Sayfa 4 / 34 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Antep Körfezi Yine Yenemedi
    ..
    .

"Futbol şansı olmayınca olmuyor.bakın Kocaelispora kaleyi bulan şutu yok ama golü var. Bazen futbolda şansın olmazsa birşey yapamıyorsun"

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Bursa'yi Yenerek Telafi Etmişin...belki Intertotoya Gidersin Seneye...yari Finalde Fener Mi Geldi Yine d
    yaa bursayı yendik de Kocaeline takıldık bu seferde. yok hocam ağzından yel alsın. inşallah fener gelmez daha eşleşmeler belli olmadı yaa ama fener gelmesin yeter artık yenil yenil bıktım yaa
    Last edited by sayinriza : 05.Ocak.2009 at 01:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

al kontrolüne ele ....ağzımı bozmucam

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

al kontrolüne ele ....ağzımı bozmucam

Çok Büyük Şansızlık Şutu Yok Gol Atıyorlar :S

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Tabata Kendini Buldu.

Gaziantepspor Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanı 3 golle aldı.Tabata'nın 1 gol 1 asist yaptığı Maçtan sonra Rıza sayın açıklamasında;
    "Maçın hakkı beraberlikti Gençlerbirliği çok iyi mücadele etti ama beraberlik için yüklendiklerinde biz 3. golüde bulduk.3 puan aldığımız için mutluyuz.Taraftarlarımıza armağan olsun"

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Çok Büyük Şansızlık Şutu Yok Gol Atıyorlar :S
    hocam çok şanssız bir olay. benim şansım Kocaelispora tutmadı gitti yaa. hayırlısı bakalım
    Last edited by sayinriza : 05.Ocak.2009 at 02:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Taraftarların Sevgilisi Rodrigo Barbosa Tabata

Kırmızı Şahinler Son Maçta Yine İlk Onbirden 2 ismi uzun süre kaybetti

Stefano fiore 3 ay
    murat ceylan 2 ay

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türkiye Kupası Yarı Final Kuraları Çekildi

Kırmızı Şahinler Es Es'le yarı final oynayacak. ilk maç Kamil ocakta

Last edited by sayinriza : 05.Ocak.2009 at 02:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

başarılar güzel gidiyorsun türkiye kupası sende bu sezon

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by selcuksalman44 View Post
    başarılar güzel gidiyorsun türkiye kupası sende bu sezon
    teşekkürler.Fenerbahçe Gelirse alamam herhalde adamları bir türlü yenemedim. hele güiza beni uyuz etti.Ama gelirde Finalde yenersem Fenerbahçeye Evlad acısı gibi olur.Ama feneri yenmem zor bakalım hayırlısı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar yarın kaldığımız yerden inşallah devam ederiz.herkese teşekkürler.kendinize iyi bakın.(kupada final hayaliyle de şimdi gözüme uyku girmez ama neyse hayırlısı bakalım)
    Last edited by sayinriza : 05.Ocak.2009 at 02:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Kırmızı Şahinler Acımadı...

Gaziantepspor ligin güçlü ekiplerinden Kayserisporu kendi evinde Mehmet Yozgatlı'nın golleriyle yenmesini bildi.Rıza Sayın basın toplantısında;
    "Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk.Ama erken bulduğumuz gollerle maçı bir anda lehimize çevirdik.Daha sonra tempoyu düşürerek rakibimizin gol atmasını engellemeye çalıştık.bunda da başarılı olduk.3 puan için mutluyuz
    ."

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Yiğidoların Kupa İntikamı

Yiğidolar Kupada elendikleri Gaziantepspordan İntikamı ligde aldı.Kırmızı Şahinlerin teknik direktörü maçtan sonra açıklamasında "Daha iyi oynayan taraf bizdik.O kadar şut çektik ama kaleyi bulan şutumuz yok.Sivassporu tebrik ediyorum.onlarda iyi mücadele etti ve girdikleri pozisyonları değerlendirince 3 puanı aldılar. Artık Eskişehir'le oynayacağız kupa maçına odaklanacağız."

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Antep Rüzgarı 2 kez "Es"ti

Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Kırmızı Şahinler Es Es karşısında avantajlı bir skor elde etti.Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Gaziantepspor sahadan 2-0 galip ayrılmasını bildi.
    Rıza Sayın maçtan sonra kısa bir açıklama yaptı
    "Avantajlı bir skor elde edik.Eskişehirde bu avantajımızı koruyarak tur atlamak istiyoruz.İnşaallah bunda da başarılı olur final oynarız.Gaziantepspor taraftarına final oynayarak bir ilki yaşatmak istiyoruz"

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Mekan Farklı Skor Aynı

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Hacettepe Acı Kaybı Tattı.

Gaziantepspor bu sezon ki en farklı galibiyetini Hacettepe karşısında aldı.Beto ve Mehmet Yozgatlı'nın yıldızlaştığı maç 5-0 bitti."

"Alınan rahat galibiyet bize ilerisi için güven verdi.Amacımız ligi güvenli yerde bitirmekti.Ama bu futbolumuzu geriye kalan haftalarda da sahaya yansıtabilirsek üst sıraları zorlayabiliriz.oyuncularımı kutlarım"

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Leopar Şahini Gafil Avladı

Gaziantepspor lig sonuncusu Ankaraspor'a yenilerek herkesi şaşırttı.böylece Ankaraspor lig teki 2. galibiyetini almış oldu.maçtan sonra Rıza sayın mikrofanlara"Hiç hesapta olmayan bir yenilgi aldık.Skor avantajınıda elde etmiştik fakat koruyamadık.oyuncularımı çok uyarmama rağmen üzerlerinden Hacettepe maçının rehavetini atamadılar ve futbolda rehavete yer yoktur.şimdi biz bunun acısını tattık.buradan puanla dönemediğimiz için çok üzgünüm.Ankarasporu tebrik ederim." şeklinde bir açıklama yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Gaziantepspor Taraftarlarının gönlünü aldı.

Kırmızı Şahinler Geçen hafta ki beklenmeyen Ankaraspor mağlubiyetini, alınan Büyükşehir Belediye galibiyetiyle telafi etmeye çalıştı.Takım Kaptanı Mehmet Polat Galibiyeti Taraftarlarımıza hediye ediyorum dedi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    27. Hafta Puan Durumu

Last edited by sayinriza : 05.Ocak.2009 at 18:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

şansında yardım ederse 3. olmaman için hiçbir sebep yok başarılar...

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by Emrkrmn View Post
    şansında yardım ederse 3. olmaman için hiçbir sebep yok başarılar...
    teşekkürler ama 3. olmam zor daha beşiktaş-galatasaray-trabzon maçlarım var.ilk 5 te bitirirsem muhteşem olur.
    Last edited by sayinriza : 05.Ocak.2009 at 21:59

İlk sene için çok iyi gidiyor işler ilk beşte bitirirsen dediğin gibi çok iyi olur başarılar (: .

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Gaziantepspor Deplasman da Kayıp

Kırmızı Şahinler Avni Aker de Trabzonspora 1-0 yenildi.Maçtan sonra Gaziantepspor Takım kaptanı Mehmet Polat'ın açıklamasında;
    "Galip gelmeyi çok istiyorduk.Ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık.Belki buradan puan çıkartsaydık üst sıraları zorlayabilirdik.yenildiğimiz için çok üzgünüz."

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    İlk sene için çok iyi gidiyor işler ilk beşte bitirirsen dediğin gibi çok iyi olur başarılar (: .
    teşekkürler hocam
    Last edited by sayinriza : 05.Ocak.2009 at 21:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Antep Evinde Bi Başka...

Rıza sayın Maçtan sonra şu şekilde açıklama yaptı
    "3-0 öne geçmemize rağmen bir anlık skor rahatlığı az kalsın 3 puan almamıza engel olacaktı.Ama çok şükür ki 3 puanı alan taraf biz olduk.Galip geldiğimiz için çok mutluyum.Artık Eskişehirle oynayacağız rövanş maçını düşünüyoruz.Bizim için bu maç burada bitti."

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Veee Kırmızı Şahinler Finalde

Gaziantepspor deplasmanda Es Es'e 1-0 yenilmesine karşın kendi evinde 2-0 kazanmasından dolayı tur atlayan taraf oldu.Maçtan sonra Gaziantepspor cephesinde çok büyük bir sevinç hakimdi.Basın toplantısında kırmızı Şahinlerin hocası;
    "Öncelikle oyuncularımı finale kadar geldikleri için kutluyorum.Gaziantepspor taraftarlarına bir ilki yaşatmak istiyorduk ve bunu çok şükür başardık.Artık önümüzde hayati önem arz eden bir final var.Kupayı almayı çok istiyoruz.İnşaallah başarırız."

Finalde Rakip Fenerbahçe

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Antep Deplasmanda Yine Kaybetti

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Şahin Horozu Boğdu

Şahin Horozu Boğdu

Deplasman Fobini Aşman Lzm

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Antep 2 Puan Bıraktı

Gaziantepspor deplasmandaki puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi.Lig sonuncusu Konyaspor maçında Kırmızı Şahinler 1 puanı uzatmalarda kurtardı.Rıza hoca maçtan sonra
    "Kupada Fenerbahçeyle oynayacağımız final maçı öncesi galip gelerek moral depolamak istiyorduk.Ne yazık ki olmadı.Aldığımız 1 puana da çok şükür az kalsın onuda alamıyorduk.Artık bizim için çok önemli olan Fenerbahçe maçını düşünüyoruz." şeklinde açıklama yaptı.Daha sonra Rıza Hoca basın mensuplarının sorularına cevap verdi

Hocam Fenerbahçeyle bu sezon 3 kere karşılaştınız ve Güiza 3 maçta size 6 gol attı.özel önemle alacak mısınız?

- Hayır özel önlem almayacağım.

Bildiğiniz gibi bu maçta en önemli 2 defans oyuncunuz deumi ve bekir cezalı duruma düştü.İkiside vazgeçemediğiniz oyunculardı onların yokluğunu hissedecek misiniz?-

Tabiki hissedeceğim.çünkü bu sezon ilk defa 2si birden bir maçta olmayacak.Yani fenerbahçe maçına yan yana hiç oynamamış 2 oyuncuyla çıkacağım.bu da benim için çok büyük bir dezavantaj.Ama ben görev vereceğim arkadaşlara güveniyorum.Bizi bugüne kadar mahcup etmediler bundan sonrada etmezler

Son olarak hocam Finalle ilgili ne söylemek istersiniz?-

Çok zor maç olacağı kesin ama ben oyuncularıma güveniyorum.Kupayı alarak Gaziantep taraftarlarına bayram yaşatmak istiyoruz.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şahin Horozu Boğdu

Deplasman Fobini Aşman Lzm
    Sorma hocam yine puan kaybettik yaa
    Last edited by sayinriza : 05.Ocak.2009 at 23:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ŞOK ŞOK ŞOK
    KUPA KIRMIZI ŞAHİNLERİN

Atatürk Olimpiyat Stadında oynanan ve Gaziantepsporun çok zorlandığı Türkiye Kupası Final maçında Kırmızı Şahinler uzatmalarda maçı 2-1 kazanarak Türkiye Kupasını aldı.Maçtan Sonra Kırmızı Şahinler cephesinde sevinç hakimdi.Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Gaziantepsporlu Oyuncular birbirlerine sarılarak duygu dolu anlar yaşadılar.Baştan sonra Rıza Sayın basın toplantısında

"Bu başarı bu oyuncuların bu maça inanmalarıyla geldi.hepsinin teker teker alınlarından öpüyorum.Sahaya yüreklerini koydular ve çok şükür ki beni hiç mahcup etmediler.Fenerbahçeyle 3 kez karşılaştık 3 ünde de yenilmiştik.Ama bence en anlamlı yenilgiyi bugün Fenerbahçe yaşadı.Çeyrek asırdır alamadıkları kupayı yine alamadılar.Kupayı alarak Gaziantepspora bir ilki gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz ve bizi yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ediyorum."
    buarada basın toplantısında Rıza Hocanın duygu dolu anları gözlerden kaçmadı.

Oooo Kupa Çok iyi Olmuş İnşallah Süper Kupayıda Müzene Kazandırırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

oooo dostum yenmişin feneri tebrkler

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Oooo Kupa Çok iyi Olmuş İnşallah Süper Kupayıda Müzene Kazandırırsın.
    inşaallah bakalım rakip fener mi olacak galatasary mı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    oooo dostum yenmişin feneri tebrkler
    saol hocam.sonunda yendim yaa çok şükür.. ama final maçı çok güzeldi.gerçekten duygulu anlar yaşadım.3 kere yenilgiden sonra iyi oldu walla
    Last edited by sayinriza : 06.Ocak.2009 at 00:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    inşaallah bakalım rakip fener mi olacak galatasary mı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

saol hocam.sonunda yendim yaa çok şükür.. ama final maçı çok güzeldi.gerçekten duygulu anlar yaşadım.3 kere yenilgiden sonra iyi oldu walla
    Yalnız Fener Bu Senede Alamadı Sayende

Sayfa 4 / 34 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri