valla aslına bakarsan bunun gibi birkaç oyuncuda daha düşmedi, del piero, totti gibi..bi henry baya düşmüştü..
tabi tekniğin azalmaması mantıklı ama bu kadar da yüksek kalması da ilginç, yani adam teknik özellikler de oyunun nerdeyse en iyisi![]()
valla aslına bakarsan bunun gibi birkaç oyuncuda daha düşmedi, del piero, totti gibi..bi henry baya düşmüştü..
tabi tekniğin azalmaması mantıklı ama bu kadar da yüksek kalması da ilginç, yani adam teknik özellikler de oyunun nerdeyse en iyisi![]()
CL için 25 oyuncu seçip göndermem lazım UEFA ya.Ama altyapıdan gelen 4 oyuncuyu bildirme zorunluluğu var.Volkan Babacan la Semih'i bildirdim.Senior Squad da başka altyapıdan gelen oyuncu yok.Olanlar kirada çünkü.Alttan oyuncu çıkartıyorum asıl kadroma.Onların yanında da INE yazıyor.Seçemiyorum onlarada.Anlayacağınız oyun devam etmiyor şu anda.Önerisi olan varsa çok mutlu olurum.
altapıda gri gözüken oyunculara kontrat verebiliyorsun ya bi öyle dene olmazsa squad selection da auto select de ayarlması lazım
yada 23 kişi seç (2si klupten yerli) sonra auto de
iLGİNÇ SAYILABİLİR
![]()
Dediklerini yaptım.Gri oyuncuya kontrat öneriyorum.Ama kabul etmesi için continue deyip oyunu ilerletmem lazım.Ama İnboxta CL oyuncu seçimi için sağ alt köşede respond yazılı bir mesaj var.oyuncuları seçip göndermeden geçemiyorum o mesajı.23 kişi seçtim dediğin gibi.2 sini auto select dedim gene olmadı.GO ON HOLİDAY yapayım dedim.Onda da oyunu ne kadar oynadıgımı gösteren bilgi ekranına döndürdü.Ama çıkamadım tatile.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamamdır hallettim.23 kişi seçtim.bunlardan 2 kişi altyapıdan gelme kabul etti.eyuvallah yardımın için.
Last edited by chapuisat : 31.Aralık.2008 at 16:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yorum sizin
nappyboy, yorum basit; bariz şike varkaç para verdin açıkla
![]()
Bu arada alt yapıdaki oyuncuları seçme durumu için kontrat önerme vs gibi şeyler söz konusu değil.Eğer oyuncuyu senior squad yapıp numarasını kayıt edersen (ki ettikten sonra u20 ye falan gönderebilirsin sorun olmaz) seçebilirsin.Kayıt edip u20 ye göndersen bile seçebilirsin.Eğer kayıt zamanı o oyuncular çıkmazsa seniora alıp öyle yaparsın yine.Ben hep öyle yapıyorum.
Haydi selametle!
maç: Karşıyaka - Giresun spor maçı maçta son dakikalar Benim yönettiğim KSK 2-0 önde Atatürk stadında Hakem beş dakikalık uzatma vermiş 90 dk. da KSK kalecisi Kerem ileri de oynayan Yunus' a uzun pas atmak istiyor geriliyor topa vuruyor ve top Karşıyaka defans Oyuncusu (trsf. etmiştim) Ömer Özçelik' in kafasına çarpıp gol oluyor. (skor 2-1 dk. 90). 5 dakikalık uzatılan maçta 98. dakika da çotanaklar korner kullanıyorlar. KSK kalesinin ön direğnde iki futbolcu bulunuyor ve Giresun' un Brezilyalısı Anton' tu galiba 6 pas ile penaltı çigisi arası bomboş duruyor ve top dolayısıyla ona geliyor o da düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderiyor maçta 2-2 sonuçlanıyor şimdi all out defence yapmışım iki oyuncu nasıl öndireği savunur öndirekte hiç bir rakip futbolcu yokken niye bu acaip goller illa 90. dakika ve sonrasında oluyor ayrıca 5 dakiklaık maç nasıl 98. dakiakya kaar uzuyor maçta iki tane sarı kart var onlarda 60. dakikalarda. 80 ytl verdim ben bu oyuna ve bu nedir allah aşkına ??? Anlamak mümkün değil...
