1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Timsah'la Yola Devam!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hocam bravo sana tebrik ederim, çok iyi bir dönem geçirmişsin bu sene için yüreğine sağlık diyip gelecek sezonda Avrupada boy göstermen dileğimle..

umarım iyi transfer (yabancı ) olur bu takıma Grublarda iki üç takımı hezimete uğrattın mı seneye daha kolay olur birde gençleştirme konusuna daha çok bakarsan iyi olur bu 2. olmayı 1. liğe taşıdın mı tamamdır.

çok konuştum, kolay gelsin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Hocam bravo sana tebrik ederim, çok iyi bir dönem geçirmişsin bu sene için yüreğine sağlık diyip gelecek sezonda Avrupada boy göstermen dileğimle..

umarım iyi transfer (yabancı ) olur bu takıma Grublarda iki üç takımı hezimete uğrattın mı seneye daha kolay olur birde gençleştirme konusuna daha çok bakarsan iyi olur bu 2. olmayı 1. liğe taşıdın mı tamamdır.

çok konuştum, kolay gelsin.
    Öncelikle teşekkür ederim. Temenni için de sağol.

Transferleri şu anda açıkladım.. İnşallah umulduğu gibidir..

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    İyi yabancılar bekliyoruz senden ikincilik moral bozmasın. 34 maç 27 gol maç başına 1 gol bile olmuyor bu da iyi birşey en azından çok yemiyoruz.
    Çok iyi, kaliteli yabancılar alamadım ama genç ve iyi yabancılar aldım ya... kalede Villar oduğu sürece az gol yeriz.. Ki geçen senenin defansında Semih Kaya oynuyordu sen düşün artık..

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    tebrik ederim muteşem bir sezon geçirmişsin artık Avrupada çoştur bizi transferleri bekliyoruz
    Sezon müthiş geçiyor ama müthiş geçen sezona 3 yorum olmuş.. Hayretler içerisindeyim zaten

TRANSFERLER

BU SENEKİ BOMBA --- MEHMET TOPUZ!

HUSEIN KAEBİ

CONTRERAS

Nwankwo Kanu

Orkun

ALINAN GENÇ OYUNCULAR

KADRO DERİNLİĞİ İÇİN

YENİ SEZON TRANSFER LİSTESİ

TRANSFERLER HAKKINDA AÇIKLAMA;

GELENLER

Mehmet Topuz; (Free Transfer) en iyi trasferim mi desem acaba ??? Konuşmaya gerek yok.. Taa 1 sene öncesinden fee transferden anlaştık diğerleri kapmadan..

Contreras; (Free Transfer) Yukarıdan özelliklerine bakabilirsiiz.. Böyle bir damı bedava transfer ettik. Mutluyuz.

Henri Anier; (500 k) Çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Nerden anlıyoruz. Geçen sene 32 maçta 26 golünden... Satarız biz bunu...

Nwankwo Kanu (180 k); İştee bir yaşlı kurt daha.. Geçen sene 18 maçta 7 gol atmış ama.. Türkiye liginde daha çok atar eğer sürekli oynatırsam. Ayrıca tecrübelerini gençlerle paylaşacak..

Murat Sözgelmez (Free Transfer); sol bek ve orta alanda defans bölgelerinde oayan, hatta bir ara milli takıma dahi çağırılmış Murat'ı aldık. Bence iyi oldu.

Orkun Uşak (Free Transfer); Orkun Gs'de 11'de oynanamaktan yakınıyordu..O zamanlarda kapmıştım.

Özer Hurmacı; (500 k); Anlatmaya gerek yok. BEnce oyunda da çok kötü. Sırf adı var diye aldım hehehe

Lucas Trecaichi; (1.4 M) Sol açık oynuor. 19 yaşında ki genç. Çok para vermişim diğerlerine göre... İnşallah parasının karşılığını da verir.

Theo Weeks (150 k); Krita'yı sattık, bu oyucuyu aldık. 20 yaşında gelişir diye..

Marcelinho; (Free Transfer) Marcelinho bizde 2 senlik kiralık oynuyordu biliyorsunuz. Kendi takımıyla sözleşmesi bitmiş. O da tabiki hemen bizi seçti.

Çağlar; (1.3 M) ÇoK para verilen bir oyuncu daha.. Dğer kariyerlerde arkadaşlar alıyordu. Bakalım naasıl bir şeymiş diye sol kanata aldık. Başarılı...

Caner Calep; (Free Transfer) Oyunlarda bana srekli gol atanbiriyle.. Alır satarız diye düşündüm ben..

Kaebi; (3 M) Verdiğim paranın karşılığını vericek tabi ki. Çok iyi bir sağ bek.

Egemen Korkmaz; (2.5 M) Aydın Tosçalı'nın yerine Egemen'i aldık aynı paraya gibi. Daha iydir Egemen bence. Hem kaptan geri döndü yani.

Memet Eren Boyraz (500 k) Değeri 2.3 M du Kayseri satılığa çıkarmış 500 de. Hemen aldım. İyi oyuncu her yerde oynayabiliyor.. Alır satarız.

Alpio (700 k) Bu oyuncuda öyle.. Real'den aldık. 18 yaşında.. Daha gelişecektir..

GİDENLER

Kirita; Yaşlanmıştı 600 k 'ye iyi bir fiyata sattım aslında.

Ozan Has; Bana karşı çıkmıştı. Sattım.

Serkan Çalık; Geçen sene hayal kırıklığı yaratan ama 725 k' gibi bir fiyata satılan adam oldu. (2 golü vardı)

Ferdi Elmas; Büyük takımların ilgisini çekti geçen seneki performasıyla, benimle özel olarak konuştu, takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Bende sattım. Beşiktaş kaptı

Mesilela; Satmak istemediğimiz bir oyuncuydu. Değeri 2 Mdu.. Fenerden istek geldi.. 4,5 ve & 35 istedim, onlarda teklifi biraz indirip bir daha teklif etmişler, sağolsun başkan kabul etti.

Aydın Toscalı; Yine geçen seneki performansı ile göz doldurdu(boyadı). ve Baya yi bir miktara sattım

Yörük Selim; Verdim işte..

KİRALIK GİDENLER;

Özer Hurmacı'nın benim taımda oynaması için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım deyip, kiralık yolladım.

Marcelinho; Açıkçası yeni forvetler aldım. Onları kontrol etmek istiyorum. Zaten Özgürcan ile Sercan iyice formdalar.. (Gerekirse alabiliyorlar 4 M a)

Lucas Trecaichi kadromda Eren Albayrak,Caner Celep,Çağlar,Mehmet Eren varken hayatta kadroya giremez çünkü yabancı oyuncu.. Kiralık verdik. Eğer orada iyi bir sezon geçirrse bakarız..

Anier'de öyle.. Bakalım o attığı 26 gol, sadece tesadüf mü değil mi diye.. Yeterince forvetim var.. Anier'de maç experience kazansın..

BURSASPOR'DAN REKLAM ANLAŞMASI

Artık bu trasnferlere de bir youm gelir inşallah. Daha sonra maçları ekleriz..
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri