Originally Posted by
jaguar
maç: Karşıyaka - Giresun spor maçı maçta son dakikalar Benim yönettiğim KSK 2-0 önde Atatürk stadında Hakem beş dakikalık uzatma vermiş 90 dk. da KSK kalecisi Kerem ileri de oynayan Yunus' a uzun pas atmak istiyor geriliyor topa vuruyor ve top Karşıyaka defans Oyuncusu (trsf. etmiştim) Ömer Özçelik' in kafasına çarpıp gol oluyor. (skor 2-1 dk. 90). 5 dakikalık uzatılan maçta 98. dakika da çotanaklar korner kullanıyorlar. KSK kalesinin ön direğnde iki futbolcu bulunuyor ve Giresun' un Brezilyalısı Anton' tu galiba 6 pas ile penaltı çigisi arası bomboş duruyor ve top dolayısıyla ona geliyor o da düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderiyor maçta 2-2 sonuçlanıyor şimdi all out defence yapmışım iki oyuncu nasıl öndireği savunur öndirekte hiç bir rakip futbolcu yokken niye bu acaip goller illa 90. dakika ve sonrasında oluyor ayrıca 5 dakiklaık maç nasıl 98. dakiakya kaar uzuyor maçta iki tane sarı kart var onlarda 60. dakikalarda. 80 ytl verdim ben bu oyuna ve bu nedir allah aşkına ??? Anlamak mümkün değil...