Sayfa 18 / 34 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Rıza Kulübü Araplar mı Satın Aldı?

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Rıza Kulübü Araplar mı Satın Aldı?
    yok yaaa geçen sene tam 52 milyon(borges 32 milyon-serkan balcı 12 milyon-8 milyonda 3 -4 oyuncu) ytllik adam satmışım ve geçen seneki bütçeye dokunmadım.zaten toplayınca 80 civarı bir para yapıyor.Kulüpte saolsun 3 milyon ytl le eklemiş. olmuş 83 milyon ytl daha en son sattığım 2 oyuncuyuda katarsak 103 milyon ytl oluyor baya zengin oldum yaaazaten pahalı transfer yaptığım yok isterse 1 milyar olsun

Artık TL Ye Geç Birde

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Artık TL Ye Geç Birde
    doğru yaa zaten ytl ye de yeni alışmıştım

YTL yerine TL Dicen Bir Fark Yok :P

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GAZİANTEPSPORA ROMEN

Gaziantepspor öğle saatlerinde romen oyuncu Alexandru İvanla 5 yıllık sözleşme imzaladı.Chelsea ninde transfer listesinde olan genç yeteneği erken davranan Gaziantepspor aldı.(üst düzey bir defans değil ama bu adama kanım kaynadı aldım zaten chelsea de takip ediyordu inş. hayırlı bir transfer olur)

Yetenekli Bir futbolcu PA'sı kaç

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Yetenekli Bir futbolcu PA'sı kaç
    yaa bu Pa nın açılımı ne ben bilmiyorummesela regen regen yazıyordu bende yaa bu regen ne diye az daha çıldıracaktım sonra baktım ki yeni çıkan oyunculara regen deniliyormuş. PA da bildiğim birşey herhalde de ne olduğunu bilmiyorum beni aydınlatırsan sevinirim dostum...bilmediğim birşey ise nerden bakılıyor bir kaç kariyerde daha gördüm sormayı unuttum.

Potantial Abitly Galiba Açılımı PA Dedikleri Olay Oyuncunun Gelecekdeki Değeri Gibi Bişe Diye Biliyorum Yanlışsam Düzeltirlerse Sevinirim...

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Potantial Abitly Galiba Açılımı PA Dedikleri Olay Oyuncunun Gelecekdeki Değeri Gibi Bişe Diye Biliyorum Yanlışsam Düzeltirlerse Sevinirim...
    açılım mantıklı da...nerden bakacağız ben oyuncu alacağım zaman antrenörlere bir maç izletiyorum sonrada raporda takımdaki bir oyuncuyla karşılaştırarak cevap veriyor senin dediğin değere nerden bakıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

iyi futbolcular al rızabu sene avrupa da iyi yerlerde görelim seni

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

arkadaşlar bu PA üzerinde araştırma yaptım.öğrenmek için genie scout diye bir program lazımmış.oradan istediğin oyuncunun yıldız olup olmadığını öğrene biliyorsun..PA -10 olursa geleceği parlak oluyor.sonra azalarak gidiyor yani PA sı -5 altıda olanlardan pek adam olmuyor..Ben bunları yeni öğrendim.Bilmeyen arkadaşlarda öğrensin diye buraya yazdım.D millete bir faydamız dokunsun

Programı'da Eklesene

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Programı'da Eklesene
    o zaman yıldız oyuncular kolay bulunur ki

Kolay Bulalım işte

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Kolay Bulalım işte
    yaa oyun zor olsun böyle alıyorum bazen elimde patlıyor güzel oluyor daha gerçekçi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HAZIRLIK MAÇLARI

arkadaşlar çok şanssız adamım yaa... 2 tane güzel oyuncu buldum tam alacağım yönetim seçime gitti transfere amborgo koydu.Arkadaş transfer zamanı seçim mi olur yaaa.Bahtsız bedevi misali yine yönetim yaptı yapacağını

Last edited by sayinriza : 19.Ocak.2009 at 02:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

hazırlık maçları orta üst düzey arası takım olduğunu göstermiş rıza

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GAZİANTEPSPOR MURAT LA YOLLARINI AYIRDI

Gaziantepspor alt yapısından yetişen Murat Ceylanı 3.7 milyon tl ye Odense Boldklup kulübüne sattığını kamuoyuna duyurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar PA olayı genelde scout programından bakılır 200 üzerinden değerlendirilir ama fm oyununda sanıorum yıldızlarla depğerlendiriliyor ve max. 7 yıldız yeni transferleri bekliyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar PA olayı genelde scout programından bakılır 200 üzerinden değerlendirilir ama fm oyununda sanıorum yıldızlarla depğerlendiriliyor ve max. 7 yıldız yeni transferleri bekliyoruz
    dostum ambargo nedeniyle transfer yapamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Gittiği takıma bak bunun için mi üzgündü

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yaw anlamadığım yönetin ambargo koyacaksa niye 83 m veriyor

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by juanov View Post
    yaw anlamadığım yönetin ambargo koyacaksa niye 83 m veriyor
    işte bana gıcıklı olsunda yaa zaten 10 milyon verse transferlerime yetiyor ne bitmez seçimmiş arkadaş yaa

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yeni aldığın defansı pek beğenmedim Batuhan'ı bedavaya kapman çok iyi olmuş son olarakta tüm FM serilerini oynadım şu yönetimin degişme olayı 1 kez başıma gelmedi

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Yeni aldığın defansı pek beğenmedim Batuhan'ı bedavaya kapman çok iyi olmuş son olarakta tüm FM serilerini oynadım şu yönetimin degişme olayı 1 kez başıma gelmedi
    bende tüm fm serilerini oynadım 3. kez başıma geldibu arada kalecinin attığı golü izledin mi
    Last edited by sayinriza : 19.Ocak.2009 at 04:14

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Kardeşim golü izledim şaka gibiHani gerçekte Petkovic'in attığını gördüm de bu bomba olmuşSevinci süper yaaaHele hele İvesa'da 2.04 boy varken nasıl yemiş onu şaşırtıcı

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

SÜPER KUPA ŞAHİNLERDE

Gaziantepspor süper kupa için Türkiye kupası galibi Galatasarayla karşılaştı.Maçın normal süresi 1-1 bitince maç uzatmalara kaldı uzatmalardada gol olmayınca galibi penaltı atışları belirledi.Makabu 2 penaltı kurtarışı yaparak maça damgasını vurdu.

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Kardeşim golü izledim şaka gibiHani gerçekte Petkovic'in attığını gördüm de bu bomba olmuşSevinci süper yaaaHele hele İvesa'da 2.04 boy varken nasıl yemiş onu şaşırtıcı
    bende çok şasırdım o gole...çok komik bir gol herkese tavsiye ederim.morali bozulan canı sıkılan varsa bu golü izlesin sonra hiçbirşeyi kalmaz ama beni kalecinin gol sevinci bitirdi.adamsevinmek için karşı kaleye gitti arkasında da birsürü oyuncu adam resmen 70 metre depar attı yaaa
    Last edited by sayinriza : 19.Ocak.2009 at 15:18

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

BİR GOLÜN HİKAYESİ

Gaziantepsporun 33. hafta daki Eskişehirspora attığı gol hala konuşuluyor.Kaleden kaleye ilginç bir golle şampiyonluğu alan Kırmızı Şahinlerin Kalecisi Makabu ya golün hikayesini sorduk işte cevabı

soru:"Makabu golü nasıl attın anlatır mısın özelliklede çok uzun boylu bir kaleciye bu golü atmak çok zor"

cevap:"şimdi topu kendi sahamızdan çıkaramayınca defans topu bana verdi bende baktım şöyle kaleci biraz önde(sanki forvette yıllardır gol atıyormuş gibi anlatıyor) topun altına girdim yükselen top bir kez yere çarptı ve ağlarla buluştu."

soru:"peki gol sevincide neden karşı kaleye kadar koştun?"

cevap:"kalecinin yüz ifadesini görmek istedim herzaman böyle goller olmaz ondan dolayı karşı kaleye kadar koştum"

soru:"son olarak eklemek istediğin bişey var mı?"
    cevap:"Şampiyonluğun benim atacağım golle geleceğini söyleselerdi hayatta inanmazdım.çok garip bir maçtı hayatım boyunca unutmayacağım"

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Quote Originally Posted by sayinriza View Post

BİR GOLÜN HİKAYESİ

Gaziantepsporun 33. hafta daki Eskişehirspora attığı gol hala konuşuluyor.Kaleden kaleye ilginç bir golle şampiyonluğu alan Kırmızı Şahinlerin Kalecisi Makabu ya golün hikayesini sorduk işte cevabı

soru:"Makabu golü nasıl attın anlatır mısın özelliklede çok uzun boylu bir kaleciye bu golü atmak çok zor"

cevap:"şimdi topu kendi sahamızdan çıkaramayınca defans topu bana verdi bende baktım şöyle kaleci biraz önde(sanki forvette yıllardır gol atıyormuş gibi anlatıyor) topun altına girdim yükselen top bir kez yere çarptı ve ağlarla buluştu."

soru:"peki gol sevincide neden karşı kaleye kadar koştun?"

cevap:"kalecinin yüz ifadesini görmek istedim herzaman böyle goller olmaz ondan dolayı karşı kaleye kadar koştum"

soru:"son olarak eklemek istediğin bişey var mı?"
    cevap:"Şampiyonluğun benim atacağım golle geleceğini söyleselerdi hayatta inanmazdım.çok garip bir maçtı hayatım boyunca unutmayacağım"
    Hahahah hiç güleceğim yoktu rıza süper söyleşi olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GAZİANTEPSPORDA BAŞKANLIK SEÇİMİ BİTTİ

ELVEDA ESKİ BAŞKAN

Gaziantepspor başkanlık seçimleri sonuçlandı.Eski başkan H.ibrahim Kızıl başkanlık yarışını kaybederek kulüpe veda etti.Yeni Başkan Serkan Bayar Rıza Hoca ve oyunculara bir tanışma yemeği verdi.(yeni başkan hakkında bilgi veremiyorum bende tanımıyorum çünkü sadece yaşı 36 onu biliyorum)Transfer amborgosu kalkarken yeni transfer ve maaş bütçesi belirleneceği ve bunun en kısa zamanda kamuoyuna bildirileceği açıklandı.(inş. paraları cebe indirmez bu adam... zaten yemekte gözümde tutmadı )

Sayfa 18 / 34 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri