Sayfa 25 / 50 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Bunu bir eksiklik olarak görmemek lazım.
    Jumping= boy + sıçrama yeteneği
    Örneğin boyu 180 cm olan bir oyuncu 25 cm sıçrıyorsa,boyu 190 olan 10 cm zıplayan birinden daha fazla jumping alır FMde.
    Böylece gerçeğe uygun bir şekilde oynanabilir.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barışcım şöyle düşün bir de :

Baskette benim benden 6-7 santim uzun arkadaşıma göre kol avantajım var.Ne yapayım uzun

Neyse konuya gelecek olursak:

X kişi var 1.80 müthiş zıplıyor sadece örnek veriyorum 50 santim zıpladı diyelim yerden .etti sana 2.30.

Y kişisi 2.02 boyunda yerden kımıldayamıyor 10 santim havalanabiliyor .2.12 'ye geliyor.

X in jumping ine oyunda diyelim ki maksimum bir 2.45 degeri hesaplandı.

X e 1.80 olmasına rağmen jumping e 17 verirsin Y 'ye 2.02 olmasına rağmen jumping 12 ya da 13.farazi olarak.

Bunano 1.60 boyuyla 40 santim zıplasın isterse top kapma anında 2.02 lik adamın boyuna bile gelemiyor.

Hesaplama yapılırken boy + yerden yükselme hesaba katılarak üst kademeden alt kademeye doğru bir hesap yapılmış yani bir yanlışlık yok.

Öncelikle yazdıklarınız için teşekkür ederim.

Verilen tanıma göre doğru hesaplamalar yapılıyor bnm ona bi itirazım yok zaten.

Jumping-zıplama-sıçarama- :yerden nekadar yükseldiğimiz demek değil midir??en azından sözlükte öyle yazıyor.

nekadar zıpladın dese biri 50cm,25cm 10 cm...vs deriz..

ne kadar yüksekliğe ulaştın derse 2.20,2.30,1.90...vs deriz.
    bu iki tanım arasında fark var.

oyunda kullanılan ne kadar yüksekliiğe ulaştığı..iş böyle olunca yerden iyi yükselen oyunculara gerçek değerler verilememiş oluyo.buda (bana göre) gerçekçiliği düşürüyor..

eğer oyuna artık 3D girdiyse bu jumping konusunun düzeltilmesi gerek değil midir??Görüntü olarak hiç gerçekçi deil..(ki bu düzelmesi gereken birçok şeyden bir tanesi sadece 3d için)

daha sonra kilo var...onlara hiç girmeyeyim..

Sözlük anlamı konusunda kesinlikle haklısın ancak hedef kimin topa ulaşacağıysa onda bir sorun yok.
    Bunun yanında bu oyunu programlayanların senin söylediğin bütün o özellikleri(boy,kilo,sıçrama) oyuna yansıtabileceklerini düşünüyorum.Belkide 10.0.0 da görebileceğiz.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by baristayfur View Post

eğer oyuna artık 3D girdiyse bu jumping konusunun düzeltilmesi gerek değil midir??Görüntü olarak hiç gerçekçi deil..(ki bu düzelmesi gereken birçok şeyden bir tanesi sadece 3d için)
    Arastirma acisindan bir oyuncunun ayaklarinin yerden ne kadar kesildigini olcmek, kafasinin nereye kadar ciktigini olcmekten daha farkli ve daha zahmetli bir is.

Ayni zamanda oyunda karsilastirma acisindan hem boy hem de ziplama becerisini iceren bir ozelligi karsilastirmak, boyu ve ziplama becerisini karsilastirmaktan daha kolay olacaktir.

Yakin zamanda degismeyecek bu ozelligin tanimi.

Yakin zamanda degismeyecek bu ozelligin tanimi.
    Değişmek zorunda ama artık.önceden 2D oyunu izliodk,anlamıyoduk kimin nekadar zıpladığını.Fakat oyunumuz artık 3D oldu.

Oyunda saç rengi gibi gereksiz bi ayrıntı varken, görüntü olarak çok saçma görünen aynı boylu 22kişi top peşinde koşturunca insan eski hazzı alamıyo oyundan..(ozmn sen 2D oyna diebilirsiniz-ki çok haklısınz-ben ztn şu anda 2D oynuorm ve gayet memnunum-)

Fakat geleceğide düşünmek lazım. Zaman ilerledikçe oyunlardan istenilen gerçeklik payı artıyor. Bir PES, bir FİFA gibi oyunlarda bunlar yıllardan beri mevcutsa FM gibi kaliteli ve dünya çapında tanınan bir oyunun 3D motorunda bunun var olması gerek.

Kolaya kaçmaması lazım artık SI'nin.Oyun olmaktan çıkan FM artık simulasyona doğru hızla ilerliyorsa bütün verilerin gerçekçi olarak girilmesi şart oluyor..

Haksızsam haksızsın deyin..susarm,ama bu gerçekten büyük bir sorun (bana göre)

Nesil
    2003

Değişmek zorunda ama artık.önceden 2D oyunu izliodk,anlamıyoduk kimin nekadar zıpladığını.Fakat oyunumuz artık 3D oldu.

Oyunda saç rengi gibi gereksiz bi ayrıntı varken, görüntü olarak çok saçma görünen aynı boylu 22kişi top peşinde koşturunca insan eski hazzı alamıyo oyundan..(ozmn sen 2D oyna diebilirsiniz-ki çok haklısınz-ben ztn şu anda 2D oynuorm ve gayet memnunum-)

Fakat geleceğide düşünmek lazım. Zaman ilerledikçe oyunlardan istenilen gerçeklik payı artıyor. Bir PES, bir FİFA gibi oyunlarda bunlar yıllardan beri mevcutsa FM gibi kaliteli ve dünya çapında tanınan bir oyunun 3D motorunda bunun var olması gerek.

Kolaya kaçmaması lazım artık SI'nin.Oyun olmaktan çıkan FM artık simulasyona doğru hızla ilerliyorsa bütün verilerin gerçekçi olarak girilmesi şart oluyor..

Haksızsam haksızsın deyin..susarm,ama bu gerçekten büyük bir sorun (bana göre)
    Burada varsayim, FIFA ve PES'in bu konuda dogruyu kullaniyor olmasi.. Gercekci olanin bir oyuncunun ayaklarini ne kadar yerden kestiginin belirlenmesi.

Oyuncunun kafasinin ne kadar yuksege ciktigi, hangi oyuncunun hava topunda basarili olacagini belirlemek acisindan neden yeterli degil? FM bir strateji oyunu, FIFA veya PES gibi futbolun gorsel yonunu yansitmaya calisan bir oyun degil.

Oyuncunun kafasinin ne kadar yuksege ciktigi, hangi oyuncunun hava topunda basarili olacagini belirlemek acisindan neden yeterli degil?
    Oyununuz 2D ise,çok başarılı bi şekilde işler bu.(işledi yıllardır) Ama 3D de yetersiz kalır. (bkz. 22 aynı boyda oyuncu-görsel mantıksızlık)

FM bir strateji oyunu, FIFA veya PES gibi futbolun gorsel yonunu yansitmaya calisan bir oyun degil

Strateji konusunda diyeceğim birşey yok ama 3Dyi oyuna koyduklarına göre birazda görsellik olacaktır artık..Görsellik olmayacaksa 3D lazım değil zaten 2D işimizi görüyo bu sistemde.
    ------
    birde şu var;

boyları aynı olan kişiler için nası bi çözüm bulunacak?

*Hangisi daha fazla sıçrayabiliyorsa ona daha fazla jumping verilir(diyeceksiniz)

***Daha fazla jumping verildiğinde,bu iki oyuncudan uzun olan başka bir oyuncunun jumpingine eşitlenecektir bu defa..Peki İyi zıplayan kısa oyuncumuzla uzun oyuncumuz yan yana geldiğinde topun kimde kalacağı nasıl belirlenecek budefa??

örneğin :

---------175cm(daha iyi zıplayan)-----175cm----180cm
    jumping:15---------------------------------14---------15

15jumpingli 175lik oyuncuyla 15jumpingli 180lik oyuncu yanyana geldiğinde sistem hangisine karar verecek peki???

boy oyunda etkin olduğu zaman uzun olan alacaktır topu ama oyunda etkin olmadığı için kime gidecek şimdi?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ya arkadaşlar gerçekte uzun olan oyuncunun genellikle, bakın genellikle diyorum, daha yükseğe yükseldiği, bakın sıçradığı demiyorum, bilinir. Bu oyunda da böyle. Neyi tartışıyorsunuz ki? Jumping özelliğinin içinde boyun da katkısı var diyorlar. Oyunda boyu iyi olanın genellikle jumping'i de iyidir, boyu kısa olanın genellikle jumping'i de kötüdür; ama bu genel kural değil tabii ki.

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

12 yila yakin suredir basketbol oynayan biri olarak soyluyorum, kisa boylularin yerden yukselme orani uzun boylulara gore daha fazladir, ayrica daha cabuk sicrarlar. burdan yola cikarsak olayin strength, agility ve positioning ile de ilgili oldugunu dusunuyorum. 3D olayini oyuna daha yeni soktular, gelecek serilerde cok daha iyi olacaktir, su anki jumping sistemi de mantikli olandir bence.
    Last edited by glosoli : 12.Ocak.2009 at 20:53 Reason: imla

Nesil
    2003

Oyununuz 2D ise,çok başarılı bi şekilde işler bu.(işledi yıllardır) Ama 3D de yetersiz kalır. (bkz. 22 aynı boyda oyuncu-görsel mantıksızlık)

Strateji konusunda diyeceğim birşey yok ama 3Dyi oyuna koyduklarına göre birazda görsellik olacaktır artık..Görsellik olmayacaksa 3D lazım değil zaten 2D işimizi görüyo bu sistemde.
    ------
    birde şu var;

boyları aynı olan kişiler için nası bi çözüm bulunacak?

*Hangisi daha fazla sıçrayabiliyorsa ona daha fazla jumping verilir(diyeceksiniz)

***Daha fazla jumping verildiğinde,bu iki oyuncudan uzun olan başka bir oyuncunun jumpingine eşitlenecektir bu defa..Peki İyi zıplayan kısa oyuncumuzla uzun oyuncumuz yan yana geldiğinde topun kimde kalacağı nasıl belirlenecek budefa??

örneğin :

---------175cm(daha iyi zıplayan)-----175cm----180cm
    jumping:15---------------------------------14---------15

15jumpingli 175lik oyuncuyla 15jumpingli 180lik oyuncu yanyana geldiğinde sistem hangisine karar verecek peki???

boy oyunda etkin olduğu zaman uzun olan alacaktır topu ama oyunda etkin olmadığı için kime gidecek şimdi?
    175'lik oyuncu ile 180'lik oyuncu, ikisinin de jumping 15 ise, bravery, positioning, work rate, concentration, anticipation gibi ozellikler once iki oyuncu arasindaki dengeyi bozar (tabii sahadaki yerlerini bunlar da belirler).

Bu kadar buyuk bir sorun da degil zaten.

Ayrica oyunda da zaten 20 puan degil 100 puanlik bir degerlendirme kullaniliyor. Biz 15 verirsek, oyun oyuncuya 71 ile 75 arasinda bir deger veriyor. Yani 15 verilmis iki oyuncudan birisi 71, digeri ise 73 olabiliyor.

Gorsel konuya gelince, dikkat ederseniz SI ozellikle cok cilalanmamis, gayet basit bir 3D motoru kullandi. Bunun nedeni de gorsel guzellikten daha ziyade, sahada olup biteni gormemizi kolaylastirmakti. Bu konuda degisklik yapmak, bunu bildigim icin soyluyorum, SI icin hic ama hic onemli degil cunku calismasi gerektigi gibi calisiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunda boyu 183 cm olup da jumpingi 1 olan adamlar var. Boyu 159 olan adamın da jumping'i 1 olunca, inanılmaz karışık bir durum oluyor açıkçası.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Oyunda boyu 183 cm olup da jumpingi 1 olan adamlar var. Boyu 159 olan adamın da jumping'i 1 olunca, inanılmaz karışık bir durum oluyor açıkçası.
    Özellik girilmezse oyun CA ortalamasına göre rastgele giriyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

1.83 boy ve cok cok asiri kiloluysa aslinda 1 jumping iyi bile =)

isin sakasi. jumping olayina cok takilmissiniz arkadaslar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer abi Beylerbeyi'ni kim yaptı Orada kiralık oynayan oyuncuların özellikleri çok ama çok düşmüş 9.0.1e göre?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Ömer abi Kewell'dan hiç verim alamıyorum ben 902'de. Gerçeğe pek uyduramadım bu adamı. Baros da keza, Lincoln ve Arda falan iyi ama bu ikisi gerçekten de çok kötü performans gösteriyo. Hele Meira düşman başına. Konsantrasyonu çok gerçekçi olmuş. Bence en gerçekçi araştırmanız Meira üzerine olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdoganrc View Post
    Ömer abi Kewell'dan hiç verim alamıyorum ben 902'de. Gerçeğe pek uyduramadım bu adamı. Baros da keza, Lincoln ve Arda falan iyi ama bu ikisi gerçekten de çok kötü performans gösteriyo. Hele Meira düşman başına. Konsantrasyonu çok gerçekçi olmuş. Bence en gerçekçi araştırmanız Meira üzerine olmuş.
    Ben katılmıyorum. Ömer ağabeyin aceleci davrandığını düşünüyorum. Yarın öbür gün Meira uyum sürecini aşar, consantrasyonunu yüksek tutabilir, Popescu olursa?
    Arttırılacak mı o zaman?
    Ben Stutgart'ta pek izlemedim (5-10maç) Bildiğim kadarıyla sert futbol oynayan ve konsantrasyonu yüksek olan bir adamdı (Lugano'nun teknik olanıydı) Çeviklik konusunda yine iyi değildi.

Tabi Ömer ağabey daha önce ne kadar izledi bilemiyorum.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by erdoganrc View Post
    9.0.3 icin bu 4 oyuncu uzerinde degisiklikler oldu.

Meira'nin konsantrasyonu Almanya'dan zaten bu sekilde geldi. Bizim uzerinde oynamalarimiz daha cok defansif ozelliklerin ofansif ozelliklere kaydirilmasi yonundeydi.

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

meira'ya lugano'nun teknik olani diyebilmek gercekten cok garip geliyor bana. defansif ozellikleri kiyaslanamayacak derecede lugano'dan yana bence.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

dün galatasaray mükemmel oynadı vallahi ayrıca ferdiyi ne diye takımdan gönderiyorlar anlamadan gayet iyi bir oyuncu ...

ayhan maşallah en iyi dönemini geçiriyor ayhanın özelliği ayhan tipinde oyuncunun türkiyede çok fazla olmaması...

örneğin ayhandan çok daha yetenekli alex lincoln delgado var teknik olarak ayhandan daha iyi top çalabilen orta sahada basabilen DMC ler var.. ama hem teknik olup hem iyi pas trafiğini yönetecek ama bir yandanda orta sahada basacak yani iki meziyeti birden aynı barındıran çok az adam var...

bu yüzden ayhan şuan için türkiyede eşi az bulunur bir oyuncu keşke kayıp giden yıllar içerisinde bugünkü seviyesine gelebilseydi ....

bir diğer çok formda adam sabri....gökhan gönülün fiziği ile sabrinin tekniği aynı anda birleşse milan da oynayan bir oyuncumuz olurdu ama malesef ancak süratiyle kapatmaya çalışıyor fizik eksikliğini ...

son paslarda ve ortalara biraz daha çalışsa mükemmel olur...

ben sabriyi 16 yaşındayken izleme şansın olmuştu o kadar etkilenmiştimki her yanda sabri sabri diyordum...

ama malesef yaşı ilerlemesine rağmen o topu ayağına alıncaki heyecanlı tarzını bir türlü düzeltemedi decisions karar verme yeteneği güngeçtikçe geliştikçe sabri aranan oyuncu olacak...

Galatasaraylı kardeşlerin katılırmı bilmem ama ben hala kale için aykutta aklım de santic aykuttan kaç be kat iyi bir kaleci değil...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OMANA;1352623..[B
    gökhan gönülün fiziği ile sabrinin tekniği[/B]
    Yanlış yazdın sanırım...

De santctis konusuna gelince bence orkundanda aykuttanda bariz üstün bir kaleci..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanctis ile Aykut'u karşılaştırmak büyük ayıptır
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Sanctis ile Aykut'u karşılaştırmak büyük ayıptır

taylan sana katılmıyorum ayıp mayıp değildir...

aykut harika reflexleri olan sezgileri gayet güçlü iyi bir kaleci keşke galatasaray gibi her zaman hazır oyuncuya ihtiyacı olan bir takım yerine süper ligin diğer ekiplerinde 1 sene kiralık oynasada meziyetlerini görebilsek...

elbetteki şampiyonlar ligi elemesinde yaptığı hataların faturası ağır oldu takıma biliyorum ama Volkan fenerde dahamı az hata yaptı Galataray maçındaki çıkışı ile şampiyonluğa mal oldu şampiyolar liginde kaç tane kendi kalemize gol atıldı hepsinde hata defanstamıydı sizce..
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Refleskleri ve sezisi dışında bir özelliği olmadığı için karşılaştırılamaz bence.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Kale çizgisinden ayrılmaya korkan bir kaleci olamaz. Reflekslerine diyecek hiçbir lafım yok, Ankaraspor maçında kurtardığı top hala gözümün önünde. Ama savunma oyuncuları rakibi arkasına alıp Aykut'un kalesinden çıkmasını ve topu almasını beklerkenki kararsızlığı da gözümün önünde. "Decisions" çok zayıf gerçekten, sürekli tereddüt yaşıyor. Üstelik bunun oynamamasıyla alakası olduğunu da sanmıyorum. Morgan'ı tercih ederim.

Sabri ise ilginç gerçekten. Ümit millide "10 numara" diye tabir edilen forvet arkası oyuncusu olduğunu bilen azdır herhalde. O noktadan bu noktaya gelmesi akıl alır gibi değil.

Ayhan'ın bu oyunundan FM'de yararlanamıyor olmamız kötü. Yanlış anlaşılmasın, bu "özelikleri iyi yapılmamış" türünden bir serzeniş değil ama sanmıyorum ki hiçbir arkadaşımız oyunda Ayhan'ı oynatıyor olsun. Oynayamıyor bir şekilde. O ağırlığı yansıtamıyor oyuna.

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Kale çizgisinden ayrılmaya korkan bir kaleci olamaz. Reflekslerine diyecek hiçbir lafım yok, Ankaraspor maçında kurtardığı top hala gözümün önünde. Ama savunma oyuncuları rakibi arkasına alıp Aykut'un kalesinden çıkmasını ve topu almasını beklerkenki kararsızlığı da gözümün önünde. "Decisions" çok zayıf gerçekten, sürekli tereddüt yaşıyor. Üstelik bunun oynamamasıyla alakası olduğunu da sanmıyorum. Morgan'ı tercih ederim.

Sabri ise ilginç gerçekten. Ümit millide "10 numara" diye tabir edilen forvet arkası oyuncusu olduğunu bilen azdır herhalde. O noktadan bu noktaya gelmesi akıl alır gibi değil.

Ayhan'ın bu oyunundan FM'de yararlanamıyor olmamız kötü. Yanlış anlaşılmasın, bu "özelikleri iyi yapılmamış" türünden bir serzeniş değil ama sanmıyorum ki hiçbir arkadaşımız oyunda Ayhan'ı oynatıyor olsun. Oynayamıyor bir şekilde. O ağırlığı yansıtamıyor oyuna.
    Sabri'nin forvet arkasi oynamasinin nedeni attigi iyi sutlardi muhtemelen. uzaktan attigi sutlarla adini duyurdu diye hatirliyorum. sabri'nin sorunu bence consistency ozelliginde. onu toparlamaya basladi bu yil biraz biraz, umarim daha da gelistirebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by glosoli View Post
    Sabri'nin forvet arkasi oynamasinin nedeni attigi iyi sutlardi muhtemelen. uzaktan attigi sutlarla adini duyurdu diye hatirliyorum. sabri'nin sorunu bence consistency ozelliginde. onu toparlamaya basladi bu yil biraz biraz, umarim daha da gelistirebilir.
    Hayır, Sabri o zamanlar bildiğin Arda gibi bir adammış yani, izleyenler öyle söylüyor. Ben şahsen izlemedim ama.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Samiyen. Nette bir iki yazı yazmıştım.

Tafi aynı maçta kale içine gelen kornere çıkamamış golü yememize sebebiyet vermişti. Morgan'da bu gibi yan toplarda (biraz fazla) çizgide bekleme kararı alıyor. (tafo morgan bu konuda vasat, mondi iyi, Aykut berbat)
    Aykut zaten hiç çıkmıyor utanmasa ağlarda bekleyecek yan topları...

Tafi ve Morgan bu zaafları olarak bir birlerine benziyorlar. Ama önemli yetenekleri de var benzeyen birbirine.

Mesela çizgiyi terketme becerisi olarak çok üst düzeyler. Araya atılan toplara müthiş çıkıyor ikiside. Çoğu zaman bir libero gibi. (morgan bu konuda uzman tofa iyi Mondi vasat aykut ise berbat)
    İşte Aykut'la Morgan arasında ki en önemli fark. Biri korkak biri cesur (futbol deyimiyle) Eee boşuna demiyorlar kaleci Çılgın olmalı...

Ekstra olarak belki Aykut kadar olmasada çok kuvvetli refleksleri var Morgan'ın.(Aykut uzman, Morgan çok iyi, Mondi normal, Tafo iyi) Yine Aykut gibi çok iyi pozisyon alabiliyor çizgide (tafi vasat Mondi uzmandı bu konuda da)

Top tekniği açısından ise tartışmaya bile gerek yok Tafo uzman Mondi iyi Morgan vasat Aykut berbat.

Bire birlerde ise; Morgan uzman mondi iyi Aykut iyi Tafo vasattı.

bence tabii.. saygılar
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bir klip seyretim demin lincoln ile meira artistik paslaşıyorlar havadan ve meira süper alıyordu topları teknik ve first touchu arttırılabilirmi bu gibi şeyler sonucunda yani inanılmaz kontrol ediyordu
    Futbolcu Bilgileri

Gs da Türk kalecilere hiç bi zaman güvenilmedi.Bu yüzden kaç yıldır GS milli takıma kaleci veremiyor.Ama bana sorarsanız kaleci seçimi çok önemli ve bencede yabancı olmalı.
    Ayrıca Sanctis Aykut'tan çok çok iyi bir kaleci.

Sayfa 25 / 50 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon

Mesaj Yetkileri