1 ile 30 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Quote Originally Posted by vincent71 View Post
    altapıda gri gözüken oyunculara kontrat verebiliyorsun ya bi öyle dene olmazsa squad selection da auto select de ayarlması lazım

yada 23 kişi seç (2si klupten yerli) sonra auto de
    Dediklerini yaptım.Gri oyuncuya kontrat öneriyorum.Ama kabul etmesi için continue deyip oyunu ilerletmem lazım.Ama İnboxta CL oyuncu seçimi için sağ alt köşede respond yazılı bir mesaj var.oyuncuları seçip göndermeden geçemiyorum o mesajı.23 kişi seçtim dediğin gibi.2 sini auto select dedim gene olmadı.GO ON HOLİDAY yapayım dedim.Onda da oyunu ne kadar oynadıgımı gösteren bilgi ekranına döndürdü.Ama çıkamadım tatile.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tamamdır hallettim.23 kişi seçtim.bunlardan 2 kişi altyapıdan gelme kabul etti.eyuvallah yardımın için.
    Last edited by chapuisat : 31.Aralık.2008 at 16:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by chapuisat View Post
    Dediklerini yaptım.Gri oyuncuya kontrat öneriyorum.Ama kabul etmesi için continue deyip oyunu ilerletmem lazım.Ama İnboxta CL oyuncu seçimi için sağ alt köşede respond yazılı bir mesaj var.oyuncuları seçip göndermeden geçemiyorum o mesajı.23 kişi seçtim dediğin gibi.2 sini auto select dedim gene olmadı.GO ON HOLİDAY yapayım dedim.Onda da oyunu ne kadar oynadıgımı gösteren bilgi ekranına döndürdü.Ama çıkamadım tatile.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tamamdır hallettim.23 kişi seçtim.bunlardan 2 kişi altyapıdan gelme kabul etti.eyuvallah yardımın için.
    Bu arada alt yapıdaki oyuncuları seçme durumu için kontrat önerme vs gibi şeyler söz konusu değil.Eğer oyuncuyu senior squad yapıp numarasını kayıt edersen (ki ettikten sonra u20 ye falan gönderebilirsin sorun olmaz) seçebilirsin.Kayıt edip u20 ye göndersen bile seçebilirsin.Eğer kayıt zamanı o oyuncular çıkmazsa seniora alıp öyle yaparsın yine.Ben hep öyle yapıyorum.

Haydi selametle!

Mesaj Yetkileri