Yine Maçta Kaç Gol Olacağini Bilmişim![]()
Yine Maçta Kaç Gol Olacağini Bilmişim![]()
Cristiano Ronaldo Gelse Meiraya Sorun Değil mi
Çok iy gdiyorsun..Kewell'ı sat tabi.. Yedek bir sol al derim türk.. Eren Albayrak diyorum..Ucuzdur şimdi o
Sentugo.
En iyisi Alt üst oyna Sen
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bilmiyorum Ama Şuan Gerek Yok Gibi Hasan Dakika Alamıyor Hakan Balta Volkan ikilisini bazen ilerde oynatabiliyorum Ayrıca Ferdi'yi Kiralık Veremedik Yurt içinden Teklif gelmedi Yurt dışına gitmek istemedi.Ara sıra onu oynatıyorum.İyi Oynıyor Gerekmiycek gibi sol tarafa Daha çok 10 Numara Lazım bize Lincoln Sürekli sakat oynadığı maçda 1 ay sakatlıyorlar.
Fener Maçı Skor Tahminleri Bekliyorum Birazdan Geliyor Maç Ayrıca Trabzon'uda Yapıyorum Şuan Onun Tahminleri'de Bekliyorum 1 Duş Alacam Maçdan sonra terim soğumadanSonra Maçları Yükliycem
![]()
Last edited by RequiemS : 07.Ocak.2009 at 00:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardeşim iyi maçlar ŞL'den grub atlarsın diye düşünüyorum.
Dostum -9 pa lı Wijnaldum senin işini görür. Bu oyunda da süper adam. Kıy paraya.. Daha sonra 3-4 katına satarsın satmak istersen ki bencesatmak istemiceksin ama o ayrılmak isticek (Çünkü ben almıştım Galatasaraya falan ordan biliyorum)
Lulinha var ama sağ kanantta da oynayabiliyor..
Ferdi ilerde gelişiyor aslında. Kendi kariyerimden biliyorum.. Ona özellik ekleyebilirsin.. (Ben sol taraftan dribling yap dedim onauyum sağladı) Ve Kewell'ı da satamazsan onun hocası yaptır.. Ama Ferdi Galatasaray'a yakışan bir oyuncu değil.. Genede sen bilirsin
Fener maçı 4-2 biter.. Kim kazanır diye bir şey demiyorum![]()
Sentugo.
Olm al Wijnaldum u![]()
Forvette zaten en baba adamlardan birisi sendeCardoza yı al ne diyim
10 M falan vermen lazım gerçi demi
Sentugo.
Saraçoğlunda Cimbom'un Pençe İzi!
İyi Oynadık Kazandık.Gene iyi Savunma Yapdığımız için Mutluyuz.Gayet Yorucu Bir Dönem Oluyor Sakatlarımız'da Çok Puanlar Altın Değerinde.
Az Gittik Öz Gittik!
Oyunun Hakimi Trabzon'du Yorgunluk vardı Takımda.İyi Savunma 3 Puan Getirdi Mutluyuz.İstatislikler Herşeyi Ortaya Koyuyor Zaten.
Antalya Sağanağı Samiyene Taşıdı!
Yorgunluk Olmasına Rağmen Oyuna Hakimdik.Bu Maçla Kaptan Lincoln Sahaya Döndü Golle Döndü Sevindirici.Emre Güngörün defanstan yapdığı Asistse ilginçti.Şişirilen Topa Kafa Vurarak Gol Yapdı Pavel.
Cimbomun Transfer Haberleri Çok Yakında!!
Hangi Ünlü ve Tecrübeli isim Cimbomla Flört Ediyor?
Hangi Türk Asıllı Futbolcu Cimbom Yolunu Tuttu?
Cimbomun Yeni Yıldız Forveti Kim?
Cimboma Yeni Kanat Oyuncusu!
kesin açık ara şampiyonsun helal be muhteşem takım kurmuşsun kardeşim Allah nazardan saklasın tekrar tebrik ederim
Ünlü tecrübeli isim galiba defansa
Kenedy bakırcıoğlu Gs mi oluyor??
Yeni yıldız forvet mi kimKim kaldı la
Cİmcoma yeni kant oyuncusu Yattara'yı istiyoruzSol kanada dandik bir isim demekki Kayseriden Mehmet Eren var aslında
Sentugo.
Transfer Çalışmaları Gece eklenecekdir.
Van nistelroy'la Yıldıraydır
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Gomis yada Kone orta sahada ise Nuri Şahin diyorum başka birşey demiyorum![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
son skorlar güzel
Aslan Yaralandı!
Cimbom Ligde Yorgunluk ve Sakatlıkla Baş Etmeye Çalışırken.Beşiktaş'dan Çok Büyük Bir Darbe Yedi 5-0 Geriye Düşdüğü Maçda 5-3 Yapdı.Tekniktrektör Maçdan sonra tüm suç bende yanlış bir taktik uyguladım.Oyuncularıma çok yüklendim dedi...Öte Yandan Maç Dönebilirdi Ama Forvetlerimiz Formsuz Diyerek Ekledi...
FTK'da 4 Maçda 12 Puan!
Yorgunluklara Rağmen Kazanmasını Bildik Mutluyuz Diyen Oyuncular Başka Açıklama Vermekden Kaçındı.
Çeyrek Finalde ilk Maç Aslanın!
Koceliye Sert Oyun Yaramadı Çok fazla sarı kart ve 2 kırmızı gören koceli kaleye şut dahi atamadı.Yeni Transfer Ronaldo Sahalara Gol ile Döndü...
![]()
Ronaldo Artık Aslan!
Ronaldo Yaşadığı Büyük Sakatlıkdan Sonra Kariyerinin Son Noktalarını Galatasaray'a Katkı Sağlamak ve Genç Futbolculara tecrübelerini aktarmak için geldiğini bunda Roberto Carlos'un Büyük Payının Olduğunu Söyledi...
Daniel Ünal'de Aslan!
Az Türkçesiyle Galasaray Gibi Büyük bir camia'ya katılmak gurur duyduğunu Burada Çok işler yapacağını söyledi.Öte yandan oyuncunun Transferinde Orta Sahanın Ortası ve Forvet Arkası Oynıyabilmesinin Büyük Payının oldugu Söylendi...
Seleznyov Büyük Form'unun Sonucu Cimbomda!
Gençler Birliğinde Ligin ilk yarısında 14 Gol atması ve Kırmızı-Siyahlıları Ligde iyi Bir Konuma Getirmesi ve büyük Formu Cimbom'a gelmesine katkı sağladı.Cimbomda Forvet Hattında 4 Yabancı Futbolcu Ümit ve Yaser'in De katkısıyla Çok Karışacak.
Cimbom'a Süper Genç!
Galatasaraya Gelen Wijnaldum Kiralık Statüsüne Geçirilerek Yedek Bırakıldı Kulüp bulamassa Forvet Hattından Bir Yabancıyı Kesebilir...
Eduardo Costa ve Kewell Yabancı Klüplere Kiralık Verildi...
Şampiyonlar Liginde Rakip Turnuvanın Favorisi Real Madrid!
Hoca'ya Göre Galatasaray'ın Şansı %50
![]()
benim için transferler süpriz oldu.ama güzel transferler hayırlı olsun.
ronaldoya gerek yok yav.
Seleznyov Büyük Form'unun Sonucu Cimbomda!
Gençler Birliğinde Ligin ilk yarısında 14 Gol atması ve Kırmızı-Siyahlıları Ligde iyi Bir Konuma Getirmesi ve büyük Formu Cimbom'a gelmesine katkı sağladı.Cimbomda Forvet Hattında 4 Yabancı Futbolcu Ümit ve Yaser'in De katkısıyla Çok Karışacak.
Bu adam benım kariyerde de GB de süper baya para verdik aldık inşallah patlamaz elimizde seninki gibi kardeş:S
ısrarla Laurito diyorum baska da bişey demiyorum yaw
koskoca forumda Laurito'yu alan yok.. ben zamanında iptal ettim transferini şimdi bin pişmanım param da yok alamıyorum..
Teşekürler.Pogre Kafa Toplarında Çok iyi Yanına Hareketli Bir Forvet Bulmam Lazım Keirrison çok Formsuz 2.Sezon Düzelir Diyorlar Bekliyorum![]()
Keirrison bende 2 sezondur çok formsuz
atıyor atmıyo değil ama kaçırdığı goller saç baş yoldurtuyo..
kaçırdıklarının yarısını atsa ligte en az 35-40 gol atar o kadar pozisyona giriyo
Wijnaldum'a sevindim. Ama görüceksin. 10 numara nedemek öğretcek herkese..
Sentugo.