1 ile 30 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Boşver Kaybeden Avrupa Oldu Şaka Bir Yana iyi Oynamışsın Bence Celtic'e Karşıda Seneye Daha iyi Olacak ...
    celticle evimde oynadığım maça tam 5 eksikle çıtım bi de 90+2 gol yediğim için yedildim.Aslında şampiyonlar ligi maçlarıma bak beni hak ederek sadece real madrid yendi benficayı orda başa baş burda ezdim celtic hakeza neyse arık hayırlısı seneye inş. seninde güvenini boşa çıkarttık kusura bakma

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    celticle evimde oynadığım maça tam 5 eksikle çıtım bi de 90+2 gol yediğim için yedildim.Aslında şampiyonlar ligi maçlarıma bak beni hak ederek sadece real madrid yendi benficayı orda başa baş burda ezdim celtic hakeza neyse arık hayırlısı seneye inş. seninde güvenini boşa çıkarttık kusura bakma
    Takma Durmak Yok Yola devam

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

17.HAFTA

DEVRE ARASI LİDERLİK KEYFİ

Gaziantepspor hafta içi aldığı Celtic mağlubiyetini Büyükşehir Belediyeyi yenerek taraftarlarına unutturmak istedi.Maçtan 3-1 lik galibiyetle ayrılan Kırmızı Şahinler Galatasarayın puan kaybı yaşamasıyla birlikte bu sezon ilk defa liderlik koltuğuna oturdu.Artık ligin 2. yarısı daha heyecanlı olacağa benziyor.

Mesaj Yetkileri