1 ile 30 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUM

1.TORBA-BENFİCA.(Bu arada Benfica çok güçlü Son 3 senede 2 kez üst üste UEFA kupasını aldı.)
    2.TORBA-R.MADRİD
    3.TORBA-CELTİC
    4.TORBA-GAZİANTEPSPOR

ŞAMPİYONLAR LİGİ
    1. MAÇ

Gaziantepspor deplasmanda Portekiz ekibi Benficayla karşılaştı.Güçlü rakibi karşısında güzel mücadele eden Kırmızı Şahinler Sahadan 3-2 lik mağlubiyetle ayrılarak puanla tanışamadı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar sivas maçından sonra milli takımlarda ve antremanda sakatlanan 5 as oyuncusundan yoksun çıkıyorum maçlara en az sakatlanan 1 ay sakatlandı.Takımda kadro derinliğide yoktu.Eğer bahtsız bedevi diye bir tabir varsa bu bana uyuyor.alt yapıdan 3 tane oyuncu aldım maçlara onlarla gidiyorum.Çok büyük şanssızlık.takımın tekrardan oturmasını rahat 2-3 ay uzatır.çok kötü oldu çokkk
    Last edited by sayinriza : 14.Ocak.2009 at 22:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

4.HAFTA
    ANTEP EZDİ FAKAT SKORA YANSIMADI

ligde istikrarsiz gdiosun ama toparlayabilirsin sl de ise uefaya kalman gerekiyor... Basarilar !!!

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

5.HAFTA

PUAN KAYIPLARINA DEVAM

Kırmızı Şahinler sezondaki puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi.Rıza Hoca maçtan sonra
    "İyi oynadık fakat 3 puanı alamadık.üzgünüz" dedi

6.HAFTA
    HOROZ KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE ÖTEMEDİ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tarikko View Post
    ligde istikrarsiz gdiosun ama toparlayabilirsin sl de ise uefaya kalman gerekiyor... Basarilar !!!
    teşekkürler.çok sakatım var kadro kurarken çok zorlanıyorum inş.uefaya kalırız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    kötü gidiyorsun rıza
    sorma yaaa bu sezon kötü durum vahim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Gelenler gienleri hiç aratmaz..

Bir arada Türkiye'de kulüplerin bütçelerini gösteren bir Resim ekleyebilirmisin ? Maddi durumunu öğrenmek lazım
    tamam dostum en kısa zamanda ekliyorum
    Last edited by sayinriza : 15.Ocak.2009 at 00:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri