Sayfa 9 / 22 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

valla aslına bakarsan bunun gibi birkaç oyuncuda daha düşmedi, del piero, totti gibi..bi henry baya düşmüştü..
    tabi tekniğin azalmaması mantıklı ama bu kadar da yüksek kalması da ilginç, yani adam teknik özellikler de oyunun nerdeyse en iyisi

CL için 25 oyuncu seçip göndermem lazım UEFA ya.Ama altyapıdan gelen 4 oyuncuyu bildirme zorunluluğu var.Volkan Babacan la Semih'i bildirdim.Senior Squad da başka altyapıdan gelen oyuncu yok.Olanlar kirada çünkü.Alttan oyuncu çıkartıyorum asıl kadroma.Onların yanında da INE yazıyor.Seçemiyorum onlarada.Anlayacağınız oyun devam etmiyor şu anda.Önerisi olan varsa çok mutlu olurum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

altapıda gri gözüken oyunculara kontrat verebiliyorsun ya bi öyle dene olmazsa squad selection da auto select de ayarlması lazım

yada 23 kişi seç (2si klupten yerli) sonra auto de

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

iLGİNÇ SAYILABİLİR

Quote Originally Posted by vincent71 View Post
    altapıda gri gözüken oyunculara kontrat verebiliyorsun ya bi öyle dene olmazsa squad selection da auto select de ayarlması lazım

yada 23 kişi seç (2si klupten yerli) sonra auto de
    Dediklerini yaptım.Gri oyuncuya kontrat öneriyorum.Ama kabul etmesi için continue deyip oyunu ilerletmem lazım.Ama İnboxta CL oyuncu seçimi için sağ alt köşede respond yazılı bir mesaj var.oyuncuları seçip göndermeden geçemiyorum o mesajı.23 kişi seçtim dediğin gibi.2 sini auto select dedim gene olmadı.GO ON HOLİDAY yapayım dedim.Onda da oyunu ne kadar oynadıgımı gösteren bilgi ekranına döndürdü.Ama çıkamadım tatile.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tamamdır hallettim.23 kişi seçtim.bunlardan 2 kişi altyapıdan gelme kabul etti.eyuvallah yardımın için.
    Last edited by chapuisat : 31.Aralık.2008 at 16:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tribünün çatısı

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

[IMG] [/IMG]

Oyun hatası mı yoksa ilginç olay mı gerçekten tartışılır.Barcelona 2009 da Bojan'ı serbest bırakıyor.Kobenhavn ile anlaşan Bojan'ı geri almak için 2011 de 48 milyon dolar ödüyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Quote Originally Posted by ceyyhun View Post
    beşiktaş ile oynuyorum, ligde 3. sezonum ve türkiye kupasında fenerbahçe ile aynı gruba düştüm ( normalde kupada gruplar belirlenirken dört büyükler ilk torbada ve her gruba biri düşüyor ama fenerbahçenin kupa sendromu artık meyvesini vermiş ve 3. torbadan kuraya giriyor ) ve maçım da fenerbahçe ile. 60. dakikada hakem lehime penaltı veriyor. Penaltı kullanıcım da Bobo. Commentary kısmında "Bobo with the penalty" ibaresi çıktı ama sonra maç normal şekilde devam etti. ekranda penaltının kaçtığı şeklinde bir ibare de çıkmadı, akşam akşam deli etti beni bu alamet-i farika oyun

Ligi ilk 4 sırada bitiren takımlar birinci torbadan giriyor. Örn: Bu sene Sivasspor ligi ilk 4'te bitirdiği için ilk torbadan girdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Tribünün çatısı

rize nin sahasında beleş tepedenmi izlettiler maçı acaba, almamışlar stada

yok böle bir şey. Herhalde bu Fm nin ulaştığı son noktadır. SS her şeyi anlatıo

yorum sizin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

nappyboy, yorum basit; bariz şike var kaç para verdin açıkla

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    [IMG] [/IMG]

Oyun hatası mı yoksa ilginç olay mı gerçekten tartışılır.Barcelona 2009 da Bojan'ı serbest bırakıyor.Kobenhavn ile anlaşan Bojan'ı geri almak için 2011 de 48 milyon dolar ödüyorlar
    Bende şuan Fenerbahçe'de.