Volkan kaleden kaleye gol attı yahu şaka gibi![]()
Merhaba Arkadaşlar hayırlı akşamlar.
Oynadığım oyunda son dakikada bir gol attım, ve bu ofsayt gerekçesiyle sayılmadı, benimde canım sıkıldı nasıl verilmez böyle temiz bir gol diye biraz inceledim şimdi bu hakem bey'in durduğu yer doğru mu sizce?
+ top ayaktan çıkmadan önce hiç bir problem yok ve sayın yan hakem ofsayt veriyor. !
orda durarak neyi belirtiyor anlamış değilim acaba ilk ayaktan çıktığı anda mı ofsayt kararını verdi sayın yan hakem bey.
buyrun ekran görüntüsü.
bende sorun varsa belirtiniz.
telegol tadında irdelemişin
olabilir şeyler bunlar hakemde arasıra hata yapar.
Bu tür olayarda sırf benim başıma gelmediğine sevindimiki maç sonra da aynın olay lehime oluştu rakip takımın defans oyunucusu (Karabüktü takım sanırım) topu uzaklaştırmak isterken top 18 in dışındaki yay çizgisindeki diğer takım arkadaşına çarptı ve top havlandıktan sonra kalecinin bakışları arasında gol oldu bende o maçı deplasmanda aldım 0-1. Ama hakkettiğimi sanmıyorum
![]()
Kaleci kalesinde yok top çizgiyi geçicek gol atıcaz forvetim topu nasıl başardıysa dışarı attı <<<çizgiden zuhahahah
http://img392.imageshack.us/img392/7768/adszadn0.png
baska bir siteden alinti yaptim ama suna bir bakabilirmisiniz ?
Şimdi arkadaşlar Yunanistan U-19 takımını çalıştıran bu zat-ı muhterem özelliklerinden de gördüğünüz üzere kalecilik dışında diğer 7 antrenman grubu için de 7 yıldızlı bir koç adayı. Sağlanması ve bulunması en zor "Set Pieces" için bile. Ama felaket bir gözlemci gördüğünüz gibi. Filtreden "gerçekçi olmayan hedefleri ayıkla" seçeneğini seçtiğiniz zaman adam aramada görünüyor, yani gelmek istiyor ama koç olarak değil!!! Evet özellikleri itibariyle koçluk yapmak için doğmuş olan bu adam hiçbir koçluk görevini kabul etmiyor, illa ki gözlemcilik yapacağım ben diyor ama gözlemcilik özellikleri berbat. Bu nev-i şahsına münasır arkadaşı tebrik ediyorum ve her gün beni başka bir şekilde şaşırtmaya devam eden bu eşsiz oyuna da teşekkürlerimi sunuyorum! İşte harikulade gözlemcimiz!
![]()
Buyrun, FM'nin saçmalığında sınır yok. Anlaşılan o ki biz Türkiye ligini seçmeyince Türkiye'de yabancı sınırlaması da yok. Ben Betis'le oynuyorum, Türkiye ligi de açık ve Fenerbahçe'nin kadrosunda 15 tane yabancı var. Burada bir sorun yok çünkü 8 tanesini kaydedebiliyoruz ama istediğimiz kadar yabancı alabiliyoruz. Sorun olan şu ki resimden de anlayabileceğiniz gibi Fener bu 15 oyuncudan 12 tanesini kaydettirmiş. Sadece Carlos, Inıgo ve Bertran'ı kaydetmemiş. Belki de onları da canı istemediği için kaydetmemiştir. Ayrıca son kadroda yer alan da 10 tane yabancı var. Var mı bu saçmalık hakkında yorum yapacak olan? İşte resim!
![]()
şamp ligi maçı falansa istediği kadar yabancı oynatabilir.