.Az gayret
..
Tablodaki Pts. Bölümünün Üzerine Gel Tıkla Tablo Ters Döner Seninde Moralin Düzelir![]()
Rezil oldun Berkay.![]()
![]()
![]()
kasımpaşa ile 4 sezon gayet güzelama artık süper ligin zirvesine giden yolculuk lazım
başarılar...
düştüğün durumdan hemen sıkılıp oyunu bırakmasabır ve azimle düzelir bu takım... tabi kovarlarsa durum değişir...
sen bilirsin ama benim tek forvetli taktiği bir dene istersen. kendin düzenleme de yapabilirsin üzerinde...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
[quote=nannar;1349600]kasımpaşa ile 4 sezon gayet güzelama artık süper ligin zirvesine giden yolculuk lazım
başarılar...
quote]
Kasımpaşa ile 4.sezon değil FB ile 3 sezon oynadı 4.sezonda kasımpaşaya geldi![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
![]()
Abi genelde başkalarının yaptığı taktiği kullanmam.Ama senin kariyerini takip ediyorum.Fm'den ne kadar iyi anladığınıda biliyorum.Bu yüzden senin taktiğini kullanmak en mantıklısı.Akşama doğru maçları oynayıp,eklerim.![]()
benimkini direk kullanmak zorunda da değilsin zaten... şöyle bir göz at,mantıgına ters düşen taraflarını tartışmaya aç ve değişiklik yapman gerekirse değiştir...sonuçta her antrenör kendi mantıgıyla taktik üretiyorkimi çok gol atıp çok gol yiyor,kimi az gol atıp az gol yiyor..kimi de çok atıp az yiyor
herkes 3. nün peşinde ama onu yakalamayı çok kolay yapmamış oyun yapımcıları... her taktiğin zaafiyeti oluyor... mesela benim taktik (4-1-3-1-1 olan) mükemmele yakın savunma ama hücumda kalite eksik... eğer iyi oyuncuların yoksa zorlanabilirsin kapalı oynayan takımlara karşı. ama anladıgım kadarıyla sen zaten güçsüzsün,millet sana saldıracagı için tavsiyem benim taktik paketinden 2 forvetli giriş taktiğini kullanman.... yani küçük takımı yönetirken geriye yaslandınmı senin savunma yapamayan oyuncuların zaafiyeti daha da ortaya çıkıyor ve çok kötü maçlar oluyor
en azından hücum oynarsan rakip çok rahat çıkamayacagı için savunma zaafiyetin göze görünmez... tabiki sadece benim fikrim
![]()
yanlız hasan abinin taktiği hemen etkisini göstermiyo kötü sonuç alırsan vazgeçme taktikten .. 3-4 maç sonra takım oturur sabırlı olmak lazım =)
hem sen mağlubiyet hakkını doldurmussun hedef 30 maç 90 puan olmalı![]()
süpersin berkay,en azından sonuncu yaptığın takım bu sefer Atletico Madrid değil![]()
ya beyler bu arada aslında b unu taktik yolladıgım yere de yazacagım ama buraya da yazayım... benim antreman ve taktik sihirli değinek değil... herşeyi anında beklemeyin... taktiğin ve antremanın oturması için sabırlı olun... aslında hangi taktik olursa olsun iyi bir mantıkla ve dizilişi düzgün olursa zamanla oturuyor... ama varya yakında şu ankinden daha güzel işleyen bir taktik yaparak çıkacagım karşınıza... hem saldıran hem de az yiyen bir taktiknasıl oalcak bilmiyorum ama deneyeceğim...
abi o dediğini en iyi fransızlar yapıyor yaw
onları model almak lazım
olur mu abi ya marsilya çok iyi yapıyo onu..adamların savunmacıları kötü olmasına rağmen gol yemiyorlar fazla
ama en az 2 gol atıyolar maçlarında
kardeşim bu ne hal yatoparlan...
Çok ufak bir değişikle 4-1-2-1-2 Giriş taktiğini kullanıyorum.İlk maçta gözlemlerim top hep benim ayağımda.Ama benim oyuncularım sağolsunlar topu 3-4 saniye ayaklarında tutamıyorlar.Ayrıca defans çizgisi önde olduğundan kaleciyle çok karşı karşıya kalıyorlar.Yani oyunu sen oynuyorsun onlar gol atıyor.Benim oyuncularla ancak bu kadar.
Zor.Çok zor.Hedef Süper Lig'ti.Şu anda ligde tutanmak.
A.Madrid'ten sonra sıra Kasımpaşa'da
Valla oyuncularım hele forvetlerim çok kötüler ya.Bakalım.Yarıda baya oyuncu serbest kalıyor.İlgilendiğim birkaç oyuncu var.Takımda açık gördüğüm yerler.DC,AMR,AMC,FC bu mevkilere adam aldıkmı bu iş tamamdır.
Bank Asya 1.Lig 5.Hafta
Fortis Türkiye Kupası Grubum
Bugünlük bu kadar.Şimdi yazılıma çalışcam.![]()
Berkay Kasımpaşa kadronu göreiblir miyiz yada Erhan Küçük takımda mı ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Grupdan Sivası Yenersen Çıkarsın.
Gol atmışsın tebrikler.![]()
Last edited by Bekq : 12.Ocak.2009 at 20:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gelişme var.![]()
hadi artık dibe vurup çıkışa geçmenin vakti gelmedi mi?
kötü berkay
Düşüceksin Eminim![]()
Çarşambaspor'a gel beraber takılırız.![]()
Evet arkadaşlar kariyerimi burada noktalamak istiyorum.4.Sezon boyunca çok eğlenceli bir kariyer oldu.Ama yok yahu.Ben Fenerbahçe'yi TSL'de şampiyon yapamamış adam Kasımpaşa ile nereye kadar.
Tek beraberliğim bile yok ligde şu ana kadar.Bu kariyeri kapıyorum ama yeni kariyer ile sizlerle olacağım.
![]()
Hangi takımı düşünüyorsun ?