Quote Originally Posted by chapuisat View Post
    Dediklerini yaptım.Gri oyuncuya kontrat öneriyorum.Ama kabul etmesi için continue deyip oyunu ilerletmem lazım.Ama İnboxta CL oyuncu seçimi için sağ alt köşede respond yazılı bir mesaj var.oyuncuları seçip göndermeden geçemiyorum o mesajı.23 kişi seçtim dediğin gibi.2 sini auto select dedim gene olmadı.GO ON HOLİDAY yapayım dedim.Onda da oyunu ne kadar oynadıgımı gösteren bilgi ekranına döndürdü.Ama çıkamadım tatile.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tamamdır hallettim.23 kişi seçtim.bunlardan 2 kişi altyapıdan gelme kabul etti.eyuvallah yardımın için.
    Bu arada alt yapıdaki oyuncuları seçme durumu için kontrat önerme vs gibi şeyler söz konusu değil.Eğer oyuncuyu senior squad yapıp numarasını kayıt edersen (ki ettikten sonra u20 ye falan gönderebilirsin sorun olmaz) seçebilirsin.Kayıt edip u20 ye göndersen bile seçebilirsin.Eğer kayıt zamanı o oyuncular çıkmazsa seniora alıp öyle yaparsın yine.Ben hep öyle yapıyorum.

Haydi selametle!

Nesil
    2006
    Yer
    KARSIYAKA

maç: Karşıyaka - Giresun spor maçı maçta son dakikalar Benim yönettiğim KSK 2-0 önde Atatürk stadında Hakem beş dakikalık uzatma vermiş 90 dk. da KSK kalecisi Kerem ileri de oynayan Yunus' a uzun pas atmak istiyor geriliyor topa vuruyor ve top Karşıyaka defans Oyuncusu (trsf. etmiştim) Ömer Özçelik' in kafasına çarpıp gol oluyor. (skor 2-1 dk. 90). 5 dakikalık uzatılan maçta 98. dakika da çotanaklar korner kullanıyorlar. KSK kalesinin ön direğnde iki futbolcu bulunuyor ve Giresun' un Brezilyalısı Anton' tu galiba 6 pas ile penaltı çigisi arası bomboş duruyor ve top dolayısıyla ona geliyor o da düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderiyor maçta 2-2 sonuçlanıyor şimdi all out defence yapmışım iki oyuncu nasıl öndireği savunur öndirekte hiç bir rakip futbolcu yokken niye bu acaip goller illa 90. dakika ve sonrasında oluyor ayrıca 5 dakiklaık maç nasıl 98. dakiakya kaar uzuyor maçta iki tane sarı kart var onlarda 60. dakikalarda. 80 ytl verdim ben bu oyuna ve bu nedir allah aşkına ??? Anlamak mümkün değil...

Volkan kaleden kaleye gol attı yahu şaka gibi

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by jaguar View Post
    maç: Karşıyaka - Giresun spor maçı maçta son dakikalar Benim yönettiğim KSK 2-0 önde Atatürk stadında Hakem beş dakikalık uzatma vermiş 90 dk. da KSK kalecisi Kerem ileri de oynayan Yunus' a uzun pas atmak istiyor geriliyor topa vuruyor ve top Karşıyaka defans Oyuncusu (trsf. etmiştim) Ömer Özçelik' in kafasına çarpıp gol oluyor. (skor 2-1 dk. 90). 5 dakikalık uzatılan maçta 98. dakika da çotanaklar korner kullanıyorlar. KSK kalesinin ön direğnde iki futbolcu bulunuyor ve Giresun' un Brezilyalısı Anton' tu galiba 6 pas ile penaltı çigisi arası bomboş duruyor ve top dolayısıyla ona geliyor o da düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderiyor maçta 2-2 sonuçlanıyor şimdi all out defence yapmışım iki oyuncu nasıl öndireği savunur öndirekte hiç bir rakip futbolcu yokken niye bu acaip goller illa 90. dakika ve sonrasında oluyor ayrıca 5 dakiklaık maç nasıl 98. dakiakya kaar uzuyor maçta iki tane sarı kart var onlarda 60. dakikalarda. 80 ytl verdim ben bu oyuna ve bu nedir allah aşkına ??? Anlamak mümkün değil...
    Sitedeki kendini uzman sanan bazı arkadaşlar bu gibi durumlara kullandığınız taktikten kaynaklanıyor diyorlar,apaçık bugdur bunlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

san marino oleyyyy

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Muhammet Celik View Post
    Bende şuan Fenerbahçe'de.
    eheheh bende bunu yazıcaktım demekki sadece bende olan bişey degilmiş o degil Guiza Bojan ikilisi gitgide artan bir uyum içindeler bu gidişle şampiyonluğu kaçırcam.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Merhaba Arkadaşlar hayırlı akşamlar.

Oynadığım oyunda son dakikada bir gol attım, ve bu ofsayt gerekçesiyle sayılmadı, benimde canım sıkıldı nasıl verilmez böyle temiz bir gol diye biraz inceledim şimdi bu hakem bey'in durduğu yer doğru mu sizce?

+ top ayaktan çıkmadan önce hiç bir problem yok ve sayın yan hakem ofsayt veriyor. !

orda durarak neyi belirtiyor anlamış değilim acaba ilk ayaktan çıktığı anda mı ofsayt kararını verdi sayın yan hakem bey.

buyrun ekran görüntüsü.

bende sorun varsa belirtiniz.

telegol tadında irdelemişin
    olabilir şeyler bunlar hakemde arasıra hata yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    KARSIYAKA

Sitedeki kendini uzman sanan bazı arkadaşlar bu gibi durumlara kullandığınız taktikten kaynaklanıyor diyorlar,apaçık bugdur bunlar
    Bu tür olayarda sırf benim başıma gelmediğine sevindim iki maç sonra da aynın olay lehime oluştu rakip takımın defans oyunucusu (Karabüktü takım sanırım) topu uzaklaştırmak isterken top 18 in dışındaki yay çizgisindeki diğer takım arkadaşına çarptı ve top havlandıktan sonra kalecinin bakışları arasında gol oldu bende o maçı deplasmanda aldım 0-1. Ama hakkettiğimi sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Kaleci kalesinde yok top çizgiyi geçicek gol atıcaz forvetim topu nasıl başardıysa dışarı attı <<<çizgiden zuhahahah

Nesil
    2006

http://img392.imageshack.us/img392/7768/adszadn0.png

baska bir siteden alinti yaptim ama suna bir bakabilirmisiniz ?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Şimdi arkadaşlar Yunanistan U-19 takımını çalıştıran bu zat-ı muhterem özelliklerinden de gördüğünüz üzere kalecilik dışında diğer 7 antrenman grubu için de 7 yıldızlı bir koç adayı. Sağlanması ve bulunması en zor "Set Pieces" için bile. Ama felaket bir gözlemci gördüğünüz gibi. Filtreden "gerçekçi olmayan hedefleri ayıkla" seçeneğini seçtiğiniz zaman adam aramada görünüyor, yani gelmek istiyor ama koç olarak değil!!! Evet özellikleri itibariyle koçluk yapmak için doğmuş olan bu adam hiçbir koçluk görevini kabul etmiyor, illa ki gözlemcilik yapacağım ben diyor ama gözlemcilik özellikleri berbat. Bu nev-i şahsına münasır arkadaşı tebrik ediyorum ve her gün beni başka bir şekilde şaşırtmaya devam eden bu eşsiz oyuna da teşekkürlerimi sunuyorum! İşte harikulade gözlemcimiz!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

[IMG] [/IMG]

Bojan benım oynadıgım oyundada serbest kaldı aldım bende hemen bedavaya şimdi mükemmel oldu ve super gelısıyor bende satarım heralde bı 50ye felan

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Buyrun, FM'nin saçmalığında sınır yok. Anlaşılan o ki biz Türkiye ligini seçmeyince Türkiye'de yabancı sınırlaması da yok. Ben Betis'le oynuyorum, Türkiye ligi de açık ve Fenerbahçe'nin kadrosunda 15 tane yabancı var. Burada bir sorun yok çünkü 8 tanesini kaydedebiliyoruz ama istediğimiz kadar yabancı alabiliyoruz. Sorun olan şu ki resimden de anlayabileceğiniz gibi Fener bu 15 oyuncudan 12 tanesini kaydettirmiş. Sadece Carlos, Inıgo ve Bertran'ı kaydetmemiş. Belki de onları da canı istemediği için kaydetmemiştir. Ayrıca son kadroda yer alan da 10 tane yabancı var. Var mı bu saçmalık hakkında yorum yapacak olan? İşte resim!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şamp ligi maçı falansa istediği kadar yabancı oynatabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Sen kadronda 8 tane yabancıdan fazlasına numara verebiliyor musun? Veremiyor olman gerek; hem son maç kadrosunda 10 tane yabancı var gördüğün gibi, bu da son maçlarının kadrosu:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    http://img392.imageshack.us/img392/7768/adszadn0.png

baska bir siteden alinti yaptim ama suna bir bakabilirmisiniz ?
    Galatasaray'lı oyuncu Galatasaray yönetiminin onun Galatasaray'la görüşmesine izin vermediği için Galatasaray yönetimine kızıyor ... Ne var ki bunda .
    İlahi SI

Sayfa 9 / 22 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri