1 ile 30 arası toplam 359 sonuç

Konu: 2.Durak Kasımpaşa [4.Sezon] (9.2.0)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kardeşim bu ne hal ya toparlan...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    benimkini direk kullanmak zorunda da değilsin zaten... şöyle bir göz at,mantıgına ters düşen taraflarını tartışmaya aç ve değişiklik yapman gerekirse değiştir...sonuçta her antrenör kendi mantıgıyla taktik üretiyor kimi çok gol atıp çok gol yiyor,kimi az gol atıp az gol yiyor..kimi de çok atıp az yiyor herkes 3. nün peşinde ama onu yakalamayı çok kolay yapmamış oyun yapımcıları... her taktiğin zaafiyeti oluyor... mesela benim taktik (4-1-3-1-1 olan) mükemmele yakın savunma ama hücumda kalite eksik... eğer iyi oyuncuların yoksa zorlanabilirsin kapalı oynayan takımlara karşı. ama anladıgım kadarıyla sen zaten güçsüzsün,millet sana saldıracagı için tavsiyem benim taktik paketinden 2 forvetli giriş taktiğini kullanman.... yani küçük takımı yönetirken geriye yaslandınmı senin savunma yapamayan oyuncuların zaafiyeti daha da ortaya çıkıyor ve çok kötü maçlar oluyor en azından hücum oynarsan rakip çok rahat çıkamayacagı için savunma zaafiyetin göze görünmez... tabiki sadece benim fikrim
    Çok ufak bir değişikle 4-1-2-1-2 Giriş taktiğini kullanıyorum.İlk maçta gözlemlerim top hep benim ayağımda.Ama benim oyuncularım sağolsunlar topu 3-4 saniye ayaklarında tutamıyorlar.Ayrıca defans çizgisi önde olduğundan kaleciyle çok karşı karşıya kalıyorlar.Yani oyunu sen oynuyorsun onlar gol atıyor.Benim oyuncularla ancak bu kadar.
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    yanlız hasan abinin taktiği hemen etkisini göstermiyo kötü sonuç alırsan vazgeçme taktikten .. 3-4 maç sonra takım oturur sabırlı olmak lazım =)
    hem sen mağlubiyet hakkını doldurmussun hedef 30 maç 90 puan olmalı
    Zor.Çok zor.Hedef Süper Lig'ti.Şu anda ligde tutanmak.
    Quote Originally Posted by magirus View Post
    süpersin berkay,en azından sonuncu yaptığın takım bu sefer Atletico Madrid değil
    A.Madrid'ten sonra sıra Kasımpaşa'da
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    kardeşim bu ne hal ya toparlan...
    Valla oyuncularım hele forvetlerim çok kötüler ya.Bakalım.Yarıda baya oyuncu serbest kalıyor.İlgilendiğim birkaç oyuncu var.Takımda açık gördüğüm yerler.DC,AMR,AMC,FC bu mevkilere adam aldıkmı bu iş tamamdır.

Bank Asya 1.Lig 5.Hafta

Fortis Türkiye Kupası Grubum

Bugünlük bu kadar.Şimdi yazılıma çalışcam.

Mesaj Yetkileri