1 ile 30 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Hybrid View

ilhan parlak harika transfer oynatırsan muhteşem bir oyuncu olur mutlaka oynat forvetin sağında

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ŞAHİNLER YİNE GALİBİYETLE TANIŞAMADI

“Aslında maçı kazanabilirdik.Ama olmadı ligdeki bu kötü gidişata önlemek için elimizden geleni yapacağız şimdi tek düşüncemiz Sporting maçı"

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cengavs View Post
    ilhan parlak harika transfer oynatırsan muhteşem bir oyuncu olur mutlaka oynat forvetin sağında
    Ya ilk yarı şimdi bitti fazla forma şansı vermedim ama bundan sonra oynatırım normalde hep maç maç koyuyordum ama lige kötü başlayınca oyuna girip çıkıp onunla uğraşmak istemedim.taktiklere rakiplere yoğunlaştım 2. yarı ilhanı deneyeceğim tavsiyen için saol
    Last edited by sayinriza : 07.Ocak.2009 at 18:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

UEFA İLK MAÇI
    GAZİANTEPSPOR SÜPRİZ YAPAMADI

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

KIRMIZI ŞAHİNLER KAZANMAYI UNUTTU

Ligin 4. haftası bitmesine rağmen Gaziantepspor hala galibiyet alamadı.Rıza hoca basın toplantısında "oyuncularımla hafta içi bir toplantı yapıp neden galip gelemediğimizle ilgili düşüncelerini alacağım.Daha sonra sorunları tekrar gözden geçireceğini belirtti.".

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    KIRMIZI ŞAHİNLER 3 PUANI HATIRLADI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    A.MADRİD EZDİ

Last edited by sayinriza : 07.Ocak.2009 at 18:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

KIRMIZI ŞAHİNLER LİDERİ DEVİRDİ.

Gaziantepspor lider trabzonsporu devirerek 2. galibiyetini aldı.Gaziantepspor teknik direktörü maçtan sonra
    "İyi oynamadan 3 puanı aldık hala takım istediğim düzeydi değil ama 3 puan almak güzel oldu takıma moral getireceğine inanıyorum. bugün kalecimin performansı beni menun etti "

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

İSTİKRARSIZLIK DEVAM EDİYOR

Gaziantepspor deplasmanda Kayserispora 2-0 yenildi.Kırmızı-siyahlı ekibin kaleye sadece 3 şutu vardı.Maçın farklı olmaması ise tamamen şanstı.Maçtan sonra eleştirilerin odağında ki isim ise Rıza Sayın'dı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ANTEP KARTALA PATLADI:6-1

Last edited by sayinriza : 07.Ocak.2009 at 19:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GAZİANTEPSPOR UEFA DA PUANLA TANIŞTI

UEFA 3. maçından zurich deplsamanına giden kırmızı-siyahlılar rakiplerine adeta futbol dersi verdi.Zurich kaleye sadece 1 şut çekebildi.Gaziantepsporun ise kaçırdığı pozisyonlar saç baş yoldurdu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    -ANTALYASPOR:1-GAZİANTEPSPOR:2

Kırmızı şahinler 51. dakikada yenik duruma düştükleri maçı bırakmayarak Beto ve Tabatanın golleriyle çevirmesini bildi.Rıza Sayın maçtan sonra kendisine uzatılan mikrofonlara
    "3 puan için mutluyuz " diyerek kısa bir açıklama yaptı,

Last edited by sayinriza : 07.Ocak.2009 at 19:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri