1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Timsah'la Yola Devam!!!

Hybrid View

ekle.. sezonu bitirdin mi ki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    ekle.. sezonu bitirdin mi ki
    Geçen sene sezonu 6. bitirdim.. Ivankov sakatlanmasa daha iyi bitirecektim. Bu sezonda yarıya kadar oynadım..

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Hayırlı Olsun :=)
    İlkler unutulmaz demek istiyorum

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Uzun süreden beri takip edememiştim. Ama çok iyi bir oyun çıkarmışsın. Transferlerde yerinde. Muhammet Demir'i oynatıyor musun ?
    Evet senden de ses soluk olmayınca, yorum gelmiyordu tabiki.. Muhammet Demir'i oynatmıyorum.Ama takip ediyorum. Çok özel bir oyuncu. 18 yaşındaki değeri 1.5 M Euro.. Marcelinho'dan ders aldırıyorum. Kendisi için oyununa kaleciyle karşı karşıya kaldığı zamanlarda yerden vurması özelliğini aşılamaya çalışyıorum.. Cem Sultan'la birlikte özel bir antrenman uyguluyorum.. Malesef özellikleri çok kötü. Kaç pa verildi bilmiyorum ama -8 olsun istiyorum en azından çükü -7 hiç bir şey demek.. Altyapı takımımla oynadığım maçlarda Muhammet ve Cem takımı sırtıyıorlar... Gelecek 3 senenin forvetlerimden birisi, bu ikiliden çıkıcak sanıyorum..

Tr Kupası Eleme Maçı

Tr Kupası 2. Eleme Maçı

KISA BİR NOT: BURSASPOR İLE BİRLİKTE 25 YILDIR TÜRKİYE KUPASINI ALAMAYAN FENERBAHÇE'DE GRUPLARA KATILAMADI. Şu anda Spor Medyası bu işin içinde bir bit yeniği mi vardiye araştırmakta..

5. Hafta Lig Tablosu

Arkadaşlar, bir sonraki mesajımda.. ligin yarısına kadar gelicem.. Transferleri açıklıcam.. Güzel şeyler oldu bu dönemde..

Gelecek sezon için şimdiden transferler yaptım.. Bir sağ bek arıyorum.. Salgado 34 yaşın girdi, iyi bir performans gösteriyor ama sonuçta 34 yaşında.. Bir sağ bek söylerseniz bana...
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri