Sayfa 15 / 34 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

kötü gidiyorsun rıza

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gelenler gienleri hiç aratmaz..

Bir arada Türkiye'de kulüplerin bütçelerini gösteren bir Resim ekleyebilirmisin ? Maddi durumunu öğrenmek lazım
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

5.HAFTA

PUAN KAYIPLARINA DEVAM

Kırmızı Şahinler sezondaki puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi.Rıza Hoca maçtan sonra
    "İyi oynadık fakat 3 puanı alamadık.üzgünüz" dedi

6.HAFTA
    HOROZ KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE ÖTEMEDİ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tarikko View Post
    ligde istikrarsiz gdiosun ama toparlayabilirsin sl de ise uefaya kalman gerekiyor... Basarilar !!!
    teşekkürler.çok sakatım var kadro kurarken çok zorlanıyorum inş.uefaya kalırız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    kötü gidiyorsun rıza
    sorma yaaa bu sezon kötü durum vahim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Gelenler gienleri hiç aratmaz..

Bir arada Türkiye'de kulüplerin bütçelerini gösteren bir Resim ekleyebilirmisin ? Maddi durumunu öğrenmek lazım
    tamam dostum en kısa zamanda ekliyorum
    Last edited by sayinriza : 15.Ocak.2009 at 00:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sentugo bekler :P :P
    Sentugo.

Düzeltirsin Bence En Azından ilk 3'e Girersin

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ŞAMPİYONLAR LİGİ
    2.HAFTA

YİNE HÜSRAN

Gaziantepspor ligdeki puan kayıplarına Avrupa da da devam ediyor.Celtice 3-2 yenilen Kırmızı Şahinler Avrupada tur umutlarını zora sokuyor.Maçtan sonra Rıza hoca
    "Gerçekten 90+2 yediğimiz gol tamamen şanssızlık.2-0 geriden gelip maçı 2-2 yaptık sonra maç 2-2 giderken bir topumuz direkten döndü.olmaadı puan almayı çok istiyorduk nasip.Ama ben bu maçın ilk 11 ini kurarken çok zorlandım.Sakatlıklarla mücadele ediyoruz şu anda tek temennimiz sakatların inş. en kısa zamanda aramıza katılması
    .

7.HAFTA
    ŞAHİNLER EVİNDE BAŞKA

SENTUGO DOSTUMUN İSTEĞİ ÜZERİNE(GEÇ OLDU AMA KUSURA BAKMA)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Düzeltirsin Bence En Azından ilk 3'e Girersin
    İNŞ. dediğin gibi olur yoksa durum vahim
    Last edited by sayinriza : 15.Ocak.2009 at 00:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Beşiktaşın Durumu Kötü Bütçede

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Beşiktaşın Durumu Kötü Bütçede
    tüpçü(demirören) oyunda da batırdı takımı şşu adam gitsede şampiyonluk yarışına bir takım daha dahil olsa çok iyi olur valla tüpçü işte ne anlar futboldan sömürdü kulübü sömürdü

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

8.HAFTA
    ŞAHİNLER 3 GOLLE 3 PUAN

9.HAFTA
    KÖTÜ OYUN 1 PUAN

Beşiktaş bugün evinde Gaziantepsporu ağırladı.Girdiği pozisyonların sadece birini değerlendirebilen Kara Kartallar mutlak 3 puandan oldu.Topu daha çok ayağında tutan ve az olsada organize ataklarıyla dikkat çeken 4 tane as oyuncusundan yoksun Kırmızı Şahinler 1 puan aldıkları için mutluydu..

ŞAMPİYONLAR LİGİ
    3.HAFTA
    ŞAHİNLER TARİH YAZDI

Gaziantepspor evinde İspanyolların ünlü ekibi Real Madridi muhteşem bir oyunla dize getirdi.Maçtan sonra Kamil Ocak Stadyumu tam anlamıyla sevinçten yıkılıyordu.Real madrid ise aldığı bu yenilgiyi uzun süre unutamayacak gibi.(çok şükür yendim de puanla tanıştım)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

kardeşim sen ne yaptın yaa real madrid de yenilir mi tebrik ediyorum saygıyla eğiliyorum rıza hocam :

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    kardeşim sen ne yaptın yaa real madrid de yenilir mi tebrik ediyorum saygıyla eğiliyorum rıza hocam :
    estağ. kardeşim Real madridin kötü güne denk geldi galiba

transferlerde regenler güzel ama kaliteye ve tecrübeye ihtiyacın var biraz kötü gidiyorsun real maçı iyi olmuş inşaallah şampiyonluğun tesadüf olmadığını kanıtlarsın(tesadüf değil zaten)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

10.HAFTA
    ŞAHİNLER KÖRFEZİ GEÇTİ

11.HAFTA
    ANTEP ZORLANDI AMA 3 PUANI ALDI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cengavs View Post
    transferlerde regenler güzel ama kaliteye ve tecrübeye ihtiyacın var biraz kötü gidiyorsun real maçı iyi olmuş inşaallah şampiyonluğun tesadüf olmadığını kanıtlarsın(tesadüf değil zaten)
    Lige kötü başladık ilk 2 maçtan sonra çok sakat verdik takım yeni yeni toparlanıyor inş. yeniden şampiyon oluruzda dediğin gibi tesadeüf olmadığını kanıtlarız
    Last edited by sayinriza : 15.Ocak.2009 at 20:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

12.HAFTA
    İLHAN BİR PARLADI PİR PARLADI

Gaziantepspor evinde Trabzonsporu İlhan Parlakın attığı 3 golle devirerek üst sıralardan kopmayarak yoluna devam etti.Rıza Hoca
    3 puanı almak çok önemliydi bunu başardık fakat maçı 2-0 önde götürürken 2 basit hatadan maç bir anda maç aleyhimize döndü.Biraz tecrübe eksiğimiz var.Bu açığımızıda kapatarak daha iyi bir ekip olacağız

ŞAMPİYONLAR LİGİ
    4.HAFTA

MADRİD RÖVANŞI ALDI

Real madrid 2 hafta önce Şampiyonlar liginde G.antepspora yenilerek herkesi şaşırtmıştı.Bugün tekrar karşılaşan 2 ekipten gülen taraf ispanyol ekibi oldu.Maçı çok rahat kazanan Real madrid bu galibiyetle güven tazeledi.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

13.HAFTA
    ANTEP 3-2 YE İYİ ALIŞTI

Gaziantepspor deplasmanda 2 gol geriye düştüğü maçı çevirerek 3-2 galip gelmesini bildi.Buarada Kırmızı Şahinler ligde son 3 maçından da 3-2 galip gelerek ilginç bir seri yakaladı.

TÜRKİYE KUPASI
    1.HAFTA

ŞAHİNLER TER ATTI

Gaziantepspor Türkiye kupası ilk grup maçını yedek ağırlıklı kadrosuyla güçsüz rakibine karşı 3-0 kazanarak gruplara güzel bir başlangıç yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

14.HAFTA

90 DA VURULDUK

Gaziantepspor güçlü rakibi Fenerbahçe karşısında çok güzel bir oyun sergilemesine rağmen maçtan bir puanla ayrıldı.Fenerbahçenin kaleyi bulan tek şutunun gol olması ve bu golün 90. dakikada 35 metreden atılması maçı dramatik yapan unsurlardı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ
    5.HAFTA

Gaziantepspor yine iyi oynadı fakat 3 puanı alamadı.Güçlü rakibine zor anlar yaşatan Kırmızı Şahinler sahadan berabelikle ayrılınca Şampiyonlar Ligine veda etti.Gaziantepspor UEFA içinse Celticle deplasman da hayati bir maç yapacak.

Düzeltmişsin Bence BJK ve Fenerden Aldığın Puanlar iyi ŞL'dede Uefa'ya Kalıyorsun Sanırım ?

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

15.HAFTA
    ŞAHİNLER LİDERİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

16.HAFTA
    OYUN OLARAK EZDİ FAKAT SKORA YANSIMADI

Gazianteppsor evinde Eskişehir karşısında adeta maçı tek kale oynadı fakat oyun skora yansımadı.Maçtan 1-0 galibiyetle ayrılan Kırmızı Şahinlerin Teknik Patronu Rıza Sayın
    "Bugün tarihi bir fark olabilirdi ama nasip olmadı.3 puan için mutluyum.Artık Celticle oynayacağımız Kritik maça odaklanacağız" dedi.

AVRUPAYA TAMAM MI DEVAM MI MAÇI

BU MAÇI KİM KAZANARAK AVRUPA DA YOLUNA DEVAM EDECEK?

CELTİC PARK TA ÖLÜMÜNE MÜCADELE

Bence 1-0 Yenersin Celtic'i

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

AVRUPAYA ERKEN VEDA

Şampiyonlar Ligindeki tek temsilcimiz olan Gaziantepspor Celtic e 3-1 yenilerek Avrupaya veda etti.Maçtan sonra Gaziantepsporlu oyuncuların ağzını bıçak açmazken Rıza Hoca basın toplantısında
    "Bugün buradan galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu.Beraberlik bile yetmiyordu.ilk yarı fena değildik fakat 2. yarın başında gelen gol bizi risk almaya zorladı ve 3-1 gibi bir mağlubiyet aldık.Çok üzgünüm Gaziantepspor taraftarlarından özür diliyorum.Artık bir başka baharda Şampiyonlar liginde Gaziantepspor rüzgarı estirmek inş. bize nasip olur" dedi.Rıza Hocanın basın toplantısında çok üzgün oldu gözlerden kaçmadı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bence 1-0 Yenersin Celtic'i
    güvenini boşa çıkarttım dostum kusura bakma
    Last edited by sayinriza : 16.Ocak.2009 at 02:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Boşver Kaybeden Avrupa Oldu Şaka Bir Yana iyi Oynamışsın Bence Celtic'e Karşıda Seneye Daha iyi Olacak ...

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Boşver Kaybeden Avrupa Oldu Şaka Bir Yana iyi Oynamışsın Bence Celtic'e Karşıda Seneye Daha iyi Olacak ...
    celticle evimde oynadığım maça tam 5 eksikle çıtım bi de 90+2 gol yediğim için yedildim.Aslında şampiyonlar ligi maçlarıma bak beni hak ederek sadece real madrid yendi benficayı orda başa baş burda ezdim celtic hakeza neyse arık hayırlısı seneye inş. seninde güvenini boşa çıkarttık kusura bakma

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    celticle evimde oynadığım maça tam 5 eksikle çıtım bi de 90+2 gol yediğim için yedildim.Aslında şampiyonlar ligi maçlarıma bak beni hak ederek sadece real madrid yendi benficayı orda başa baş burda ezdim celtic hakeza neyse arık hayırlısı seneye inş. seninde güvenini boşa çıkarttık kusura bakma
    Takma Durmak Yok Yola devam

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

17.HAFTA

DEVRE ARASI LİDERLİK KEYFİ

Gaziantepspor hafta içi aldığı Celtic mağlubiyetini Büyükşehir Belediyeyi yenerek taraftarlarına unutturmak istedi.Maçtan 3-1 lik galibiyetle ayrılan Kırmızı Şahinler Galatasarayın puan kaybı yaşamasıyla birlikte bu sezon ilk defa liderlik koltuğuna oturdu.Artık ligin 2. yarısı daha heyecanlı olacağa benziyor.

Şahane Olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Avrupadan elendiğine göre lig şampiyonluğuna yoğunlaşırsın iyice birde şu İranlı oyuncunun son halini koyarmısın ?

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Avrupadan elendiğine göre lig şampiyonluğuna yoğunlaşırsın iyice birde şu İranlı oyuncunun son halini koyarmısın ?
    ilk göz ağrım feridim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şahane Olmuş
    şahane oldu walla artık sezon sonuda böyle olursa muhteşem olur
    Last edited by sayinriza : 16.Ocak.2009 at 03:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Baya gelişmiş yaa bunun peşinde biton talip vardır şimdi 2 ay sonra başlar gitmek istemeye

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Baya gelişmiş yaa bunun peşinde biton talip vardır şimdi 2 ay sonra başlar gitmek istemeye
    çok gelişti yaa zaten peşinde çok takım varda daha 3 yıllık sözleşmesi var:ama bu sezon eğer gitmek isterse yol veririm sence gitmek isterse bir yıl daha takımda tutayım mı?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    zaten bu sene beni gıcık etti 2 de bir milli maç yok olimpiyatlar yok 20 yaş altı oynatamdım doğru dürüst
    Last edited by sayinriza : 16.Ocak.2009 at 03:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Yıldız Olmak Zor

Sayfa 15 / 34 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Mesaj Yetkileri