiyon olursun inşallah.

31ci haftada rakiplerimizin puan kaybını iyi değerlendirdik ve kazandık liderle aramızda 2 puanlık fark kaldı. son 3 maça giriyoruz heycan dorukta işte 31 ci hafta toplu sonuçlar ve puan durumu..

galatasary maçını 1 gün önce yaptığı için yok oda 1-1 berabere kaldı...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by lgursugur View Post
    süpersin daha söylicek bişi bulamıyorum
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    harikasın... şampiyon olursun inşallah.

teşekkür ediyorum şansım yok diyodum ama bi anda rakiplerim beni ortak etti inanılmaz bir mücadele var zirve için
    Last edited by meterden : 31.Aralık.2008 at 19:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

İşte 32.ci hafta Maçları..

Benim maçım zirve için çok önemli yenersem birini ekarte etmiş oluyorum rakiplerimin puan kaybetmesini bekliyorum..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte maça ait bilgiler... Her yönden müthiş bir maç bizleri bekliyor.Enazından beni:M
    Geçen senenin gol kralı bugun kocaelide yok bizdede biçok oyuncu milli takım kampında olduğu için ilk 11 de yer alamadı ..

Last edited by meterden : 31.Aralık.2008 at 20:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Eskişehir maçını elektirklerin gidip gelmesi yüzünden tekrar oynamak zorunda kalıyorum sanki bidaha o takımların hepsi aynı hafta puan kaybedicek.. TEDAŞ seni seviyorum !!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tekrar edilen haftada sonuçlar ve oluşan puan durumu..

puan durumu

Last edited by meterden : 31.Aralık.2008 at 20:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

32ci hafta

İşte 32.ci hafta Maçları..

Benim maçım zirve için çok önemli yenersem birini ekarte etmiş oluyorum rakiplerimin puan kaybetmesini bekliyorum..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte maça ait bilgiler... Her yönden müthiş bir maç bizleri bekliyor.Enazından beni:M
    Geçen senenin gol kralı bugun kocaelide yok bizdede biçok oyuncu milli takım kampında olduğu için ilk 11 de yer alamadı ..

Kalan maçlarımı Yılbaşı kutlamaları sebebiyle yarına bırakıyorum merakla bekleyin : )

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

valla heyecan dorukta..bende cankırı belediyeyle son 2 hafta gs den almıstım sampiyonlugu..süperbak ne yap biliyomuusnn liderin menejerini eleştir o haftaki rakibinide ov..kesin puan kaybediyor.

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri