1 ile 30 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Hybrid View

İlk sene için çok iyi gidiyor işler ilk beşte bitirirsen dediğin gibi çok iyi olur başarılar (: .

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Gaziantepspor Deplasman da Kayıp

Kırmızı Şahinler Avni Aker de Trabzonspora 1-0 yenildi.Maçtan sonra Gaziantepspor Takım kaptanı Mehmet Polat'ın açıklamasında;
    "Galip gelmeyi çok istiyorduk.Ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık.Belki buradan puan çıkartsaydık üst sıraları zorlayabilirdik.yenildiğimiz için çok üzgünüz."

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    İlk sene için çok iyi gidiyor işler ilk beşte bitirirsen dediğin gibi çok iyi olur başarılar (: .
    teşekkürler hocam
    Last edited by sayinriza : 05.Ocak.2009 at 21:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Antep Evinde Bi Başka...

Rıza sayın Maçtan sonra şu şekilde açıklama yaptı
    "3-0 öne geçmemize rağmen bir anlık skor rahatlığı az kalsın 3 puan almamıza engel olacaktı.Ama çok şükür ki 3 puanı alan taraf biz olduk.Galip geldiğimiz için çok mutluyum.Artık Eskişehirle oynayacağız rövanş maçını düşünüyoruz.Bizim için bu maç burada bitti."

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Veee Kırmızı Şahinler Finalde

Gaziantepspor deplasmanda Es Es'e 1-0 yenilmesine karşın kendi evinde 2-0 kazanmasından dolayı tur atlayan taraf oldu.Maçtan sonra Gaziantepspor cephesinde çok büyük bir sevinç hakimdi.Basın toplantısında kırmızı Şahinlerin hocası;
    "Öncelikle oyuncularımı finale kadar geldikleri için kutluyorum.Gaziantepspor taraftarlarına bir ilki yaşatmak istiyorduk ve bunu çok şükür başardık.Artık önümüzde hayati önem arz eden bir final var.Kupayı almayı çok istiyoruz.İnşaallah başarırız."

Finalde Rakip Fenerbahçe

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Antep Deplasmanda Yine Kaybetti

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Şahin Horozu Boğdu

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Antep 2 Puan Bıraktı

Gaziantepspor deplasmandaki puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi.Lig sonuncusu Konyaspor maçında Kırmızı Şahinler 1 puanı uzatmalarda kurtardı.Rıza hoca maçtan sonra
    "Kupada Fenerbahçeyle oynayacağımız final maçı öncesi galip gelerek moral depolamak istiyorduk.Ne yazık ki olmadı.Aldığımız 1 puana da çok şükür az kalsın onuda alamıyorduk.Artık bizim için çok önemli olan Fenerbahçe maçını düşünüyoruz." şeklinde açıklama yaptı.Daha sonra Rıza Hoca basın mensuplarının sorularına cevap verdi

Hocam Fenerbahçeyle bu sezon 3 kere karşılaştınız ve Güiza 3 maçta size 6 gol attı.özel önemle alacak mısınız?

- Hayır özel önlem almayacağım.

Bildiğiniz gibi bu maçta en önemli 2 defans oyuncunuz deumi ve bekir cezalı duruma düştü.İkiside vazgeçemediğiniz oyunculardı onların yokluğunu hissedecek misiniz?-

Tabiki hissedeceğim.çünkü bu sezon ilk defa 2si birden bir maçta olmayacak.Yani fenerbahçe maçına yan yana hiç oynamamış 2 oyuncuyla çıkacağım.bu da benim için çok büyük bir dezavantaj.Ama ben görev vereceğim arkadaşlara güveniyorum.Bizi bugüne kadar mahcup etmediler bundan sonrada etmezler

Son olarak hocam Finalle ilgili ne söylemek istersiniz?-

Çok zor maç olacağı kesin ama ben oyuncularıma güveniyorum.Kupayı alarak Gaziantep taraftarlarına bayram yaşatmak istiyoruz.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Şahin Horozu Boğdu

Deplasman Fobini Aşman Lzm
    Sorma hocam yine puan kaybettik yaa
    Last edited by sayinriza : 05.Ocak.2009 at 23:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri