İngiltere liginde oynayan takımla demi. Sen içimi okudun.. Dedim belki İngiltere'den oyuncu alırımOraya yollarm falan ama.. İkidir aratıyorum pivot kulüp biri Nilüfer Belediyesi çıkıyor en iyisi, diğerinde Türk takım çıkmıyor.. Ama dediğin gibi artık onlarla anlaşmamı kesip bir iki commercial ve bir de gerçekten kaliteli Türk takımı aile anlaşıcam.. Yoksa olmaz öyle..
Salgado bize geldi 2 maç oynadı hazırlık sonra 3 ay sakatlandı.. İlk yarının sonrlarına doğru 7.14 ortamalası vardı. Ve bence bu çok iyi. Taraftar beğenmedi oyuncuyu ilk başlarda ama daha sonradan hatalarını anladılar. 3-4 asisti 1 de golü var ligte.. Ama sonuçta 34 yaşına girdi bu oyunda.. Seneye 35..Bir sonraki sezon onu düşünmüyorum..
NOT:Yönetimle bu sene yapılan görüşmede ne Stadumun büyütüleceği, ne antranman tesislerinn geliştirileceği(Türkiye'de en iyi tesslerden birisi bizde diyorlar) ne de gençlerin tesislerinin geliştirileceği söylendi.. Biraz üzüldüm. Kupa getirdim lan dedim ben bu kulübe ama yemediler istersen Ultimatom yap dediler
Şimdi gelelim 27. haftaya kadar olan lig maçlarına... Çok ciddi başarılar alamay başladım maçlarda.. YOrumlarda bunun etkisini hemen gösterdi..
22. Hafta Lig Durumu
Baskın taraf onlardı. O yüzden şanslıyız..
Beraberlik bize yetmez aslında neyse.
27. Hafta Lig Durumu
![]()

Maçlarda Süper Gidiyorsun Salgado ilginç Olmuş biraz yaşlı ama form düzeyi nasıl?
Oraya yollarm falan ama.. İkidir aratıyorum pivot kulüp biri Nilüfer Belediyesi çıkıyor en iyisi, diğerinde Türk takım çıkmıyor.. Ama dediğin gibi artık onlarla anlaşmamı kesip bir iki commercial ve bir de gerçekten kaliteli Türk takımı aile anlaşıcam.. Yoksa olmaz öyle..
Bir sonraki sezon onu düşünmüyorum..