-
selçuk u ben 3 farklı fenerbahçe kariyerimde oynattım.1 tanesinde 1,5 sezon ilk 11 oynadı,geriye kalanlarda rotasyonda sezonda yaklaşık 15-20 arası maç yaptı.genelde kupa ve önemli maçlar öncesi kendi evimdeki kolay maçlarda oynattım. bu 3 kariyerimde de performansı gayet iyiydi. gerçekteki gibi kornerden çok gol attığını hatrlamıyorum ama çoğu uzaktan ve ceza sahası yayından olmak üzere sezonda ortalama 5-6 gole ulaştı. ilk 11 oynattığım sezonda da 8 gol atmıştı.bu seneki çıkışını araştırmacı da dikkatle izlemiştir umarım, benim düşüncem heading ve off the ball özelliklerinin yükseltilmesi gerektiğidir. ayrıca pressure özelliği kaç bilmiyorum ama bence düşük olması gerekir. selçuk maç fenerbahçe nin lehine değilse topu kaptırırım korkusuyla genelde kısa paslarla oynuyor,ama maalesef josico ve maldonado boş alana kaçmadıkları için ya kaptırıyor ya da gereksiz dikiyor. fakat ne zaman fenerbahçe farkı açsa oyunu daha rahat ve görerek oynuyor,kanatlara 30-40 metrelik toplar atıyor,hatta seyrek bile olsa isabetli uzun paslar atıyor. gerçi bu genel olarak türk futbolcusunun sorunu,uğu boral da da var aynı güvensizlik.
bir de son olarak deivid in vision özelliğini öğrenebilir miyim?
Mesaj Yetkileri