1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: İspanya maçı Sami Yen'de!

Hybrid View

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yahu neyin tartışmasını yapıyorsunuz? sanki maç GS-İspanya maçı... Hem kapasite olarak, hem atmosfer olarak Saraçoğlundan bir artısı olmayan Sami Yen seçimi bana hiç bir mantıklı izah ile anlatılamaz. Olimpiyat'ın rüzgarı olmasa, tribünler biraz daha yakın olabilseydi orda oynansın derdim. Ben Fenerbahçeli kimliğimden dolayı kadıköy demiyorum ki? ama siz Gsli kimliğinizden dolayı Sami Yen diyorsunuz.
    Atmosfer olarak Saraçoğlu'ndan bir artısı olmayan Sami Yen'mi ? Fenerbahçe kimiğiyle yorum yapmamak bu mu yani ? Kadıköy'e oranla Avrupa'nın en iyi ambiyansına sahip, nice destanlar yazılmış ve yabancıların halen daha kabuslarında yeri olan bir stadı böylesine yorumlamak, aşağılamak demektir. At gözlüğü takmak demektir.

Ayrıca SeRKaN arkadaşım, Fenerbahçe taraftar forumunda maçın Kadıköy olmaması nedeniyle birçok maçta rakip milli takımlara destek verdiği haberlere bile konu oldu. Görmeyen, duymayan, okumayan kalmadı. Hangi abartıdan bahsediyorsun ?
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Atmosfer olarak Saraçoğlu'ndan bir artısı olmayan Sami Yen'mi ? Fenerbahçe kimiğiyle yorum yapmamak bu mu yani ? Kadıköy'e oranla Avrupa'nın en iyi ambiyansına sahip, nice destanlar yazılmış ve yabancıların halen daha kabuslarında yeri olan bir stadı böylesine yorumlamak, aşağılamak demektir. At gözlüğü takmak demektir.

Ayrıca SeRKaN arkadaşım, Fenerbahçe taraftar forumunda maçın Kadıköy olmaması nedeniyle birçok maçta rakip milli takımlara destek verdiği haberlere bile konu oldu. Görmeyen, duymayan, okumayan kalmadı. Hangi abartıdan bahsediyorsun ?
    10 kişininin yaptığını neden tüm Fenerbahçe taraftarına mal ediyorsunuz anlamadım.O siteye üye olup orayı karıştıran arkadaşlar şimdi o site toptan vatan hainiymiş gibi göstermeleri bence çok yanlış.(Sen başka şey demek istediysen özür dilerim)

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    10 kişininin yaptığını neden tüm Fenerbahçe taraftarına mal ediyorsunuz anlamadım.O siteye üye olup orayı karıştıran arkadaşlar şimdi o site toptan vatan hainiymiş gibi göstermeleri bence çok yanlış.(Sen başka şey demek istediysen özür dilerim)
    Bunu tüm Fenerbahçe taraftarına mal etmeye çalışmıyorum ben ama böyle birşeye ilk defa o sitede tanık oldum. Başlığa yazan kişilerin yarısından fazlası karşı ülkeyi destekliyor, "böyle gittikçe benim milli takımım bu olamaz." gibisinden saçma sapan ifadeler kullanıyorlardı. Bakın samimiyetle söylüyorum, maçlar Kadıköy'e alındığında ne ultrAslan'da ne de görebildiğim kadarıyla çArşı'da böyle şeylere rastlamadım. Çok ayıp ve terbiyesizce bir durumdur bu. Milli maçlarda bir olmak gerekirken, en basidinden bir stad konusunda bile sorun çıkarabilen tipler var.

Tepkim tüm FB taraftarına değildir.

Ayıp.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Ne kadar abarttınız bu işi yahu !

Ne olacak Saraçoğlunda oynansa İnönüde oynansa Samiyende oynansa..

Destanmış tamam destan yazdınız biz yazamadık o zaman İzmir'de oynayalı maçı denizin ortasında zamanında biriLerini orda denize dökmüştük en büyük destan bu belki tarih tekkerrür eder Uzatmayalım arkadaşlar boş muhabbetLerLe..

Samiyendede olsa Başka stadda olsa Türkiye Milli takımı sahada olacak tribündede ne çaşı ne ultraslan ne gfb olacka tek bir kimlik var TÜRK milli takım taraftarı onun için gerisi hikaye..

Şu destan ruh işinide bırakın o zaman İzmir'in denizLerine stad yaptıralım
    Paragrafın tümüne birde son cümledeki mantığa dikkat
    Last edited by RoSeSHaH : 12.Şubat.2009 at 17:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Mantığa dikkat ayrıca.

Buyur ne mantığına dikkat edecen ? ne yapmaya çalışıtığını söyle bende ona göre hareket edeyim..Eğer beni tahrik etmek istiyorsan acayip tahrik olurum ben hadi gel konuşalım bakalım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Her mesajında insanları kışkırtıyosun. Dikkat et biraz.

Ayrıca artk Fenerbahçe taraftar sitesi TC kimlik no sistemini getirdi. Ve isim soy isim olarak kayıt ooluyosun. İnternette maske altında yazmak o kadar kolayki. Bende gider Ultraslan forumuna kaydolup allah belalarını versin. Maç samiyende olması lazım gittiler maçı verdiler kadıköye. Banane Türk milli takımından ben İspanya taraftarıyım yazabilirim. Bu çok zor birşey değil.

Mesaj Yetkileri