ekle..sezonu bitirdin mi ki
![]()
ekle..sezonu bitirdin mi ki
![]()
Geçen sene sezonu 6. bitirdim.. Ivankov sakatlanmasa daha iyi bitirecektim. Bu sezonda yarıya kadar oynadım..
İlkler unutulmaz demek istiyorum
Evet senden de ses soluk olmayınca, yorum gelmiyordu tabiki.. Muhammet Demir'i oynatmıyorum.Ama takip ediyorum. Çok özel bir oyuncu. 18 yaşındaki değeri 1.5 M Euro.. Marcelinho'dan ders aldırıyorum. Kendisi için oyununa kaleciyle karşı karşıya kaldığı zamanlarda yerden vurması özelliğini aşılamaya çalışyıorum.. Cem Sultan'la birlikte özel bir antrenman uyguluyorum.. Malesef özellikleri çok kötü. Kaç pa verildi bilmiyorum ama -8 olsun istiyorum en azından çükü -7 hiç bir şey demek.. Altyapı takımımla oynadığım maçlarda Muhammet ve Cem takımı sırtıyıorlar... Gelecek 3 senenin forvetlerimden birisi, bu ikiliden çıkıcak sanıyorum..
Tr Kupası Eleme Maçı
Tr Kupası 2. Eleme Maçı
KISA BİR NOT: BURSASPOR İLE BİRLİKTE 25 YILDIR TÜRKİYE KUPASINI ALAMAYAN FENERBAHÇE'DE GRUPLARA KATILAMADI. Şu anda Spor Medyası bu işin içinde bir bit yeniği mi vardiye araştırmakta..
5. Hafta Lig Tablosu
Arkadaşlar, bir sonraki mesajımda.. ligin yarısına kadar gelicem.. Transferleri açıklıcam.. Güzel şeyler oldu bu dönemde..
Gelecek sezon için şimdiden transferler yaptım.. Bir sağ bek arıyorum.. Salgado 34 yaşın girdi, iyi bir performans gösteriyor ama sonuçta 34 yaşında.. Bir sağ bek söylerseniz bana...
Sentugo.