Sayfa 103 / 191 İlkİlk ... 35393101102103104105113153 ... SonSon
3,061 ile 3,090 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Del Piero_10 Misafir

Atalanta maçında yok.

bugün kuralar çekildi chelsea ile eşleştik ilk maç 24-25 Şubat 2009 tarihlerinde, rövanş 10-11 Mart 2009 tarihlerinde oynanacak.

Del Piero_10 Misafir

İkinci turda gelebilecekler içinde en zorlu rakip ile eşleşmek talihsiz gibi görünsede talihimizi çevirmek elimizde.Chelsea gibi hıza değil güce dayanan takımlara karşı daha iyi mücadele ettiğimiz bir gerçek.Eğer bu turu geçersek, gelen özgüven ve dönen oyuncularla birlikte turnuvada iyi yerlere gelebiliriz.Ranieri için Stamford Bridge'e dönüş ilginç olacak.

Roma'nın Chelsea'ye başkentte verdiği futbol dersi ve bizimde Real Madrid'e karşı oynadığımız 2 maçtan sonra kazandığımız özgüvenimiz şartları eşitliyor bence. Ara transferde yapılacak bikaç takviyeyle turdan umudum iyice artacak.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Chelsea ile karşılaşmamız gerçekten şanssızlık ama turu geçebilecek güçteyiz.

Del Piero_10 Misafir

Bugün Juventus yılın son lig maçında Atalanta'yı deplasmanda 3-1 yendi.Goller Del Piero,Legrottaglie ve Amauri'den geldi.

Bu maç ile birlikte Del Piero Serie A'da 2008 yılı içinde en çok gol atan oyuncu olarak Altın Ayakkabı ödülünü kazandı.20 gollü Del Piero'nun ardından 19 gollü Amauri ikinci oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by pinturicchio68 View Post
    @juverman
    Fryshare linklerini kontrol edebilir misin.

Linkler ölü değil ama server da sorun var gibi. Alıntı olduğu için dikkat etmedim ama isterseniz rapid dışında bir yere upload edebilirim.

Quote Originally Posted by juverman View Post
    Linkler ölü değil ama server da sorun var gibi. Alıntı olduğu için dikkat etmedim ama isterseniz rapid dışında bir yere upload edebilirim.
    5'e kadar bu siteden download etmiştim işe bak şimdi çalışmıyor.:S
    Rapid'ten devam edecem artık bilmem açar mı bunlar birbirleriyle zincirleme açılıyor çünkü.
    Emeğine sağlık arkadaşım.

Nesil
    2007
    Yer
    34

sizce Chelsea'yi elermiyiz arkadaşlar ?
    ilklerde aklımda şampiyon olurmuyuz sorusu vardı şimdi ise bu soru

Juventus chelseayi eler

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

İçimden bir ses bu turu geçeceğimizi söylüyor.

Del Piero_10 Misafir

Başkan Cobolli Gigli'nin sözleşmesi bu yaz sona eriyor.Basının hemen ortaya attığı iki isim Andrea Agnelli ve John Elkann.

Bu arada Trezeguet antremanlara başladı.

http://juventuscalcio.blogspot.com/2...-30-12-08.html

güzel haber

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Buffon'un dönmesi iyi olmuş.

Messi transferiyle ilgili bişeyler okudum nette doğrumudur. 75 milyon euro falan haberler çıkmış.

Del Piero_10 Misafir

Tuttosport transfer haberleri konusunda Fotospor'a ışık tutacak durumda.Andrea Agnelli'nin gazeteye verdiği röportajda ''Eğer Juventus'a başkan olsaydım Messi'yi takımda görmeyi isterdim'' sözünden yola çıkarak attıkları manşet bu.Yoksa kulüp hala en ucuz çözümleri arama yolunda ve değil 75 milyon € bir futbolcu için 30 milyon € bile gözden çıkaracaklarını sanmıyorum.En azından önümüzdeki 2 yıl için.

teşekkürler. ama ara transferde bi yıldız sözleri var diye biliyorum. orta sahanın göbeğinde yaratıcı bi oyuncuya ihtiyacımız war bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Başkan Cobolli Gigli'nin sözleşmesi bu yaz sona eriyor.
    Böyle bir sistemi ilk defa duyuyorum.Juventus'a has bir şey mi?
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Böyle bir sistemi ilk defa duyuyorum.Juventus'a has bir şey mi?
    Yönetim seçimle başa gelmiyor.Kulübün sahibi tarafından sözleşmeli olarak atanıyor.Bu adamlar genelde Fiat'ın üst düzey görevlileri,fabrika müdürleri vs oluyor.

Del Piero_10 Misafir

Gremio'nun 19 yaşındaki sağ beki Felipe Mattioni büyük ihtimalle bu ay içinde Juventus'a transfer olacak.İtalyan pasaportu bulunuyor.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Gremio'nun 19 yaşındaki sağ beki Felipe Mattioni büyük ihtimalle bu ay içinde Juventus'a transfer olacak.İtalyan pasaportu bulunuyor.
    çok önemli sitelerde okudum bu haberi ben de. transferi kesin gibi

Moggi 18 ay hapis cezasına çarptırılmış. City'nin Juventus aşkı da bitmek bilmiyor bu arada.

Del Piero_10 Misafir

Juventus ile ilgili bir dava değildi.Oğlu Alessandro Moggi'nin başında olduğu GEA isimli menajerlik şirketiyle iligili bir dava.Hapse girmeyecek bu arada.

Del Piero_10 Misafir

Bugün Calciopoli davası ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.

Dava ile ilgili hükmü veren kişi olan Piero Sandulli Juventus'un şike yaptığı veya illegal aktivitelere karıştığı için değil, Moggi'nin sportif olmayan davranışlarını göz önünde bulundurarak cezalandırıldığını ve Juventus'un bu olaylar olmadan da şampiyonluğu kazanmış olacağını itiraf etti.

Açıklamasındaki en önemli nokta Juventus'un küme düşürülmesi için o zamana kadar varolmayan yeni bir yasayı yaratmak suretiyle cezayı verdiklerini kabul etmesi oldu.Kısaca bu yasa sadece bu davaya özel olarak yaratıldı ve uygulandı.

Bu itiraflar ile birlikte Juventus kulübünün, zamanın sportif direktörü Luciano Moggi'nin hiçbir illegal aktiviteye karışmamasına rağmen küme düşürüldüğü kesin olarak ortaya çıktı.

Sonuçta sizin sportif direktörünüz ilegal iş yapıyorsa sorumlusu da sizden başkası olamaz. Moggi'nin ne mal olduğu ortaya çıktığından beri Juventus'un başına gelenler biraz ağır olabilir ama kesinlikle yanlış olduğunu düşünmüyorum.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by juverman View Post
    Sonuçta sizin sportif direktörünüz ilegal iş yapıyorsa sorumlusu da sizden başkası olamaz. Moggi'nin ne mal olduğu ortaya çıktığından beri Juventus'un başına gelenler biraz ağır olabilir ama kesinlikle yanlış olduğunu düşünmüyorum.
    Hiçbir illegal aktiviteye karışmadığının altı çiziliyor açıklamada.

Mesaj Yetkileri