Rıza Kulübü Araplar mı Satın Aldı?
Rıza Kulübü Araplar mı Satın Aldı?
yok yaaa geçen sene tam 52 milyon(borges 32 milyon-serkan balcı 12 milyon-8 milyonda 3 -4 oyuncu) ytllik adam satmışım ve geçen seneki bütçeye dokunmadım.zaten toplayınca 80 civarı bir para yapıyor.Kulüpte saolsun 3 milyon ytl le eklemiş.
olmuş 83 milyon ytl daha en son sattığım 2 oyuncuyuda katarsak 103 milyon ytl oluyor baya zengin oldum yaaa
zaten pahalı transfer yaptığım yok isterse 1 milyar olsun
![]()
Artık TL Ye Geç Birde![]()
YTL yerine TL Dicen Bir Fark Yok :P
GAZİANTEPSPORA ROMEN
Gaziantepspor öğle saatlerinde romen oyuncu Alexandru İvanla 5 yıllık sözleşme imzaladı.Chelsea ninde transfer listesinde olan genç yeteneği erken davranan Gaziantepspor aldı.(üst düzey bir defans değil ama bu adama kanım kaynadı aldım zaten chelsea de takip ediyordu inş. hayırlı bir transfer olur)
![]()
Yetenekli Bir futbolcu PA'sı kaç
yaa bu Pa nın açılımı ne ben bilmiyorummesela regen regen yazıyordu bende yaa bu regen ne diye az daha çıldıracaktım sonra baktım ki yeni çıkan oyunculara regen deniliyormuş. PA da bildiğim birşey herhalde de ne olduğunu bilmiyorum beni aydınlatırsan sevinirim dostum...bilmediğim birşey ise nerden bakılıyor bir kaç kariyerde daha gördüm sormayı unuttum.
Potantial Abitly Galiba Açılımı PA Dedikleri Olay Oyuncunun Gelecekdeki Değeri Gibi Bişe Diye Biliyorum Yanlışsam Düzeltirlerse Sevinirim...
iyi futbolcular al rızabu sene avrupa da iyi yerlerde görelim seni
arkadaşlar bu PA üzerinde araştırma yaptım.öğrenmek için genie scout diye bir program lazımmış.oradan istediğin oyuncunun yıldız olup olmadığını öğrene biliyorsun..PA -10 olursa geleceği parlak oluyor.sonra azalarak gidiyor yani PA sı -5 altıda olanlardan pek adam olmuyor..Ben bunları yeni öğrendim.Bilmeyen arkadaşlarda öğrensin diye buraya yazdım.Dmillete bir faydamız dokunsun
![]()
Programı'da Eklesene![]()
Kolay Bulalım işte![]()
yaa oyun zor olsun böyle alıyorum bazen elimde patlıyor güzel oluyor daha gerçekçi![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HAZIRLIK MAÇLARI
arkadaşlar çok şanssız adamım yaa... 2 tane güzel oyuncu buldum tam alacağım yönetim seçime gitti transfere amborgo koydu.Arkadaş transfer zamanı seçim mi olur yaaa.Bahtsız bedevi misali yine yönetim yaptı yapacağını
![]()
Last edited by sayinriza : 19.Ocak.2009 at 02:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hazırlık maçları orta üst düzey arası takım olduğunu göstermiş rıza![]()
GAZİANTEPSPOR MURAT LA YOLLARINI AYIRDI
Gaziantepspor alt yapısından yetişen Murat Ceylanı 3.7 milyon tl ye Odense Boldklup kulübüne sattığını kamuoyuna duyurdu.
başarılar PA olayı genelde scout programından bakılır 200 üzerinden değerlendirilir ama fm oyununda sanıorum yıldızlarla depğerlendiriliyor ve max. 7 yıldız yeni transferleri bekliyoruz
Gittiği takıma bak bunun için mi üzgündü![]()
yaw anlamadığım yönetin ambargo koyacaksa niye 83 m veriyor![]()
Yeni aldığın defansı pek beğenmedimBatuhan'ı bedavaya kapman çok iyi olmuş son olarakta tüm FM serilerini oynadım şu yönetimin degişme olayı 1 kez başıma gelmedi
![]()
Kardeşim golü izledim şaka gibiHani gerçekte Petkovic'in attığını gördüm de bu bomba olmuş
Sevinci süper yaaa
Hele hele İvesa'da 2.04 boy varken nasıl yemiş onu şaşırtıcı
![]()
SÜPER KUPA ŞAHİNLERDE
Gaziantepspor süper kupa için Türkiye kupası galibi Galatasarayla karşılaştı.Maçın normal süresi 1-1 bitince maç uzatmalara kaldı uzatmalardada gol olmayınca galibi penaltı atışları belirledi.Makabu 2 penaltı kurtarışı yaparak maça damgasını vurdu.
bende çok şasırdım o gole...çok komik bir gol herkese tavsiye ederim.morali bozulan canı sıkılan varsa bu golü izlesin sonra hiçbirşeyi kalmazama beni kalecinin gol sevinci bitirdi.adamsevinmek için karşı kaleye gitti arkasında da birsürü oyuncu
adam resmen 70 metre depar attı yaaa
![]()
Last edited by sayinriza : 19.Ocak.2009 at 15:18
BİR GOLÜN HİKAYESİ
Gaziantepsporun 33. hafta daki Eskişehirspora attığı gol hala konuşuluyor.Kaleden kaleye ilginç bir golle şampiyonluğu alan Kırmızı Şahinlerin Kalecisi Makabu ya golün hikayesini sorduk işte cevabı
soru:"Makabu golü nasıl attın anlatır mısın özelliklede çok uzun boylu bir kaleciye bu golü atmak çok zor"
cevap:"şimdi topu kendi sahamızdan çıkaramayınca defans topu bana verdi bende baktım şöyle kaleci biraz önde(sanki forvette yıllardır gol atıyormuş gibi anlatıyor) topun altına girdim yükselen top bir kez yere çarptı ve ağlarla buluştu."
soru:"peki gol sevincide neden karşı kaleye kadar koştun?"
cevap:"kalecinin yüz ifadesini görmek istedimherzaman böyle goller olmaz ondan dolayı karşı kaleye kadar koştum"
soru:"son olarak eklemek istediğin bişey var mı?"
cevap:"Şampiyonluğun benim atacağım golle geleceğini söyleselerdi hayatta inanmazdım.çok garip bir maçtı hayatım boyunca unutmayacağım"
GAZİANTEPSPORDA BAŞKANLIK SEÇİMİ BİTTİ
ELVEDA ESKİ BAŞKAN
Gaziantepspor başkanlık seçimleri sonuçlandı.Eski başkan H.ibrahim Kızıl başkanlık yarışını kaybederek kulüpe veda etti.Yeni Başkan Serkan Bayar Rıza Hoca ve oyunculara bir tanışma yemeği verdi.(yeni başkan hakkında bilgi veremiyorum bende tanımıyorum çünkü sadece yaşı 36 onu biliyorum)Transfer amborgosu kalkarken yeni transfer ve maaş bütçesi belirleneceği ve bunun en kısa zamanda kamuoyuna bildirileceği açıklandı.(inş. paraları cebe indirmez bu adam... zaten yemekte gözümde tutmadı)