1 ile 30 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by jaguar View Post
    maç: Karşıyaka - Giresun spor maçı maçta son dakikalar Benim yönettiğim KSK 2-0 önde Atatürk stadında Hakem beş dakikalık uzatma vermiş 90 dk. da KSK kalecisi Kerem ileri de oynayan Yunus' a uzun pas atmak istiyor geriliyor topa vuruyor ve top Karşıyaka defans Oyuncusu (trsf. etmiştim) Ömer Özçelik' in kafasına çarpıp gol oluyor. (skor 2-1 dk. 90). 5 dakikalık uzatılan maçta 98. dakika da çotanaklar korner kullanıyorlar. KSK kalesinin ön direğnde iki futbolcu bulunuyor ve Giresun' un Brezilyalısı Anton' tu galiba 6 pas ile penaltı çigisi arası bomboş duruyor ve top dolayısıyla ona geliyor o da düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderiyor maçta 2-2 sonuçlanıyor şimdi all out defence yapmışım iki oyuncu nasıl öndireği savunur öndirekte hiç bir rakip futbolcu yokken niye bu acaip goller illa 90. dakika ve sonrasında oluyor ayrıca 5 dakiklaık maç nasıl 98. dakiakya kaar uzuyor maçta iki tane sarı kart var onlarda 60. dakikalarda. 80 ytl verdim ben bu oyuna ve bu nedir allah aşkına ??? Anlamak mümkün değil...
    Sitedeki kendini uzman sanan bazı arkadaşlar bu gibi durumlara kullandığınız taktikten kaynaklanıyor diyorlar,apaçık bugdur bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    KARSIYAKA

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Sitedeki kendini uzman sanan bazı arkadaşlar bu gibi durumlara kullandığınız taktikten kaynaklanıyor diyorlar,apaçık bugdur bunlar
    Bu tür olayarda sırf benim başıma gelmediğine sevindim iki maç sonra da aynın olay lehime oluştu rakip takımın defans oyunucusu (Karabüktü takım sanırım) topu uzaklaştırmak isterken top 18 in dışındaki yay çizgisindeki diğer takım arkadaşına çarptı ve top havlandıktan sonra kalecinin bakışları arasında gol oldu bende o maçı deplasmanda aldım 0-1. Ama hakkettiğimi sanmıyorum

Mesaj Yetkileri