Benim oynadığım kariyerlerde de böyle bi durum vardı ama bu durum benimle birlikte öncelikle Avrupa'ya katılmak,sonra Türkiye'de kupalar kazanmak ve daha sonra uzun vadede Uefa ve Şampiyonlar liginde söz sahibi olantakımlardan olmak olucak.. Ve bu şekilde de oluyor.. Olucak.
08 kariyerim iyiydi. Oradaki transferler daha iyiydi, ilk sezon için hedefimden biraz uşaklaşmışa benziyorum. Ama mutlu günler yakındadır dostum.
Transfer sezonunun ne kadar iyi geçtiğini gelce sezon göreceksin. Çünkü devre arasında yaptığım tüm transfer gelecek sezon için oldu. 1 M euro'ya ne kadar kaliteli futbolcu alınabilir şaşıcaksın kardeşim. Bu 09'da Bursaspor'a transfer yapmak çok zor. Bütçesi az, haftalık maaşlar az, tanınmışlığı az, bizim ilgilendiğimiz tüm futbolcularla başka kalitelitakımlar ilgilinip onlar aldığı için bu sezon biraz yalan olduk. Ama dediğim gibi işimi garantiye aldım ve gelecek sezon sana şöyle anlatayım, her bölgede herkesin bir yedeği var. (Oynuyoum şu anda 09-10 sezonunu)
Ertuğrul Sağlam Hayırlı Olsun harbiden.. İyi bi konuşma yapmış. Saygılı efendi bir insan. İnşallah Bursaspor'a bir yaarı dokunur(ki Sercan içinde çok iyi oldu, çünkü gençleri de oynatıor) deyip kariyerime devam ediyorum..
Arkadaşlar Şu durumdandolaı özür diliyorum. Çünkğ maçlar tek tek yayınlayamadım. Hepsinde özet geçtim. Çünkü Vizelerim vadı oynarken, Sınavlarım projelerim vardı (ki hala var) O yüzden çok uğraşamadım. Ama budan sonra elimden geldiğince hepsini koymaya çalışacağım.
ARDA YILIN OYUNCUSU SEÇİLDİ. LİNCOLN YILIN YABANCI OYUNUSU SEÇİLDİ.MUSTAFA DENİZLİ EN İYİ TEKNİK ADAM OLURKEN, BİZİM TAKIMDAN MARCELİNHO GOL KRALI OLDU.
Gelecek sezon için küçük bir haber..
Arkadaşlar bundan sonra yayınlayacağım şeyde, Hazırlık maçları ve Çok Övdüğüm TRANSFERLERİMDEN bahsedicem.. Ve Beşiktaş ile Oynana Süper Kupa maçını
Yorumları Eksik etmeyiniz efendim![]()